background
Masters of Sex seizoen 4

Masters of Sex seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Drama, | 2016 | 54 min |    | Beschikbaar t/m 10-09-2018 | € 0

Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. In de nasleep van hun breuk zoeken Masters en Johnson zin in een wereld zonder elkaar. Ze concentreren zich op hun werk, nu hun persoonlijke levens op instorten staan. Voor het eerst sinds haar huwelijk staat Libby er alleen voor en ze ontdekt enkele onverwachte bondgenoten.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. In een poging het verleden achter zich te laten, zoeken Masters en Johnson nieuwe partners en concentreren zich op de uitbreiding van hun kliniek. Libby evalueert haar relatie met Bill en Virginia.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Masters en Johnson werken allebei met een nieuwe partner aan een onderzoek en proberen te wennen aan deze situatie. Libby ziet de voordelen van single zijn in. Ze doet haar best om het leven als single vrouw te omarmen tijdens de seksuele revolutie.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Johnson, Masters, Libby en Keller belanden samen op een feestje van Art en Nancy. Naarmate de avond vordert, verschuiven koppels en veranderen perspectieven, tot het daglicht de volgende ochtend de gevolgen van de avond blootlegt.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Het proces tegen Johnson en Masters begint en Keller is de openbare aanklager. Johnson, ervan overtuigd dat ze worden vrijgesproken, doet haar best om hun carrières te redden en reist naar New York om hun boek veilig te stellen. Ondertussen beseft Masters wat een veroordeling voor hem, Johnson en hun praktijk kan betekenen en wordt hij gedwongen een moeilijke toegeving te doen.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Johnson hoopt dat een nieuw boek haar relatie met Masters kan redden, hij blijft echter afstandelijk. Betty en Helen bereiden zich voor op de komst van de nieuwste aanwinst in hun familie en ondertussen bespreken Art en Nancy de gevolgen van hun feestje.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Johnson stemt in met een nieuwe werkregeling en vraagt Masters om de ongeorganiseerde seksklinieken, die in het hele land als paddestoelen uit de grond schieten, aan te pakken. Betty bedenkt een plan om de voogdij over haar dochter te krijgen.
Masters en Johnson doen zich voor als getrouwd stel om een concurrerende kliniek nader te kunnen inspecteren. Art, Nancy en Langham maken van hun afwezigheid gebruik om hun eigen doelen te bereiken.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers op het gebied van de seksuologie. Johnsons ouders bezoeken St. Louis, maar hun komst blijkt niet de enige verassing. Ondertussen lopen Nancy en Guy tegen problemen aan bij het opstarten van hun kliniek.
Amerikaanse dramaserie over William Masters en Virginia Johnson, pioniers in het onderzoek naar de menselijke seksualiteit. De trouwplannen van Masters en Johnson worden bedreigd wanneer de twee ontdekken dat Nancy een eigen kliniek probeert te openen. Ondertussen maakt Libby plannen om naar California te verhuizen, om daar aan de universiteit van Berkely rechten te gaan studeren.
Masters of Sex seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.