background
Sex and the City seizoen 1

Sex and the City seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Komedie | 1998 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Tijdens een verjaardagfeestje voor dertiger Miranda, nemen Carrie en haar vriendinnen zich voor om hun zoektocht naar de "ideale" man te staken en voortaan seks te beleven zoals mannen dat doen. Carrie loopt verschillende keren de steenrijke knapperd Mr. Big tegen het lijf. Miranda begint te daten met brave burger Skipper Johnston. Charlotte spreekt af met Capote Duncan, maar wanneer ze weigert met hem te vrijen, trekt hij naar een club en eindigt hij bij Samantha thuis.
Wanneer Miranda en Skipper elkaar tegen het lijf lopen in een winkel, eindigen ze samen in bed. Carrie interviewt Barkley, een "modelizer" die zijn veroveringen op video vastlegt. Derek, een mannelijk model van Stanford Blatch, brengt na een modeshow de nacht door bij Carrie, maar er komt geen seks van. Samantha achtervolgt Barkley tijdens een modeshow, in de hoop door hem getapet te worden.
Carrie wordt door Patience en Peter uitgenodigd naar hun strandhuis in de Hamptons, maar 's ochtends stuit ze in de gang op de onderbroekloze Peter. Enkele vrienden stellen haar voor aan Sean, een trouwlustige kerel. Als blijkt dat ze zijn mars naar het altaar niet kan bijbenen, dumpt hij haar voor de bindingsgeile Charlotte. Jeff, een collega op Miranda's werk, stelt haar voor aan de lesbische Sid. Ze worden samen uitgenodigd op een etentje van haar oudere partner.
Mr. Big en Carrie lopen elkaar meermaals tegen het lijf tijdens sociale evenementen. Een en ander leidt tot de organisatie van hun eerste "drink thing". Tijdens een avondje stappen maakt Carrie kennis met twintiger Sam (Timothy Olyphant). In het kille daglicht blijkt de glamour van haar nachtelijke bevlieging echter ver zoek.
Carrie stuit in een schoenenzaak op internationaal fuifbeest Amalita en haar recentste verovering, Carlo, die haar op hun beurt voorstellen aan de Franse architect, Gilles. Na hun onenightstand laat hij 1000 dollar achter op haar nachtkastje. Charlotte maakt kennis met de beroemde kunstenaar Neville Morgan, die haar vagina schildert voor zijn actuele tentoonstelling.
Carrie en Mr. Big organiseren hun eerste officiele date, maar Carrie begint te vermoeden dat Mr. Big haar verborgen wil houden voor zijn kennissenkring. Miranda belegt een afspraakje met een man uit haar fitnessklas, maar ze ontdekt een billenkoekvideo in Teds flat.
Carrie en Mr. Big beginnen op regelmatige basis met elkaar te daten, tot ze toevallig ontdekt dat ze niet de enige is met wie hij afspraakjes heeft. Samantha gaat op zoek naar een koopflat.
Carrie ontdekt dat Big ooit getrouwd was en dat hij heeft deelgenomen aan een triootje. Laat dat nu precies zijn wat Charlottes vriend in gedachten had. Miranda voelt zich buitengesloten omdat niemand haar ooit als triootjesmateriaal heeft beschouwd. Om haar seksuele aantrekkingskracht te valideren, gaat ze dan maar in op een zoekertje. Samantha heeft iets met een getrouwde man en diens vrouw stelt een triootje voor om haar huwelijk te redden, maar Samantha weigert.
Carrie is niet bepaald gelukkig wanneer Mr. Big haar toevertrouwt dat hij nooit meer wil trouwen. Stanford Blatch vraagt haar ten huwelijk om zijn grootmoeder te plezieren en zijn deel van het familiefortuin op te strijken. Samantha's recentste hobbyproject is "The Turtle", een van New Yorks succesrijkste, maar stijlarmste vrijgezellen. Charlotte raakt verslaafd aan "The Rabbit", een snoezig vibratormodel.
De vier vriendinnen gaan samen naar het babyfeestje van Laney. Ooit was ze een ongeleid projectiel, nu is ze een doodbraaf burgertrutje in een buitenwijk ergens in Connecticut. Omdat haar maandstonden uitblijven, speelt Carrie met de gedachte aan het moederschap. Miranda bekijkt de andere gasten argwanend als sekteleden van de Cultus van het Moederschap. Vrijgezel Charlotte ziet haar dromen als echtgenote en moeder langzaam wegglijden. Samantha organiseert een niet-babyfeestje als tegengif.
De relatie tussen Carrie en Mr. Big sleept nu al zo lang aan dat een en ander minder lichamelijk begint te worden, vooral nadat ze een scheet liet in bed. Charlotte gaat uit met een man die zijn interesse in seks verloren heeft door de neveneffecten van Prozac. Samantha ontdekt dat het uitblijven van seks iets erotisch kan hebben. Miranda beseft plots dat ze al maanden droog staat.
Wanneer Mr. Big haar aan zijn moeder voorstelt als "een vriendin" beseft Carrie plots dat haar relatie met hem eenzijdig is en maakt ze er prompt een eind aan. Miranda gaat uit met een ambitieuze toneelschrijver die ook een strikt katholiek blijkt te zijn. Samantha wordt verliefd op de ideale man, die toch niet aan haar normen blijkt te voldoen. Charlotte laat zich de toekomst voorspellen om te weten te komen of ze ooit zal trouwen.
Sex and the City seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.