background
Westworld seizoen 1

Westworld seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama, SciFi | 2016 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Tijdens een nieuwe dag vol met fantasieën in Westworld, een groot, afgelegen park waar gasten de hoofdprijs betalen om wildwest avonturen te beleven, waarschuwt programmeur Bernard Lowe park oprichter Dr. Ford over incidenten van afwijkend gedrag die optreden bij een aantal recent geherprogrammeerde hosts. Ondertussen ontmoet Dolores de revolverheld Teddy in Sweetwater. Hun voorspelbare verhaal wordt echter voortijdig onderbroken door de verschijning van een man in het zwart.
Een stel gasten komen aan in Westworld. Bernard en Theresa Cullen, bediscussiëren of een recente afwijking van een host besmettelijk is. Ondertussen verfijnt gedragsdeskundige Elsie Hughes de emoties van Maeve, een Madam van het bordeel in Sweetwater. De arrogante programmeur Lee Sizemore probeert zijn laatste verhaal aan het team op te dringen. De Man in het Zwart bevrijdt een veroordeelde man om hem te helpen de diepste geheimen van Westworld te ontdekken.
Elsie en Stubbs trekken de heuvels in om een ontbrekende host op te sporen. Teddy krijgt een nieuwe herinnering, die het hem mogelijk maakt een nieuwe schurk te achtervolgen, waardoor Dolores alleen in Sweetwater achterblijft. Bernard onderzoekt de oorsprong van waanzin en hallucinaties bij de hosts. William vindt een avontuur dat hij zou willen beleven en sleept Logan er in mee.
Dolores sluit zich aan bij William en Logan op een jacht in de Badlands. de Man in het Zwart, met Lawrence op sleeptouw, vindt een cruciale aanwijzing in zijn zoektocht om het doolhof te ontgrendelen. Dr Ford en Theresa discussiëren over de toekomst van het park. Maeve heeft last van een terugkerende herinnering.
Dolores, William en Logan bereiken Pariah, een stad gebouwd met decadentie en criminaliteit als fundament, en worden aangeworven voor een gevaarlijke missie. De Man in het Zwart ontmoet een onwaarschijnlijke bondgenoot in zijn zoektocht om het doolhof te ontgrendelen.
Lutz is gecharmeerd door Maeve; Elsie ontdekt bewijs dat zou kunnen wijzen op sabotage. De Man in het Zwart en Teddy zetten hun tocht op zoek naar Wyatt voort, maar stuiten op een buitenpost van het Unie-leger. De soldaten herkennen Teddy als medeplichtige van Wyatt. Lee is nog steeds radeloos nadat Dr. Ford zijn verhaallijn afwees.
Dolores en William reizen naar verraderlijk gebied. Charlotte en Theresa smeden een complot. Maeve stelt een ultimatum en Bernard beraamt zijn volgende zet.
Bernard worstelt met een mandaat en herinnert zich dingen. Maeve kijkt naar mogelijkheden om haar script te veranderen en krijgt meer visioenen. William en Dolores bereiken hun bestemming. Teddy wordt geplaagd door duistere herinneringen.
Dolores en Bernard herstellen de banden met hun verleden. Maeve doet Hector een gedurfd voorstel. Teddy vindt verlichting maar betaalt er wel een prijs voor. Charlotte zoekt de Man in het Zwart op en probeert zijn hulp te krijgen.
De Man zet Dolores onder druk om informatie te krijgen over Wyatt. Dr Ford onthult zijn nieuwe verhaal. Dolores omarmt haar identiteit en Maeve zet haar plan in werking.
Westworld seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.