Overslaan en ga naar inhoud
Veronica / Disney XD kijken

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen

Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jongvolwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Maandag Mega Movies

Wekelijks trakteert Veronica je op de grootste blockbusters met de beste acteurs. De filmliefhebber hoeft de deur nu niet eens meer uit. Iedere week brengt Veronica de spannendste thrillers, maar ook grote actiefilms ontbreken niet op de maandagavond.

Themamaanden bij Veronica

Veronica biedt regelmatig succesvolle themamaanden zoals Meimaand Filmmaand. Zo probeert Veronica zoveel mogelijk fun te brengen, tegen verveling te vechten en altijd innovatief te blijven.

Tot 18.00 uur Disney XD

Disney XD is fun! Kijk 24 uur per dag naar je favoriete series, en ga het gevecht aan met de schurken in Marvel's Spider-Man, reis door de ruimte met de helden van Star Wars Rebels en ga op avontuur met Augurk & Pinda. Samen met Phineas and Ferb hoef jij je nooit te vervelen, op Disney XD is voor iedereen een leuk avontuur te beleven!

Kijk je programma's op Disney XD liever met de originele Engelstalige stemmen? Dat kan ook! Je wijzigt het audiokanaal zelf via de instellingen van je mediabox.

Kanaal 008
Onderdeel van:

Kabel TV , TV Standard

Zenderopties:

Ziggo GO , HD , Tv Zender , Replay TV