Tarieven bijzondere gebieden

In een paar gebieden verzorgt Ziggo niet zelf het tv-signaal en hebben we een aangepast productaanbod en tarief. 

Edam-Volendam
In de gebieden van Caiway en Stichting CAI Edam-Volendam verzorgen wij niet zelf het tv-signaal. Internet & TV klanten ontvangen van ons een correctie van € 16,20 op hun maandelijkse factuur. Dit geldt niet in de voormalige gemeente Zeevang.

Bleiswijk
In het gebieden van Cai Bleiswijk verzorgen wij niet zelf het tv-signaal. Internet & TV klanten ontvangen van ons een correctie van € 18,70 op hun maandelijkse factuur.

Om de diensten van Ziggo te kunnen gebruiken heb je een kabel-tv-abonnement nodig van Cai Bleiswijk (à € 14,25 per maand). Dit abonnement bestel je bij Cai Bleiswijk.

Woon je in dit gebied? Dan kun je tijdelijk geen diensten van Ziggo online bestellen. Telefonisch bestellen is wel mogelijk. Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Waalre
In het gebied van Kabeltelevisie Waalre verzorgen wij niet zelf het tv-signaal. Internet & TV klanten ontvangen een correctie van € 18,70 op hun maandelijkse factuur.

Om gebruik te maken van de diensten van Ziggo heb je een kabel-tv-abonnement nodig van Kabeltelevisie Waalre (à € 17,05 per maand), Dit abonnement bestel je bij Kabeltelevisie Waalre.

Woon je in dit gebied? Dan kun je tijdelijk geen diensten van Ziggo online bestellen. Telefonisch bestellen is wel mogelijk. Neem dan contact op met onze Klantenservice. Tijdelijk krijg je wel twee facturen van Ziggo: één voor digitale televisie en één voor internet en telefonie.