Serielijst Ziggo Movies & Series L en XL

Serielijst Ziggo Movies & Series L en XL

Elke maand een update

Boodschappenlijstjes, to-dolijstjes en verlanglijstjes… we houden van lijstjes. Maar je favoriete lijstje bestaat natuurlijk uit series! De nieuwste, de meest bekeken of andere must see-series: welk lijstje kies jij?

Maak je keuze:

Serielijst Ziggo Movies & Series L en XL

Top 4 nieuwe series

1. Westworld | sci-fi, drama

Vanaf 16 maart seizoen 3 bij Ziggo Movies & Series L en XL

Wat is echt en wat niet? In het futuristische en gigantische pretpark Westworld is dat nog maar de vraag. De bewoners van het park zijn namelijk levensechte robots waar bezoekers zich ongegeneerd op kunnen uitleven. Of kan er toch iets mis gaan?

Het leuke aan seizoen 3 is dat je seizoen 1 en 2 niet hóeft te zien om in te stappen in de wereld van Westworld. Het is wel zonde als je de eerste twee seizoenen niet hebt gezien natuurlijk! De sterrencast bestaat uit o.a Rachel Wood (Dolores), Emmywinnaar Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Man in Black), Jeffrey Wright (Bernard) en onze Nederlands trots: Katja Herbers.

Vanaf 17 februari seizoen 7 bij Ziggo Movies & Series L en XL

Strike Back draait om de explosieve escapades van de ultrageheime Britse antiterreureenheid Section 20. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van oud-militair Chris Ryan, die een Military Medal ontving voor zijn heldendaden.

Section 20 is een team van elite-agenten die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om terrorisme overal ter wereld te bestrijden. Seizoen 7 is het laatste seizoen met op 20 april 2020 de laatste aflevering. Alle seizoenen zijn te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Vanaf 13 februari seizoen 4 bij Ziggo Movies & Series L en XL

Met afleveringstitels als ‘Dongle’ en ‘Meth(od)’ is de toon voor deze serie gezet. High Maintenance is een komische HBO-reeks rond een anonieme wietdealer ‘The Guy’ in New York. Door zijn handeltje krijg je een mooie kijk op de neuroses en dagelijkse beslommeringen van z’n klanten. Dit vierde seizoen trekt The Guy (Ben Sinclair) met een nieuwe vriend aan z'n zijde wederom op de fiets door de stad.

Ben Sinclair en Katja Blichfeld zijn de bedenkers van de serie High Maintenance. Inmiddels zijn de twee gescheiden van elkaar. De scheiding lijkt geen negatieve invloed te hebben op de serie, want seizoen 4 is ‘gewoon’ geproduceerd. Of er ook een vijfde seizoen komt, is nog niet bekend...

Vanaf 17 februari seizoen 5 bij Ziggo Movies & Series

De avonturen van Claire en Jamie gaan verder in het vijfde seizoen van Outlander. Vanaf maandag 17 februari kijk je ‘t exclusief bij Ziggo Movies & Series. Deze Britse dramaserie neemt je mee naar 1945 waar de getrouwde verpleegster Claire Randall plots terecht komt in de 18e eeuw. Daar vindt ze een nieuwe liefde, de knappe Jamie Fraser. In het vijfde seizoen dreigt er een nieuwe oorlog en wordt Claire verscheurd door twijfel of ze Amerika moet verlaten en terug moet gaan naar haar eigen periode…

Ziggo Movies & Series is inbegrepen bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Serielijst Ziggo Movies & Series L en XL

Top 5 meest bekeken afgelopen maand

1. Vikings | actie, avontuur

Kijk seizoen 6 (deel 1) nu bij Ziggo Movies & Series

Na de strijd tussen de broers, keert Bjorn terug als overwinnaar en held voor de mensen die jaren onder tiran Ivar hebben geleefd. In dit seizoen zien we ook nog twee nieuwe karakters: de stedendwinger en Vikingprins Oleg van Novgorod en Erik, een uitstekende krijger die als outlaw overleeft door zijn slimheid en vechtkunst.

Welke karakters halen het einde van de serie niet? Koningin Lagertha? Eén ding is wel zeker: de saga van Ragnar Lothbrok en zijn zonen komt tot een eind.

Ziggo Movies & Series is inbegrepen bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Kijk seizoen 1 en 2 nu bij Ziggo Movies & Series

Geritualiseerd vrouwenmisbruik en kinderen baren. Nee, The Handmaid’s Tale is niet echt vrolijk en romantisch. De serie speelt zich af in het dystopische Gilead, een totalitaire samenleving, ooit deel van de Verenigde Staten. Omdat vrouwen er minder vruchtbaar zijn, keldert het geboortecijfer. Het regime ziet vrouwen daarom als fokfabriekjes. Offred is één van de weinige overgebleven vruchtbare vrouwen en dienstmaagd in het huishouden van de commandant. Ze wil slechts twee dingen: overleven en de dochter vinden die haar is afgenomen.

De met Emmy’s bekroonde The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de bestseller van Margaret Atwood uit 1984.

Kijk seizoen 1 nu bij Ziggo Movies & Series L en XL

De fantasyserie His Dark Materials gaat over het jonge weesmeisje Lyra. Ze woont samen met haar docenten in Jordan College in Oxford. Lyra komt achter een reeks kinderontvoeringen wanneer een vriendin van haar verdwijnt. Hebben die ontvoeringen iets te maken met de mysterieuze substantie Dust? Daarnaast komt ze achter een gevaarlijk geheim waar haar leraren een rol in spelen.

Het is geen normaal Oxford, maar een alternatieve 'steampunk'-achtige versie ervan. Zo loopt iedereen daar rond met bijzondere dieren, daemons genaamd, die optreden als de ziel van de mensen buiten hun eigen lichaam.

Kijk seizoen 1 t/m 3 bij Ziggo Movies & Series

Een gevarieerde groep agenten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Ze zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus het lijkt onmogelijk dat een van hen het brein achter de grootste aanslag in New York sinds 11 september 2001 kan zijn.

De uit India afkomstige Priyanka Chopra speelt de hoofdrol als FBI-agente Alex Parrish, die aan de start van de serie verdacht wordt van betrokkenheid bij een bomaanslag.

Ziggo Movies & Series is inbegrepen bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Kijk seizoen 1 en 2 nu bij Ziggo Movies & Series

Voor een spannende misdaadthriller hoef je niet verder te zoeken. Mr. Mercedes vertelt het verhaal van een psychopathische moordenaar die in een gestolen Mercedes op een menigte inrijdt. Met lugubere brieven en e-mailberichten kwelt hij een gepensioneerde rechercheur, die hem achter de tralies probeert te krijgen. Gebaseerd op de bestseller van Stephen King.

Serielijst Ziggo Movies & Series L en XL

Top 3 must see

Game of Thrones | fantasy, drama

Kijk seizoen 1 t/m 8 nu bij Ziggo Movies & Series L en XL

Na bijna een decennium Game of Thrones was in 2019 de laatste aflevering. Acht seizoenen lang genoten we van het uitstapje naar het fictieve continent Westeros, met al zijn perikelen. Een wereld van politiek gekonkel, draken, slachtpartijen, een ijsmuur met daarachter een eeuwenoud kwaad...

Heb je Game of Thrones nog steeds niet gezien? Dan is het verplichte kost voor 2020. Ja óók als je niet van fantasy houdt. De serie lijkt soms net een soap: verhaallijnen lopen door elkaar en de ene na de andere personage legt het loodje. Daarom helpen we je graag op weg met het Game of Thrones-woordenboek en een uitleg van de verschillende personages.

Kijk de miniserie nu bij Ziggo Movies & Series L en XL

Over de Tweede Wereldoorlog zijn talloze series gemaakt, maar geen van alle wordt zo gewaardeerd als Band of Brothers. Niet zo gek ook: voor de tiendelige miniserie trokken producers Steven Spielberg en Tom Hanks alles uit de kast. Zo had het drama vijfhonderd sprekende rollen. In totaal kostte de serie 120 miljoen euro, destijds nog het hoogste bedrag dat ooit aan een serie was uitgegeven.

Band of Brothers zoomt in op het waargebeurde verhaal van de Easy Company, het 506ste regiment van de 101ste Airborne Division. We volgen de mannen langs verschillende historische momenten: van de landing in Normandië tot de inname van het Adelaarsnest van Hitler. Het zijn geen geromantiseerde heldenverhalen, maar beklemmende portretten van soldaten die bang, gefrustreerd en soms hopeloos ten strijde trokken.

Kijk seizoen 1 nu bij Ziggo Movies & Series L en XL

Actrice Zendaya speelt de heftige rol van een drugsverslaafde tiener in deze door rapper Drake geproduceerde HBO-serie. Aflevering 1 van Euphoria zorgde in Amerika direct voor ophef en wordt vergeleken met de schokkende Netflix-hit 13 Reasons Why.

Het verhaal begint als Rue na de zomervakantie terugkeert uit rehab en zogenaamd clean weer naar school gaat. Dat ze lang niet de enige is met issues wordt snel duidelijk. Het leven van de Amerikaanse tieners in deze remake van een Israëlische serie, gaat beslist niet over rozen. De titel van de acht afleveringen tellende serie is dan ook een sarcastische verwijzing naar de toevlucht die Rue zoekt in drugs.

Serielijst Ziggo Movies & Series L en XL
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.