Overslaan en ga naar inhoud

Uitgelicht

Kijkcadeau | 4 tv-zenders open
Priority-logo
Voordeel

Kijkcadeau | 4 tv-zenders open

Vanaf 16 juli staan de voldende zenders in de spotlights: National Geographic WILD (kanaal 204) , RTL Telekids (kanaal 312) en OUTtv (kanaal 129). Deze zenders zijn onderdeel van TV Zenders Plus. Klanten met TV Start of TV Complete kunnen tot 20 augustus 2024 zonder extra kosten kennismaken met deze zenders. Ook via Ziggo GO. NPO 2 extra blijft nog iets langer open, zodat klanten live mee kunnen genieten van Lowlands in augustus.

*NPO 2 extra is het digitale themakanaal van de Nederlandse Publieke Omroep dat de focus legt op kunst en cultuur. 24 Uur per dag komen verschillende thema’s aan bod, zoals klassieke muziek, literatuur, dans en theater. Geniet in juli van soul, jazz en blues van onder meer Marvin Gaye, Van Morrison, Ella Fitzgerald en Sadé. En van een aantal mooie arthousefilms en documentaire-series over onder meer film, fotografie en architectuur. Op 16, 17 en 18 augustus geniet je live van Lowlands.

*National Geographic WILD is dé zender voor liefhebbers van wildlife. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen.De hele maand juli staat in het teken van haaien met Sharkfest.

*RTL Telekids is de kinderzender van RTL. Gericht op kinderen in de leeftijd van 3-14 jaar. Deze zender brengt deze zomer programma's als Rainbow Ruby, Lego Dreamzzz, Lassie, The Jungle Book, Peter Pan en Juf Roos. En films met Ernst & Bobbie en Carlo & Irene.

*OUTtv is dé lifestyle-televisiezender met internationaal succesvolle series, films en documentaires. Met op zondag 21 juli de Keulen Pride Parade LIVE vanaf 12.00 uur en zaterdag 3 augustus de Amsterdam Canal Parade LIVE vanaf 14.00 uur.

Meer Informatie over Kijkcadeau | 4 tv-zenders open

Olympische Spelen | Live op NPO 1
NPO 1-logo
sportOlympische SpelenLive

Olympische Spelen | Live op NPO 1

Iedere Olympische dag van 26 juli tot en met 11 augustus van ’s ochtend 09.00 uur tot 22.30 uur kijk je live sport op NPO 1 en op NPO Start. Met speciaal aandacht voor de prestaties van de Nederlandse atleten en bijzondere internationale prestaties.

In de NOS Live app komen alle Nederlandse atleten in actie, want NOs Live heeft zelfs 2 livestreams op het moment dat er bij 2 sporten Nederlanders kans maken op succes. Net die gouden medaille gemist? Met de momenten-functie kan je eenvoudig terug scrollen naar het moment suprême. Met een druk ben je weer terug bij de live sport. Ziggo-klanten met een Mediabox Next of Next Mini vinden NOS Live op kanaal 160 en in het app menu. Kosteloos en je hebt geen login nodig.

Meer Informatie over Olympische Spelen | Live op NPO 1

UEFA Europees voetbal kijk je bij Ziggo Sport
Ziggo Sport-logo
SportUEFA

UEFA Europees voetbal kijk je bij Ziggo Sport

Vanaf augustus beleef je UEFA Europees voetbal gemakkelijk op één plek bij Ziggo Sport. Gewoon op kanaal 14. Standaard in je abonnement. Kijk alle Europese wedstrijden van Nederlandse clubs en elke speeldag een extra topwedstrijd van een andere club. Écht niks missen? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal en kijk naar álle wedstrijden van UEFA Europees voetbal.

Meer Informatie over UEFA Europees voetbal kijk je bij Ziggo Sport

Loading...