Uitgelicht

Máxima
Videoland-logo
20 aprseriedrama

Máxima

Deze zesdelige serie over het leven van onze koningin is gebaseerd op de bestseller Máxima Zorreguieta: Moederland van Marcia Luyten. De serie volgt Máxima's leven vanaf haar jeugd in Argentinië en New York tot haar rol als koningin van Nederland, beginnend met haar ontmoeting met Willem-Alexander in 1999. De verhaallijn behandelt de discussie over haar vaders politieke verleden in het Videla-regime wanneer Willem-Alexander haar ten huwelijk vraagt. Ook verkent de serie hoe Máxima kan gedijen aan een Europees hof zonder haar roots te negeren.

Meer Informatie over Máxima

Tickets voor Make Up Your Mind in Concert
Priority-logo
voordeeleropuit22 juni in de Ziggo Dome

Tickets voor Make Up Your Mind in Concert

Make Up Your Mind in Concert is jouw Golden Ticket voor een avond vol verrassingen en fantastische acts. Veel BN’ers mogen hun hakken weer uit de berging halen en trekken nog 1 keer de pumps aan om de Ziggo Dome op zijn kop te zetten. Als klant van Ziggo kun je exclusief tickets kopen voor het grootste glitterfeest van Nederland.

Meer Informatie over Tickets voor Make Up Your Mind in Concert

Win dé Champions League ervaring
Priority-logo
prioritywinnenMeedoen t/m 21 april

Win dé Champions League ervaring

Met Priority van Vodafone en Ziggo maak jij kans op het winnen van dé ervaring van je leven: met de UEFA Champions League vlag het veld op bij één van de halve finales als Centre Circle Carrier. Als onderdeel van de ervaring ontvangen de winnaars wedstrijdkaartjes met vluchten en accommodatie (1 nacht), een Just Eat Takeaway x UCL trainingspak en adidas schoenen. Doe snel mee via priority.nl

Meer Informatie over Win dé Champions League ervaring

Loading...