Vergelijk tv-pakketten

Stel zelf je televisiepakket samen en doe meteen het hele huishouden een plezier met alle mogelijkheden van de Ziggo Mediabox Next.

Het verschil tussen TV Start en TV Complete Next

Kijk als eerste de nieuwste series, de beste films en de spannendste wedstrijden, live. En met de apps kijk je ook Netflix of YouTube op je tv. 

TV Start

met de standaard mediabox

vanaf 5,50 per maand
Stel samen

TV Complete Next

met de Ziggo Mediabox Next

vanaf 15,- per maand
Stel samen
Televisie

80+ tv-zenders
80+ tv-zenders
Zowel met TV Start als met TV Complete Next krijg je meer dan 80 tv-zenders. Natuurlijk inclusief Ziggo Sport. Nog andere wensen? Kijk dan eens naar de extra zenderpakketten.
Sluit extra informatie
80+ tv-zenders
80+ tv-zenders

Met de Ziggo Mediabox kijk je digitaal naar meer dan 80 zenders. Met TV Gemist zie je populaire programma's van de publieke omroepen, SBS6, Net 5 en Veronica makkelijk terug. De mooiste duels uit binnen- en buitenland, kijk je met Ziggo Sport. Ook mobiel tv kijken? Download de Ziggo GO App op je mobiel of tablet, en je kijkt wanneer het je uitkomt en waar je maar wilt.
Sluit extra informatie

De Mediabox Next zit bomvol opties waarmee je nog meer lol uit je tv haalt. Opnemen, films en series On Demand, live-tv pauzeren en verderkijken op een ander scherm en Voice Control. Met Replay TV kijk je tot 7 dagen na de uitzending gratis alles terug. Met Movies & Series van Ziggo bepaal je helemaal zelf wat er op tv is. Nooit meer zinloos zappen, maar de keuze uit 1.000 films en 1.000 serie-afleveringen. Kijk wat je wilt, wanneer je wilt. Onbeperkt.
Sluit extra informatie

Onderweg in de trein en toch even Ondernemend Nederland kijken? Download de Ziggo GO app en kijk alle populaire tv-zenders op je mobiel of tablet. Ook programma’s terugkijken, een inspirerende documentaire in Movies & Series of een film On Demand huren kan gewoon mobiel. Bij televisie van Ziggo krijg je altijd de Ziggo GO app.
Sluit extra informatie

Alleen in de Ziggo GO app
Met Replay TV mis je nooit iets. Een spannende wedstrijd of favoriete serie; je kijkt het tot 7 dagen na uitzending gratis terug. De Wereld Draait Door even op pauze zetten omdat een klant belt of het programma opnieuw starten; het kan allemaal. Ook onderweg met de Ziggo GO app.
Sluit extra informatie
Alleen in de Ziggo GO app

Optioneel voor 5,74 extra p.m.
Veel films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Movies & Series, ons film- en seriepakket. Kijk onbeperkt wat je wilt, wanneer je maar wilt. Met natuurlijk iedere maand weer vers aanbod!
Sluit extra informatie
Optioneel voor 5,74 extra p.m.

Met de Ziggo Mediabox Next neem je tot 400 uur aan programma’s tegelijk op. Kan handig zijn, als de favorieten in huis nogal uiteenlopen. De Ziggo Mediabox Next is klaar voor 4K-beeldkwaliteit. Dus tv via apps als YouTube en Netflix zijn gedetailleerder, echter en intenser dan ooit.
Sluit extra informatie

Zit je nét in die lekkere film, gaat de deurbel. Geen zorgen, want met de Ziggo Mediabox Next zet je live-tv gewoon even op pauze. En blijft de visite onverwachts langer hangen, dan neem je de film op en kijk je morgen verder. Met interactieve tv van Ziggo ben je lekker flexibel.
Sluit extra informatie

Ken je dat? Ben je onderweg naar huis, heb je alle stoplichten tegen. En tegen de tijd dat je thuis bent, is die film al begonnen. Dat is met de Ziggo Mediabox Next geen probleem meer, want met Replay op je Mediabox kies je gewoon afspelen vanaf het begin. Ook bij live-tv. Terugspoelen gaat net zo makkelijk. Ziggo Replay heb je overigens ook op de Ziggo GO app.
Sluit extra informatie
Televisie

Vanaf 60 tot 600 Mbit/s
Vanaf 60 tot 600 Mbit/s
Zakelijk internet van Ziggo is ongekend snel en stabiel. In grote en kleine ruimtes, en voor iedereen: gasten, medewerkers én voor de hardwerkende eenpitter. Vanaf 60 Mbit/s down en 10 Mbit/s up ben je twee keer zo snel als met een vergelijkbaar consumentenproduct.
Sluit extra informatie
Vanaf 60 tot 600 Mbit/s
Vanaf 60 tot 600 Mbit/s

5
Meerdere IP-adressen zijn handig wanneer je vanuit huis bij je bedrijfsmail en bestanden wilt kunnen of bijvoorbeeld leveranciers toegang wilt geven tot je database.
Sluit extra informatie
5

Als zakelijke klant bereik je onze gespecialiseerde klantenservice 7 dagen per week tot 22.00 uur. Binnen een uur na melding heb je precies de juiste hulp. Bij het Zakelijk Internet pakket zorgen we verder voor gratis installatie en bij problemen met je modem: binnen 4 uur een nieuwe. Kies je voor een Zakelijk Connect Pro pakket, dan heb je met onze Servicegarantie de service die bij je past.
Sluit extra informatie

Een Service Level Agreement heet bij ons gewoon; gegarandeerd goede service. Dus bel je onze gespecialiseerde zakelijke klantenservice gratis (0900 - 0620) en 7 dagen per week tot 22.00 uur. En is er een storing? Met de Servicegarantie garanderen we dat je binnen 16 uur weer in bedrijf bent.
Sluit extra informatie

10
Een Service Level Agreement heet bij ons gewoon gegarandeerd goede service. Dus bel je onze gespecialiseerde zakelijke klantenservice gratis (0900 - 0620) en 7 dagen per week tot 22.00 uur. En is er een storing? Met de Servicegarantie Extra garanderen we dat je binnen 8 uur weer in bedrijf bent. Ook in het weekend. Sterker: als dat niet lukt, ontvang je een vergoeding.
Sluit extra informatie
10

8,95
8,95
Met Pin Zeker gaan pinbetalingen via een beveiligde pinverbinding. Hiermee pinnen klanten niet alleen veilig en snel, maar voorkom je ook storingen.
Sluit extra informatie
8,95
8,95

48,76
Met een Wifibooster versterk je het wifi-signaal en vergroot je het bereik. Én: hoe beter je bereik, hoe minder kans op storingen. Met een internetkabel maak je direct verbinding met je modem. Doordat deze verbinding direct is, is dit de beste oplossing voor het verbeteren van je wifi.
Sluit extra informatie
48,76

81,82
Een extra Wifibooster kun je ook aansluiten via het stopcontact. Je maakt dan verbinding tussen het modem en het nieuwe wifi-punt, via het stroomnetwerk van je kantoor of huis. De verbinding is iets minder snel dan wanneer je een directe internetkabel gebruikt, maar het is wel de meest eenvoudige oplossing.
Sluit extra informatie
81,82

vanaf
12,50
Overleg op een andere afdeling. Even je mail checken in het drukke bedrijfsrestaurant. Gasten die foto’s appen vanuit je vakantiepark. Hoe groot je ruimte ook is en hoeveel werknemers en bezoekers je ook hebt, met Multi Wifi ben je verzekerd van krachtig en stabiel internet. Altijd en overal.
Sluit extra informatie
vanaf
12,50

Liever iemand spreken?

We bellen je

Laat je telefoonnummer achter,
dan bellen we je direct.

Bel me nu
 
 

Of chat met ons

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur.

 
 
 
 

Per 1 juli 2019 passen we onze prijzen aan en voor Zakelijk Internet Pro-klanten verhelderen we de algemene voorwaarden. Lees alles over de nieuwe tarieven en voorwaarden.