Overslaan en ga naar inhoud

Zakelijk internet & tv abonnement verhuizen

  • In 3 dagen geregeld
  • Verhuiscadeau: 6 maanden lang €20,- korting
  • Kom je er niet uit? Dan komt onze monteur gratis langs!

Verhuizen met Ziggo Zakelijk

Verhuis je tv- en internetpakket zonder zorgen mee naar je nieuwe adres dankzij de Ziggo Zakelijk verhuisservice. Snel en eenvoudig geregeld, met extra voordelen zoals je van ons gewend bent.

In 3 dagen geregeld

Met een Xtra-pakket kun je jouw verhuizing tot 3 dagen van tevoren aan ons doorgeven. 

Verhuiscadeau

Verhuiscadeau

Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Als trouwe klant krijg je van ons 6 maanden €20,- korting.

Installatiegarantie

Lukt het niet de apparatuur op je nieuwe adres aan te sluiten? Dan komt onze monteur gratis langs.

Nieuwe adres

Wifi Back-up

Nooit meer zonder internet met Wifi Back-up. Exclusief bij Internet Xtra. Bekijk alle voordelen.

Zakelijk verhuizen in 3 stappen

Verhuizen met Ziggo Zakelijk is in slechts drie eenvoudige stappen geregeld. Ideaal, want zo kan jij volledig focussen op je verhuizing en zorgen wij dat je geen moment zonder internet zit.

Ben je nog geen klant van Ziggo en ga je verhuizen? Met onze overstapservice stap je naadloos naar ons over en blijf je altijd online.

1. Bekijk de mogelijkheden op je nieuwe adres

Voer je toekomstige postcode en huisnummer in en bekijk welke zakelijke producten er beschikbaar zijn op je nieuwe adres.

   

Check beschikbaarheid
Geef je zakelijke verhuizing door

2. Geef je zakelijke verhuizing aan ons door

Een verhuizing geef je binnen enkele minuten aan ons door. Dit kan eenvoudig online via Mijn Ziggo. Liever telefonisch je verhuizing doorgeven? Bel dan naar onze hulplijn 0800 0640 of klik op onderstaande knop. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Ook in het weekend.

3. Installeer je producten

Alle apparatuur - zoals je modem en mediabox - neem je op de dag van verhuizing zelf mee naar je nieuwe adres. Volg het installatiestappenplan en sluit in een handomdraai je apparatuur opnieuw aan. Kom je er toch niet uit? Als extra service voor onze zakelijke klanten bieden wij de installatiegarantie. Daarmee plan je gratis een monteursafspraak in, dan zorgt onze monteur dat alles weer werkt.

Installeer je producten

De voordelen van Zakelijk Internet Xtra

Nog geen Zakelijk Internet Xtra pakket? Ontdek hier alle voordelen en zet vandaag nog je abonnement om. Let op! Tegelijkertijd een verhuizing doorgeven en een abonnement omzetten kan alleen telefonisch.

Nieuwe adres

Werkt je vaste internetverbinding even niet mee? Dankzij Wifi Back-up blijf je altijd online.

Business Crew

Loop je tegen problemen aan? Met Internet Xtra krijg je 24/7 premium service van onze Business Crew.

SmartWifi pods

Stap nu over naar Zakelijk Internet Xtra en ontvang twee SmartWifi pods. Zolang je klant bent.

Safe Online

Beveilig al jouw apparaten tegen gevaarlijke inhoud met Safe Online van Ziggo Zakelijk.

Priority

Ontvang exclusieve korting en voorrang op sportwedstrijden, leuke uitjes en nog veel meer! 

Unlimited Learning

Gratis toegang tot meer dan 250 professionele trainingen. Zo blijft jouw onderneming altijd groeien.

Veelgestelde vragen over zakelijk verhuizen

Voor elke (verhuis)situatie een passende oplossing. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Verhuissituatie

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Gaat het om een nieuwbouwpand? Dan kan het zijn dat de kabelaansluitingen in het pand nog opgeleverd moeten worden. Neem voor meer informatie contact op met de projectontwikkelaar van het nieuwbouwproject of met onze klantenservice. Is het bestaande bouw? Dan kun je eenvoudig een nieuwe kabelaansluiting aanvragen. Nadat de de kabelaansluiting is aangelegd kunnen we de producten verhuizen. 

Apparatuur zoals je modem en mediabox neem je zelf mee en sluit je opnieuw aan. Hulp nodig? Volg dan het online installatiestappenplan.

Verhuis je naar een adres met hetzelfde kengetal - bijvoorbeeld van Utrecht (030) naar Nieuwegein (030) - dan neem je je vaste telefoonnummer gewoon mee. Je krijgt tijdelijk een ander nummer om bereikbaar te blijven terwijl we je nummer verhuizen. Alleen als je naar een regio met een ander kengetal verhuist, krijg je een nieuw vast nummer. Dit wordt automatisch geregeld als je je verhuizing doorgeeft.

Gefeliciteerd met je nieuwe (t)huis! Wordt je postcode herkend? Dan ligt er al een Ziggo aansluiting of zijn we bezig met het aanleggen van een spiksplinternieuwe kabel. Ligt er nog geen Ziggo aansluiting? Dan staan we te trappelen om er eentje bij je aan te leggen. Vraag vandaag nog een aansluiting aan via 088-7165900.

Het is dan meestal niet mogelijk om je eigen Ziggo aansluiting mee te verhuizen. Neem even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Je vaste IP-adressen verhuizen gewoon mee. Die veranderen dus niet.

Abonnement

Een contractovername is iets anders dan een verhuizing. Bij een contractovername worden essentiële onderdelen van een lopend contract aangepast. Denk aan de tenaamstelling op het contract of het KvK-nummer. Een contractovername is snel en eenvoudig geregeld. Daarbij kun je ook direct een adreswijziging opgeven. Zo zorgen wij dat alle gegevens goed worden overgezet en hoef je nergens meer naar om te kijken.

Wil je een deel van je pakket opzeggen of wijzigen? Dat kan gemakkelijk via Mijn Ziggo.

Geef dit dan uiterlijk 4 weken van tevoren telefonisch aan ons door. Wij zorgen dat we al je Ziggo producten vloeiend naar het nieuwe adres verhuizen. Internet, Multi Wifi: alles blijft het gewoon doen.

Geef je verhuizing uiterlijk 2 weken van tevoren aan ons door voor een vlekkeloze overgang naar je nieuwe werkplek.

Profiteren van sneller internet, gratis internetbeveiliging, SmartWifi pods en nog veel meer? Zet je abonnement vandaag nog om naar Zakelijk Internet Xtra en ontvang extra veel voordeel.

Let op! Tegelijkertijd een verhuizing doorgeven en een abonnement omzetten kan alleen telefonisch worden geregeld. Bel onze hulplijn 0800 0640 of klik hier. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Ook in het weekend.

Overige vragen

Zodra jij je verhuizing hebt doorgegeven, ontvang je van ons een e-mail met meer informatie en de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Dit doe je via Mijn Ziggo. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Wanneer je je Ziggo Zakelijk abonnement meeneemt naar je nieuwe adres krijg je van ons 6 maanden €20,- korting cadeau. Dit geldt alleen voor bestaande Ziggo Zakelijk klanten die hun verhuizing hebben doorgegeven. Deze aanbieding is geldig tot 8 weken na het doorgeven van de verhuizing.

Let op! Maak je op dit moment gebruik van een andere promotie? Dan wordt deze overschreven door het verhuiscadeau. De andere promotie vervalt dan.

Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in huis niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je huis wat groter is en wanneer er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn. In dat geval bieden de SmartWifi pods een hele goede oplossing.

Zet je je abonnement om naar Zakelijk Internet Xtra? Dan ontvang je van ons twee gratis SmartWifi pods.