Zakelijk abonnement verhuizen

Onze Installatiegarantie verhuist met je mee

Verhuizen doe je nu mét Installatiegarantie van Ziggo. Zo heb je overal in huis of op de zaak perfecte wifi. Gegarandeerd. Hoe? Met een wifiscan, een krachtig signaal met het beste modem, wifiboosters of access points en een engineer die pas weggaat als alles perfect werkt.

Verhuizen in 3 stappen

Of je nu verhuist naar die kantoorruimte in de vinexwijk of dat winkeltje aan de gracht, je hoeft nooit zonder internet, televisie en telefoon te zitten. Heb je een Zakelijk Internet, Office Basis of Fiber Power abonnement? Geef je verhuizing dan uiterlijk 2 weken van tevoren aan ons door. Wij zorgen dan voor een vlekkeloze overgang naar je nieuwe werkplek.

Ben je nog geen klant van Ziggo en ga je verhuizen? Met onze overstapservice stap je naadloos naar ons over en blijf je altijd online. 

Stap 1
Lijntje
Stap 1

Geef je verhuizing door

Een verhuizing geef je in mum van tijd aan ons door. Persoonlijk via de telefoon of online via Mijn Ziggo.

Of neem contact op.

Lijntje
Stap 1

De dag van de verhuizing

Wij zorgen dat je nieuwe adres klaar is voor internet, tv en bellen. De apparatuur zoals je modem en mediabox, neem je zelf mee en sluit je opnieuw aan. Hulp nodig? Volg dan het verhuisstappenplan. Heb je liever dat wij alles voor je installeren? Ook dat kan. Bel ons voor een installatieafspraak.

Lijntje
Zakelijk abonnement verhuizen | Klantenservice | Ziggo Zakelijk

Wil je een Internet Pro-pakket verhuizen?

Of een Connect MKB, Office Plus of Internet Plus pakket

Geef dit dan uiterlijk 4 weken van tevoren telefonisch aan ons door. Wij zorgen dan dat we al je Ziggo producten vloeiend naar het nieuwe adres verhuizen. Internet, Multi Wifi, Hosted VoIP, alles blijft het gewoon doen.

Neem contact op.

Meestgestelde vragen

Een contractovername is iets anders dan een verhuizing. Bij een contractovername worden essentiële onderdelen van een lopend contract aangepast. Denk aan de tenaamstelling op het contract of het KvK-nummer. Ook een overname regel je eenvoudig. Daarbij kun je ook direct een adreswijziging opgeven waardoor het in 1 klap geregeld is. 

Je vaste IP-adressen verhuizen gewoon mee. Die veranderen dus niet.

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Gaat het om een nieuwbouwpand? Dan kan het zijn dat de kabelaansluitingen in het pand nog opgeleverd moeten worden. Neem voor meer informatie contact op met de projectontwikkelaar van het nieuwbouwproject of met onze klantenservice. Is het bestaande bouw? Dan kun je eenvoudig een nieuwe kabelaansluiting aanvragen. Nadat de de kabelaansluiting is aangelegd kunnen we de producten verhuizen.