Overslaan en ga naar inhoud

Advies op maat

Sommige ondernemingen hebben specifieke wensen. Ziggo Zakelijk adviseert grootzakelijke organisaties daarom altijd op maat. 

Is mijn bedrijf 'grootzakelijk'?

Een familiehotel vraagt om andere voorzieningen dan een vakantiepark. Maar wanneer valt een bedrijf onder de noemer 'grootzakelijk'? Vaak gaat het om een bedrijf met meer dan 50 medewerkers en meerdere vestigingen. Een bedrijf met wensen specifiek voor een bepaalde branche. Een zelfstandig fysiotherapeut gebruikt internet en wifi op een andere manier dan een ziekenhuis. Daarom denken we mee, voor nu en de toekomst. 

Internet, telefonie & televisie voor grote bedrijven | Ziggo Grootzakelijk

Daar kun je op bouwen

We nemen de verantwoordelijkheid en denken met je mee. Heldere afspraken en altijd goed bereikbaar. Want kwaliteit en service gaan bij ons hand in hand.

Internet, telefonie & televisie voor grote bedrijven | Ziggo Grootzakelijk

Thuis in jouw branche

Je zoekt een passende oplossing voor jouw bedrijf? Vanuit ervaring in verschillende branches denken we graag met je mee. Als businesspartner en ervaren specialist.

Internet, telefonie & televisie voor grote bedrijven | Ziggo Grootzakelijk

Futureproof

Digitalisering. Big Data, Smart Homes, 3D-printers. Ontwikkelingen gaan razendsnel. Hoe speel je in op de laatste ICT trends? Hoe zet je nieuwe technieken in? Wij zijn er klaar voor. 

Internet, telefonie & televisie op maat

Communicatiemiddelen die verbinden. Voor een flitsend winkelconcept of goed gastheerschap. Bij ons krijg je altijd een oplossing van formaat. Soms vanuit Ziggo, soms vanuit Vodafone. 

Business internet

Een betrouwbare internetverbinding van Vodafone Business. Breidt Business internet uit met optionele anti-Ddos bescherming of automatische tweede verbinding bij uitval.

Collectief zakelijk televisie

Met Collectief Zakelijke televisie biedt men televisie aan voor gasten van hotels, vakantie- en recreatieparken, short stay verhuur, een verzorginshuis of een vluchtelingenopvang. U ontvangt één factuur en wij regelen verder alles. 

Een aantrekkelijke en bruisende binnenstad, met Public Wifi. Roermond deed het met Ziggo.

Altijd goed bereikbaar voor gasten en klanten, en toch besparen op de kosten. Van SIP Trunking tot Hosted VoIP.

Voor grootzakelijk ondernemers hebben we samen met Vodafone een geweldig aanbod.

Meer informatie of een gesprek met een adviseur?

Bel ons, of stuur een mail. Dan bellen we snel terug. Bespreek je wensen met een medewerker die weet wat er in je sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

088 - 714 52 80

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Tegen normaal tarief.

Deze bedrijven gingen je voor

Internet voor 220 Brabantse scholen en in de Ronald McDonald huizen. Televisie en een speciale helpdesk voor zorginstelling Baalderborg. Gratis wifi voor ondernemers en klanten in het centrum van Roermond. Tevreden klanten zijn het beste voorbeeld.

UMCG
DUWO
Roompot
Ziggo logo Den Haag
Baalderborg Groep
Logo hogenboom vakantieparken