SmartWiFi met wifi-versterkers

Thuis of op kantoor perfecte wifi

Onze allerbeste wifi-oplossing met SmartWifi functie huren? Voor slechts 2,- per maand krijg je 2 SmartWifi pods en verdeel je je wifi eenvoudig door je hele huis of kantoor.

Hoe werken SmartWifi pods?

Met SmartWifi pods verdeel je een wifi-verbinding eenvoudig door je hele huis of kantoor. Met een ruime dekking heb je overal in huis of op de zaak optimaal bereik. En je bepaalt zelf waar je de pods plaatst zodat je overal op volle snelheid van perfecte wifi kan genieten. Je installeert de SmartWifi pods snel en eenvoudig met de app, draadloos in elk stopcontact. 

Handig om te weten

Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf.

Nee, een wifi-range extender (repeater) levert wifi van mindere kwaliteit dan SmartWifi pods. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer door. Daardoor halveert de range extender de wifi-snelheid. Plaats je de range extender op een plek waar het signaal niet goed is, dan neemt de snelheid nog meer af. Daarom raden we het gebruik ervan af.

In een groot deel van de Nederlandse huizen is het gebruik van ons SmartWifi modem al voldoende om altijd en overal perfecte wifi te ervaren. Is dat ook zo bij jou? Dan heb je geen extra SmartWifi pods nodig.

Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in het huis of kantoor niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je ruimte wat groter is en als er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn heb je vaak een wifi-versterker nodig. In dat geval bieden de SmartWifi pods een hele goede oplossing.

Smart Wifibooster | Ziggo Zakelijk