Overslaan en ga naar inhoud

SmartWifi met wifi-versterkers

Altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi

Alle voordelen op een rij

overal perfecte wifi

Overal perfecte wifi

Zorgeloos uploaden, downloaden, mailen, streamen en vergaderen zonder haperingen? Met SmartWifi pods geniet je overal van perfecte wifi.

boost je bereik

Boost je bereik

Supersnelle wifi op zolder, in de garage en in je thuiskantoor? Je bepaalt helemaal zelf waar je de SmartWifi pods plaatst.

mesh wifi

Mesh-technologie

Dankzij de mesh-technologie ben je altijd verbonden met het wifi-punt dat het sterkste signaal geeft.

optimale snelheid

Optimale snelheid

Meerdere slimme wifi-punten zorgen samen voor één optimaal draadloos netwerk in je hele huis of kantoor.

geen kabels

Geen kabels

Alle SmartWifi pods plaats je
waar je maar wilt. Dus geen gedoe met internetkabels.

eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Je installeert de SmartWifi pods snel en eenvoudig zelf met de SmartWifi app op je smartphone.

Altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi 

Als ondernemer is een stabiel en snel wifi-netwerk prioriteit nummer één. Daarom krijg je bij Zakelijk Internet Xtra altijd een SmartWifi modem. Zo krijgt elk apparaat in je (thuis)kantoor de snelheid die het nodig heeft. Toch zorgen betonnen muren, isolatie en apparatuur er soms voor dat je verbinding niet overal even snel is. Met SmartWifi pods, slimme wifi-versterkers, ben je verzekerd van krachtige wifi op één netwerk op iedere plek in je (thuis)kantoor. Want deze wifi-versterkers werken samen met je SmartWifi modem zodat je altijd de snelste en meest stabiele wifi-verbinding krijgt.

smart wifiboosters

Eenvoudige installatie

Je installeert de SmartWifi pods snel en eenvoudig zelf. Download de app, volg de instructies op je scherm en geniet direct van de allerbeste wifi-verbinding.

Optimale snelheid op één netwerk

SmartWifi pods maken gebruik van mesh-technologie en werken samen om één krachtig netwerk te vormen onder dezelfde netwerknaam. Zo ben je altijd verbonden met het wifi-punt dat het sterkste signaal geeft. Hierdoor hoef je nooit meer van netwerk te wisselen als je naar een andere ruimte loopt. Daarnaast controleer je gemakkelijk de status van je netwerk met een handige app.

Smart Wifibooster | Ziggo Zakelijk
Handig om te weten

Het SmartWifi modem van Ziggo Zakelijk is bijzonder krachtig. Zo heb je in de meeste (thuis)kantoren altijd en overal perfecte wifi. Heb je een wat groter huis/kantoor of meerdere verdiepingen? Bestel dan een SmartWifi pod erbij. Voor het lenen van de eerste pod betaal je niks extra’s. Denk je dat je meer bereik in je (thuis)kantoor nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld op de zolder werkt? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of via Mijn Ziggo. Zij kunnen je advies geven over een tweede of derde SmartWifi pod.

Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf.

Nee, een wifi-range extender (repeater) levert wifi van mindere kwaliteit dan SmartWifi pods. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer door. Daardoor halveert de range extender de wifi-snelheid. Plaats je de range extender op een plek waar het signaal niet goed is, dan neemt de snelheid nog meer af. Daarom raden we het gebruik ervan af.

In een groot deel van de Nederlandse huizen is het gebruik van ons SmartWifi modem al voldoende om altijd en overal perfecte wifi te ervaren. Is dat ook zo bij jou? Dan heb je geen extra SmartWifi pods nodig.

Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in het huis of kantoor niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je ruimte wat groter is en als er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn heb je vaak een wifi-versterker nodig. In dat geval bieden de SmartWifi pods een hele goede oplossing.