Overslaan en ga naar inhoud

SmartWifi met wifi-versterkers

Altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi

Je wifi wordt slimmer dan ooit met SmartWifi van Ziggo Zakelijk. Met het SmartWifi modem, dat je standaard krijgt bij Zakelijk Internet Xtra, krijgt elk apparaat de snelheid die het nodig heeft. Combineer je het SmartWifi modem met de SmartWifi pod, dan haal je nog meer uit je wifi. De SmartWifi pod voeg je eenvoudig toe bij het samenstellen van je pakket. Voor het lenen van de eerste SmartWifi pod betaal je niks extra’s. 

Hoe werkt de SmartWifi pod?

Met SmartWifi pod verdeel je een wifi-verbinding eenvoudig door je huis of kantoor. Met een ruime dekking heb je overal in huis of op de zaak optimaal bereik. En je bepaalt zelf waar je de pod plaatst zodat je overal op volle snelheid van perfecte wifi kan genieten. Je installeert de SmartWifi pod snel en eenvoudig met de app, draadloos in elk stopcontact. 

Handig om te weten

Het SmartWifi modem van Ziggo Zakelijk is bijzonder krachtig. Zo heb je in de meeste (thuis)kantoren altijd en overal perfecte wifi. Heb je een wat groter huis/kantoor of meerdere verdiepingen? Bestel dan een SmartWifi pod erbij. Voor het lenen van de eerste pod betaal je niks extra’s. Denk je dat je meer bereik in je (thuis)kantoor nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld op de zolder werkt? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of via Mijn Ziggo. Zij kunnen je advies geven over een tweede of derde SmartWifi pod.

Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf.

Nee, een wifi-range extender (repeater) levert wifi van mindere kwaliteit dan SmartWifi pods. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer door. Daardoor halveert de range extender de wifi-snelheid. Plaats je de range extender op een plek waar het signaal niet goed is, dan neemt de snelheid nog meer af. Daarom raden we het gebruik ervan af.

In een groot deel van de Nederlandse huizen is het gebruik van ons SmartWifi modem al voldoende om altijd en overal perfecte wifi te ervaren. Is dat ook zo bij jou? Dan heb je geen extra SmartWifi pods nodig.

Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in het huis of kantoor niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je ruimte wat groter is en als er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn heb je vaak een wifi-versterker nodig. In dat geval bieden de SmartWifi pods een hele goede oplossing.

Smart Wifibooster | Ziggo Zakelijk