Overslaan en ga naar inhoud

Daarom Ziggo Zakelijk

  • Belastingvoordeel
  • Altijd online met Wifi Back-up
  • 4-uur Modem Swap
  • Eerste maand gratis
  • Snelheden tot wel 1.200 Mbit/s
  • Twee SmartWifi pods gratis in bruikleen

Alleen bij Ziggo Zakelijk

Check uw tegoed
Wifi Back-up

Blijf altijd online

Deze simkaart met datategoed gebruik je als je vaste internetverbinding een keer niet meewerkt. Stop 'm in je laptop of tablet en maak verbinding met het mobiele netwerk van Vodafone. Zo blijf je altijd online.

Check uw tegoed
Btw-factuur

Belastingvoordeel

Als zakelijke klant ontvang je van ons elke maand een btw-factuur. Hiermee kun je eenvoudig de btw terugvragen en kosten (gedeeltelijk) aftrekken. Je vindt alle btw-facturen overzichtelijk terug in je account voor Mijn Ziggo.

Check uw tegoed
4-uur Modem Swap

Lekker doorwerken

Internet is de basis van je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat je verbinding altijd in orde is. Werkt je modem (onverwacht) niet meer? Dan zorgen wij dat deze binnen vier uur vervangen wordt door een nieuwe.

Check uw tegoed
Installatiegarantie

Wij zorgen dat alles werkt

Of je nu zaken doet vanuit Groningen of Maastricht, we zorgen ervoor dat alles werkt. Met een monteur die - als het nodig is - gratis bij je langskomt. Een extra service, speciaal voor onze zakelijke klanten.

Check uw tegoed
SmartWifi

Overal perfecte wifi

Met de twee SmartWifi pods die je van ons gratis in bruikleen krijgt, geef je je bereik een extra boost. Uploaden, downloaden, mailen, streamen én online vergaderen zonder haperingen? Je doet het overal met SmartWifi.

Check uw tegoed
Van privé naar zakelijk

Eenvoudig overstappen

Als bestaande particuliere klant kun je je pakket eenvoudig upgraden naar Ziggo Zakelijk. Zo kun je ook thuis profiteren van Ziggo, inclusief zakelijke voordelen. Bestel een zakelijk pakket, vul je gegevens in en wij doen de rest.

Vergelijk onze zakelijke pakketten

Bij Zakelijk Internet van Ziggo heb je altijd alles wat je nodig hebt om op volle kracht te ondernemen. Zo profiteer je van snel en stabiel internet, overal perfecte wifi met SmartWifi, Wifi Back-up en Unlimited Learning. Stap nu over en profiteer van alle zakelijke extra's.

-
internet

Complete Xtra
Zakelijk Internet

-
internet-tv

Complete Xtra
Zakelijk Internet & TV

-
alles-in-1

Complete Xtra
Zakelijk Alles-in-1

En nog meer fijne Xtra's

Met handige voordelen zoals Wifi Back-up, 4-uur Modem Swap en SmartWifi heb je als zakelijke klant alles op zak om op volle kracht te ondernemen. Maar bij Ziggo Zakelijk zetten we net even een stapje verder. Daarom krijgen zakelijke klanten ook deze fijne Xtra's.

Bij Ziggo Zakelijk ontvang je gratis internetbeveiliging voor één tot vijf apparaten. Zo kun je altijd veilig ondernemen.

De Business Crew staat altijd voor je klaar. Leg je vraag één keer neer en alles wordt door één expert voor je geregeld.

Krijg gratis onbeperkt toegang tot ons trainingsplatform met ruim 200 online webinars, e-learnings en podcasts. 

Veelgestelde vragen

Als onderdeel van de omzetting doen we kosteloos een checkup van de apparatuur die je van Ziggo gebruikt. Is de je huidige modem of mediabox niet meer geschikt voor je nieuwe Ziggo Zakelijk abonnement? Dan krijg je een nieuwe. Uiteraard inclusief de garantie dat wij het kosteloos voor je installeren wanneer je er niet helemaal uit komt.

Ja, we zetten je abonnement 1-op-1 over. Dus inclusief eventuele zenderpakketten, internetbeveiligingspakketten of volop bellen bundels. Mocht je gebruik maken van een oud aanvullend pakket dat niet meer geleverd wordt, dan nemen we uiteraard eerst even contact op.

Jazeker. We zorgen ervoor dat je klantnummer en inloggegevens voor Mijn Ziggo hetzelfde blijven.

De prijzen die je op onze website ziet staan zijn exclusief btw. In veel gevallen kun je als ondernemer de btw tijdens de aangifte omzetbelasting weer terugvragen. Je geeft dan alle zakelijke abonnementskosten op als aftrekposten. Meer weten? Kijk even op de website van de Belastingdienst aan welke eisen je moet voldoen.

Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Twijfel je nog?
We helpen je graag! Start een chat met één van onze adviseurs.