Daarom Ziggo Zakelijk

Standaard met heel veel extra voordelen
 • Wifi Back-up Zakelijk
 • Kosten aftrekbaar
 • Unlimited Learning

Voordelen Ziggo Zakelijk

Als bestaande klant van Ziggo kun je eenvoudig upgraden naar Ziggo Zakelijk. Zo kun je ook thuis profiteren van Ziggo, maar aangevuld met de extra voordelen van Ziggo Zakelijk. De enige voorwaarde is dat jij of iemand binnen jouw huishouden een KvK-registratie heeft. Overstappen is zo geregeld. Én je krijgt de eerste maand helemaal gratis.

Zakelijke pakketten

Met een zakelijk abonnement heb je altijd alles wat je nodig hebt om op volle kracht te ondernemen. Stap nu over naar Zakelijk Internet & TV en profiteer van de extra voordelen. 

-
Zakelijk Internet

Start Xtra

+ TV Start Next
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

 SmartWifi pods

 Opnemen & live-tv pauzeren

 Movies & Series

Vanaf
49,50
per maand

-
Zakelijk Internet

Complete Xtra

+ TV Complete Next
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Vanaf
62,50
per maand

-
Zakelijk Internet

Giga Xtra

+ TV Complete Next
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Vanaf
75,-
per maand

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Wifi Back-up Zakelijk

Wifi Back-up is een simkaart met datategoed, die je gebruikt als je vaste internetverbinding een keertje niet meewerkt. Stop de simkaart in je laptop of tablet en maak verbinding met het mobiele netwerk van Vodafone. Zo blijf je toch eenvoudig online. Wifi Back-up krijg je standaard bij Zakelijk Internet Xtra.

 • Altijd doorwerken
 • Op het mobiele Vodafone netwerk
 • Ook te gebruiken als hotspot voor meerdere apparaten

SmartWifi

Geef je bereik een extra boost met meerdere slimme wifi punten op één krachtig netwerk. Bij Zakelijk Internet Complete Xtra en Giga Xtra krijg je gratis de nieuwe wifipods, waardoor je door je hele huis megagoede wifi hebt. Dus ook in je thuiskantoor op zolder! Zorgeloos uploaden, downloaden, mailen, streamen en online vergaderen zonder haperingen? Je doet het overal met SmartWifi.

 • Boost je bereik
 • Optimale snelheid
 • Eenvoudige installatie

Bestel nu Zakelijk Internet Xtra inclusief SmartWifi pods.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Unlimited Learning

Bij Ziggo Zakelijk krijg je toegang tot ruim 250 online trainingen, cursussen, webinars en podcasts voor persoonlijke groei. Zo ontwikkel je niet alleen jezelf, maar ook je bedrijf.

 • Toegang tot 250 online trainingen, podcasts en webinars
 • Leren waar en wanneer jij wilt
 • Heb je al Vodafone, dan krijg je toegang tot 100 extra online trainingen

Business Crew

Heb je Ziggo Zakelijk, dan staat onze Business Crew tot je beschikking. Een team van specialisten, die allemaal werken volgens hetzelfde principe: Ask Only Once. Je hoeft je vraag maar bij één persoon neer te leggen, en die zorgt dat het wordt geregeld. Of het nu gaat om een technisch probleem, een vraag over je factuur of de installatie van je modem. 

 • Exclusieve zakelijke klantenservice
 • Ask Only Once: één vaste contactpersoon

Bestel Zakelijk Internet Xtra en profiteer van de voordelen van de Business Crew.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

4-uur Modem Swap

Internet is de basis van je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat je verbinding altijd in orde is. Mocht het nodig zijn, krijg je binnen 4 uur een vervangende modem. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je voor langere tijd zonder internet komt te zitten.

 • Binnen 4 uur een nieuwe modem
 • Extra service voor onze klanten

Kosten aftrekbaar

Als ondernemer mag je zakelijke kosten aftrekken van de opbrengsten, zodat je hier geen belasting over hoeft te betalen. Kosten voor zakelijk internet kunnen dus ook (gedeeltelijk) worden afgetrokken. Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Kijk even bij de Belastingdienst aan welke eisen je moet voldoen.

 • Maandelijkse btw-factuur
 • Zakelijke internetkosten aftrekbaar
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
Veelgestelde vragen

Met Zakelijk Internet van Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. Niet voor niets zijn we al 10 jaar op rij de beste internetprovider volgens Tweakers.

Of je nu net begonnen bent of al een grote speler bent, voor iedere ondernemer hebben we een pakket op maat. Kies voor Zakelijk Internet Start (100/30 Mbit/s) of haal het maximale uit je internet met Zakelijk Internet Giga met een snelheid van 1 Gbit/s. Een ding is zeker, overal in huis of op de zaak krijg je perfecte wifi. Gegarandeerd

Stel je ideale pakket samen.

Met Zakelijk Internet van Ziggo kan je onder andere kiezen voor extra’s als smart Wifiboosters, Pin Zeker en internetbeveiliging met Safe Online XL. Wil je naast Internet ook televisie kijken en/of bellen via een vaste lijn? Kies dan voor Zakelijk Alles-in-1 en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk hier alle aanvullende producten.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Twijfel je nog?
We helpen je graag! Start een chat met één van onze adviseurs.