Overslaan en ga naar inhoud

Daarom Ziggo Zakelijk

Nu de eerste maand gratis
 • Altijd een Wifi Back-up
 • Kosten aftrekbaar
 • Unlimited Learning

Voordelen Ziggo Zakelijk

Als bestaande klant van Ziggo is je pakket snel en makkelijk om te zetten naar Ziggo Zakelijk. Hiermee geniet je van Ziggo Internet, TV en/of telefonie zoals je gewend bent, maar dan met alle extra voordelen van Zakelijk. De enige voorwaarde is dat jij of iemand binnen jouw huishouden een KvK-registratie heeft. 

Alles-in-1 Xtra van Ziggo Zakelijk

Met ons Alles-in-1 pakket heb je alles wat je als ondernemer nodig hebt altijd bij de hand. Ga gelijk van start met snel en stabiel vast internet, een compleet tv-pakket en vast bellen. Vergelijk onze Alles-in-1 pakketten en ontdek welk pakket het beste bij je past.

-
Zakelijk Alles-in-1

Start Xtra

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
-
Zakelijk Alles-in-1

Complete Xtra

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
-
Zakelijk Alles-in-1

Giga Xtra

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Mijn pakket omzetten naar Ziggo Zakelijk

Je huidige Ziggo pakket omzetten naar een Ziggo Zakelijk pakket is makkelijk en snel geregeld. Volg onderstaande stappen en dan maken wij het gelijk voor je in orde.

Stel je zakelijke pakket samen

Kies het pakket dat past bij je onderneming. Aanvullende opties nemen we over van je huidige pakket.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Vul je bedrijfsgegevens in

Het KvK-nummer van je bedrijf hebben we nodig om je pakken om te zetten naar Ziggo Zakelijk.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Wij zetten je abonnement om

Alles ingevuld en verstuurd? Dan ontvang je binnen één werkdag een bevestiging per e-mail.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Wifi Back-up Zakelijk

Wifi Back-up is een simkaart met datategoed, die je gebruikt als je vaste internetverbinding een keertje niet meewerkt. Stop de simkaart in je laptop of tablet en maak verbinding met het mobiele netwerk van Vodafone. Zo blijf je altijd en eenvoudig online. Wifi Back-up krijg je standaard bij Zakelijk Internet Xtra.

 • Altijd doorwerken
 • Op het mobiele Vodafone netwerk
 • Ook te gebruiken als hotspot voor meerdere apparaten

SmartWifi

Geef je bereik een extra boost met meerdere slimme wifi punten op één krachtig netwerk. Bij Zakelijk Internet Complete Xtra of Giga Xtra krijg je gratis de nieuwe wifipods, waardoor de wifi door je hele huis en op de zaak vlekkeloos werkt. Dus ook in je thuiskantoor op zolder! Zorgeloos uploaden, downloaden, mailen, streamen en online vergaderen zonder haperingen? Je doet het overal met SmartWifi.

 • Boost je bereik
 • Optimale snelheid
 • Eenvoudige installatie

Bestel nu Zakelijk Internet Xtra inclusief SmartWifi pods.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Unlimited Learning

Bij Ziggo Zakelijk krijg je toegang tot ruim 150 online trainingen, cursussen, webinars en podcasts voor persoonlijke groei. Zo ontwikkel je niet alleen jezelf, maar ook je bedrijf.

 • Toegang tot 250 online trainingen, podcasts en webinars
 • Leren waar en wanneer jij wilt
 • Heb je al Vodafone, dan krijg je toegang tot 100 extra online trainingen

Business Crew

Heb je Ziggo Zakelijk, dan staat onze Business Crew tot je beschikking. Een team van specialisten, die allemaal werken volgens hetzelfde principe: Ask Only Once. Je hoeft je vraag maar bij één persoon neer te leggen, en die zorgt dat het wordt geregeld. Of het nu gaat om een technisch probleem, een vraag over je factuur of de installatie van je modem. 

 • Exclusieve zakelijke klantenservice
 • Ask Only Once: één vaste contactpersoon

Bestel Zakelijk Internet Xtra en profiteer van de voordelen van de Business Crew.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

4-uur Modem Swap

Internet is de basis van je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat je verbinding altijd in orde is. Mocht het nodig zijn, krijg je binnen 4 uur een vervangende modem. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je voor langere tijd zonder internet komt te zitten.

 • Binnen 4 uur een nieuw modem
 • Exclusief voor zakelijke klanten

Kosten aftrekbaar

Als ondernemer mag je zakelijke kosten aftrekken van de opbrengsten, zodat je hier geen belasting over hoeft te betalen. Kosten voor zakelijk internet kunnen dus ook (gedeeltelijk) worden afgetrokken. Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Kijk even bij de Belastingdienst aan welke eisen je moet voldoen.

 • Maandelijkse btw-factuur
 • Zakelijke internetkosten aftrekbaar
Daarom Ziggo Zakelijk Xtra
Veelgestelde vragen

Als onderdeel van de omzetting doen we kosteloos een checkup van de apparatuur die je van Ziggo gebruikt. Is de je huidige modem of mediabox niet meer geschikt voor je nieuwe Ziggo Zakelijk abonnement? Dan krijg je een nieuwe. Uiteraard inclusief de garantie dat wij het kosteloos voor je installeren wanneer je er niet helemaal uit komt.

Ja, we zetten je abonnement 1-op-1 over. Dus inclusief eventuele zenderpakketten, internetbeveiligingspakketten of volop bellen bundels. Mocht je gebruik maken van een oud aanvullend pakket dat niet meer geleverd wordt, dan nemen we uiteraard eerst even contact op.

Jazeker. We zorgen ervoor dat je klantnummer en inloggegevens voor Mijn Ziggo hetzelfde blijven.

Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Daarom Ziggo Zakelijk Xtra

Twijfel je nog?
We helpen je graag! Start een chat met één van onze adviseurs.