Overslaan en ga naar inhoud

Overstappen naar Ziggo Zakelijk

Zet je abonnement om naar zakelijk
  • Naadloze overstap
  • Regel het eenvoudig online
  • Gratis en binnen no-time geregeld

Ga voor business class

Als bestaande particuliere klant van Ziggo kun je je pakket eenvoudig upgraden naar Ziggo Zakelijk. Zo kun je ook thuis profiteren van Ziggo, inclusief de extra zakelijke voordelen zoals SmartWifi, Wifi Back-up, Unlimited Learning en onze zakelijke klantenservice.

Stel je pakket samen

Kies hieronder een pakket of stel er zelf een samen. Je huidige aanvullende opties zoals een extra tv-pakket of mediabox nemen we over van je bestaande pakket.

Best getest

Vul je bedrijfsgegevens in

Om je particuliere pakket om te kunnen zetten naar een zakelijk pakket hebben we je KvK-nummer nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt tijdens het bestellen.

Veilig

Wij zetten je abonnement om

Wanneer je alles hebt ingevuld en je je nieuwe pakket hebt doorgegeven, ontvang je binnen één werkdag een officiële bevestiging per e-mail.

Vergelijk onze zakelijke pakketten

Bij Zakelijk Internet van Ziggo heb je altijd alles wat je nodig hebt om op volle kracht te ondernemen. Zo profiteer je van snel en stabiel internet, overal perfecte wifi met SmartWifi, Wifi Back-up en Unlimited Learning. Stap nu over en profiteer van alle zakelijke extra's.

-
internet

Complete Xtra
Zakelijk Internet

-
internet-tv

Complete Xtra
Zakelijk Internet & TV

-
alles-in-1

Complete Xtra
Zakelijk Alles-in-1

Lastige keuze?

Beantwoord een aantal vragen met onze keuzehulp en we geven je passend advies.

Lastige keuze?

Beantwoord een aantal vragen met onze keuzehulp en we geven je passend advies.

Daarom Zakelijk Internet Xtra
De 4 belangrijkste redenen waarom ondernemers voor Ziggo Zakelijk kiezen.

smart-wifi

SmartWifi

Met SmartWifi van Ziggo Zakelijk heb je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi.

Lees meer
wifi-backup

Wifi Back-up

Zelfs als je vaste verbinding het even niet doet blijf je eenvoudig online. Zo kun je altijd doorwerken.

Lees meer
business-crew

Business Crew

Met onze zakelijke klantenservice beloven we dat je altijd online en in business blijft.

Lees meer
unlimited-learning

Unlimited Learning

Krijg toegang tot ruim 250 online trainingen en cursussen voor persoonlijke groei.

Lees meer
Veelgestelde vragen

Met een zakelijk abonnement beschik je altijd over alles wat je nodig hebt om op volle kracht te ondernemen. En dat begint al bij de snelheid van je internet. Zo profiteer je met Ziggo Zakelijk van hogere up- en downloadsnelheden. Maar dat niet alleen: boost je bereik met onze handige SmartWifi, blijf jezelf ontwikkelen met Unlimited Learning en krijg 24/7 ondersteuning van onze Business Crew.

Ontdek alle voordelen van Ziggo Zakelijk

Jazeker. We zorgen ervoor dat je klantnummer en inloggegevens voor Mijn Ziggo hetzelfde blijven.

Als onderdeel van de omzetting doen we kosteloos een check van de apparatuur die je van Ziggo gebruikt. Is je huidige modem of mediabox niet meer geschikt voor je nieuwe abonnement? Dan krijg je een nieuwe. Uiteraard inclusief de garantie dat wij het kosteloos voor je installeren wanneer je er niet helemaal uit komt.

Uiteraard. Als je nu al vaste telefonie afneemt en je hebt Zakelijk Vast Bellen geselecteerd voor je nieuwe zakelijke abonnement, zorgen wij ervoor dat je nummer hetzelfde blijft. Ook instellingen zoals nummervermelding en/of nummerherkenning blijven zoals ze nu zijn. Wel zo makkelijk.

De prijzen die je op onze website ziet staan zijn exclusief btw. In veel gevallen kun je als ondernemer de btw tijdens de aangifte omzetbelasting weer terugvragen. Je geeft dan alle zakelijke abonnementskosten op als aftrekposten. Meer weten? Kijk even op de website van de Belastingdienst aan welke eisen je moet voldoen.