Overslaan en ga naar inhoud

Wifi Back-up

Altijd online met een 4G back-up verbinding

Panel Zakelijk Internet Xtra
Sim
Altijd online met Wifi Back-up

Wifi Back-up is een simkaart met datategoed, die je gebruikt als je vaste internetverbinding een keertje niet meewerkt. Stop de simkaart in je laptop of tablet en maak verbinding met het mobiele netwerk van Vodafone. Zo blijf je toch eenvoudig online. Wifi Back-up krijg je standaard bij Zakelijk Internet Xtra. Je betaalt er dus niks extra's voor. 

Hoe ontvang ik mijn simkaart?

Met een paar simpele stappen is alles snel geregeld. Nooit meer zonder internet, met 4G Wifi Back-up

Bestel Zakelijk Internet Xtra

Kies de internetsnelheid die bij je bedrijf past en krijg standaard Wifi Back-up bij je abonnement. Je betaalt hier dus niks extra's voor. 

Vraag je simkaart aan

Binnen vijf werkdagen na installatie van je internetverbinding ontvang je een e-mail. Hierin leggen we uit hoe je Wifi Back-up kunt bestellen.

Binnen 2 werkdagen in huis

Wij zorgen ervoor dat je binnen 2 werkdagen de simkaart, en eventuele mobiele wifirouter thuisgestuurd krijgt.

Mobiele wifirouter

Heb je een laptop of tablet waar geen simkaart in kan? Of wil je een wifi-netwerk creëren om meerdere apparaten te verbinden? Maak dan gebruik van een mobiele wifirouter. Je kunt voordelig een mobiele wifirouter bestellen in de Ziggo webshop, via de link in de e-mail die je krijgt waarmee je ook de simkaart kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Kies je voor Zakelijk Internet Xtra met een langere looptijd, dan krijg je een extra korting per maand op het internetdeel van het abonnement, net zo lang als de looptijd van het contract. Je bepaalt zelf je maandelijke voordeel door de internetsnelheid en de looptijd van je contract te kiezen.

De kortingen verschillen per abonnement, zoals deze tabel laat zien.

Voorbeeld: je kiest Zakelijk Internet Premium Xtra met een contractduur van 3 jaar. Je ontvangt dan 36 maanden lang € 5 korting op het maandbedrag. 

  12 maanden 24 maanden 36 maanden
Zakelijk Internet Start Xtra - € 2,50
Zakelijk Internet Complete Xtra € 2,50 € 5
Zakelijk Internet Premium Xtra - € 2,50 € 5

Bekijk ook de actievoorwaarden.

Met Zakelijk Internet van Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. 

Of je nu net begonnen bent of al een grote speler bent, voor iedere ondernemer hebben we een pakket op maat. Kies voor Zakelijk Internet Start Xtra of haal het maximale uit je internet met Zakelijk Internet Premium. Eén ding is zeker, overal in huis of op de zaak krijg je perfecte wifi. Gegarandeerd

Stel je ideale pakket samen.

Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens bij je online bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Je kan natuurlijk ook zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen.

Met Zakelijk Internet van Ziggo kan je onder andere kiezen voor extra’s als Pin Zeker en internetbeveiliging met Safe Online XL. Wil je naast Internet ook televisie kijken en/of bellen via een vaste lijn? Kies dan voor Zakelijk Alles-in-1 en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk hier alle aanvullende producten.

Videogesprekken met Microsoft Teams, Zoom of Google Meet vragen gemiddeld een download- en uploadsnelheid van 4 Mbit/s. Wanneer je online videobelt en tegelijkertijd ook presenteert of je scherm deelt zit dit al snel rond de 12 Mbit/s.

Wil je altijd verbonden blijven, ook als je met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde netwerk werkt? Dan adviseren we minimaal Zakelijk Internet Complete Xtra. Dan weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt videobellen zonder haperingen.

Benieuwd welke snelheid je nu hebt? Doe de speedtest.