Pin Zeker

Verbindingsproblemen in je restaurant op de populaire zaterdagavond. Dat wil je niet. Met Pin Zeker gaan pinbetalingen via een beveiligde pinverbinding én het is minder storingsgevoelig.

 Pinnen via een veilige verbinding met kwaliteitskeurmerk

 Slechts € 8,95 per maand

 Een stabiele verbinding

Altijd stabiel en veilig pinnen

Natuurlijk kunnen klanten ook met pin bij je betalen. Makkelijk, snel en veilig. Hoe werkt het precies?

Altijd stabiel en veilig pinnen

Pinnen via een veilige verbinding

Pin Zeker loopt via de beveiligde computersystemen van Equens en de Betaalvereniging Nederland, de voornaamste verwerkers van pin- en creditcardtransacties in Nederland. De verbinding voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. De Betaalvereniging Nederland, heeft het netwerk gecertificeerd.

Geen verlies door pinstoringen

Geen verlies door storingen

Pinnen via onze gecertificeerde aansluiting is minder gevoelig voor storingen dan pinnen via het open internet. En een storing kost omzet én klanten. Bovendien raden we pinnen via een vaste aansluiting aan. Dat geeft minder verbindingsproblemen dan pinnen via een mobiele aansluiting.

Altijd stabiel en veilig pinnen

Pinleverancier levert pinautomaat

Om je klanten de service van snel en veilig pinnen aan te bieden, heb je minstens twee bedrijven nodig: Ziggo en je pinleverancier. De leverancier kan een bank zijn, of een dienstverlener als CCV, Worldline en Alvira. Die levert je pinautomaat. Met je pinleverancier maak je ook afspraken over gewenste diensten als pinnen en creditcards. Ziggo levert de verbinding.

Meestgestelde vragen over Pin Zeker

Pin Zeker is geschikt voor gebruik met betaalautomaten die Equens en CCV ondersteunen. Ook ondersteunen we NFC, de technology die contactloos betalen mogelijk maakt.

Pin Zeker transporteert slechts het transactieverkeer van je betaalautomaat. De afspraken met de bank, kaartaanbieder en/of transactieverwerker, bepalen welke diensten je daadwerkelijk kunt aanbieden. Zoals pinnen en betalen met creditcards.