Overslaan en ga naar inhoud

Pin Zeker

Altijd snel, stabiel en veilig pinnen

  • Via een veilige verbinding met kwaliteitskeurmerk
  • Gecertificeerd door Betaalvereniging Nederland
  • Vanaf € 9,50 per maand

Verbindingsproblemen in je restaurant op de populaire zaterdagavond. Dat wil je niet. Met Pin Zeker gaan pinbetalingen via een beveiligde pinverbinding én het is minder storingsgevoelig.

PIN Zeker

Pinnen via een veilige verbinding

Pin Zeker loopt via de beveiligde computersystemen van Equens en de Betaalvereniging Nederland, de voornaamste verwerkers van pin- en creditcardtransacties in Nederland. De verbinding voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en stabiliteit en is gecertificeerd door de Betaalvereniging Nederland.

PIN Zeker

Geen omzetverlies door storingen

Pinnen via onze gecertificeerde aansluiting is minder gevoelig voor storingen dan pinnen via het open internet. En een storing kost omzet én klanten. Bovendien raden we pinnen via een vaste aansluiting aan. Dat geeft minder verbindingsproblemen dan pinnen via een mobiele aansluiting.

PIN Zeker

Pinleverancier levert pinautomaat

Om je klanten de service van snel en veilig pinnen aan te bieden, heb je minstens twee bedrijven nodig: Ziggo en je pinleverancier. Ziggo regelt de verbinding en de leverancier levert een pinautomaat. Met je pinleverancier maak je ook afspraken over de diensten zoals pinnen en creditcardbetalingen.

Heb je nog geen Zakelijk Internet van Ziggo?
Klik dan hier om direct te bestellen

Hoe bestel ik Pin Zeker?

Met een paar simpele stappen is het zo geregeld

Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je 
Mijn Ziggo account.

Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de 
bevestiging per e-mail.

Aan de slag

Zodra de verbinding geactiveerd is, kun je je pinapparaat veilig gebruiken.

Handig om te weten

Pin Zeker is geschikt voor gebruik met betaalautomaten die Equens en CCV ondersteunen. Uiteraard ondersteunen we ook NFC, de technologie die contactloos betalen mogelijk maakt.

Pin Zeker transporteert slechts het transactieverkeer van je betaalautomaat. De afspraken met de bank, kaartaanbieder en/of transactieverwerker, bepalen welke diensten je daadwerkelijk kunt aanbieden. Zoals pinnen en betalen met creditcards.

Pin Zeker kost 9,50 per maand en is maandelijks opzegbaar.