Overslaan en ga naar inhoud
Kijk op meerdere schermen

Van UEFA voetbal tot raceduels

Samen genieten van sport in jouw zaak, op groot scherm

Wat is er mooier dan samen met je gasten de spannendste voetbalwedstrijden en races beleven in jouw zaak? Met Ziggo Sport Public Viewing toon je onbeperkt alle matches en duels van Ziggo Sport openbaar op groot scherm. Of je nou een lunchroom, kroeg of sportkantine runt. Vanaf augustus beleef je bovendien al het UEFA Europees voetbal op één plek: exclusief bij Ziggo Sport.

Scoor je licentie!

Dit krijg je bij Ziggo Sport Public Viewing

Combineer een Ziggo Sport Totaal abonnement met de Ziggo Sport Public Viewing licentie, zodat je alle uitzendingen in je zaak mag vertonen; van MotoGP tot UEFA Champions League voetbal. Bovendien krijg je met de licentie toegang tot fijne extra’s.

Licentie vanaf 3 juni beschikbaar

Zend Ziggo Sport live uit in jouw zaak

Beleef topsport zoals UEFA Champions League voetbal samen met je gasten. Met de Ziggo Sport Public Viewing licentie mag je onbeperkt Ziggo Sport vertonen in jouw zaak. 

Toegang tot de Ziggo Sport marketingportal

Dé plek voor het downloaden of aanschaffen van promotie- en wedstrijdmateriaal. Zoals een Ziggo Sport zitzak, een Ziggo Sport krijtbord en personeelskleding.

Vergroot je publiek met extra zichtbaarheid

Heb je een licentie? Voeg dan je locatie toe aan de Ziggo Sport Locator. Een handige tool waarmee bij toekomstige wedstrijden nog meer mensen de weg naar jouw zaak kunnen vinden.

Wil je meer weten? Laat dan nu alvast vrijblijvend je gegevens achter en we nemen vanaf 3 juni contact met je op.

We houden niet van spam en gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden.

Lees ons volledige Privacy Statement

Topvoetballers op Ziggo Sport Totaal

Hét sportpakket met de beste live wedstrijden

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal biedt meer dan 5.500 uur live topsport per jaar op 6 kanalen. Geniet samen met je gasten van het beste voetbal uit o.a. La Liga, Ligue 1 en de Champions League op groot scherm. Kijk de belangrijkste wedstrijden uit de golf- of tenniswereld en check de samenvattingen van alle F1-trainingen en -kwalificaties.

Veelgestelde vragen over Ziggo Sport Public Viewing

Ziggo Sport Public Viewing maakt het mogelijk om Ziggo Sport content openbaar te vertonen. De wet spreekt van openbaarmaking van tv-programma’s als deze worden vertoond in een gemeenschappelijke of publieke ruimte, of worden doorgegeven via een gesloten kabelnetwerk. Met de licentie kunnen bedrijven en sportverenigingen elke sport die te zien is op Ziggo Sport publiekelijk vertonen​.

Ziggo Sport uitzendingen mogen alleen privé worden vertoond. Op de Ziggo Sport uitzendingen rusten namelijk auteursrechten. Om de uitzendingen openbaar te maken is officiële toestemming van Ziggo nodig. Met de Ziggo Sport Public Viewing licentie kunnen bedrijven, verenigingen en andere organisaties Ziggo Sport content publiekelijk vertonen aan hun klanten en/of leden.​ 

Nee, voor elke locatie heb je een aparte Public Viewing licentie nodig.​

Omdat op televisie-uitzendingen auteursrechten rusten is toestemming nodig om content van tv-zenders in een openbare gelegenheid te vertonen. Om naast Ziggo Sport ook overige tv-zenders publiekelijk te vertonen is een licentie nodig van Videma. Deze licentie van Videma geeft geen recht op het uitzenden van Ziggo Sport uitzendingen in openbare gelegenheden. Op www.videma.nl vind je uitgebreide informatie over openbaarmaking van andere tv-zenders. 

De Ziggo Sport Public Viewing licentie geeft alleen het recht om uitzendingen van Ziggo Sport te vertonen. Het hoofdkanaal van Ziggo Sport (kanaal 14) zit standaard bij Ziggo in het zenderpakket. Bij andere providers is dit niet het geval. Om alle zenders van Ziggo Sport te ontvangen sluit je naast de licentie ook een Ziggo Sport Totaal pakket af bij je tv-aanbieder, of je stapt over naar Ziggo

Het tarief hangt af van de duur van de licentie en het kijkoppervlak. Wil je meer informatie hierover? Vul dan ons contactformulier in zodat een van onze medewerkers vrijblijvend contact met je kan opnemen.

Nee, de Ziggo Sport Public Viewing licentie is niet nodig voor bijvoorbeeld hotelkamers of vakantiehuisjes. De Ziggo Sport Public Viewing licentie is wél nodig voor het uitzenden van Ziggo Sport content in voor gasten openbare ruimtes, zoals een hotellobby of restaurant op een vakantiepark.