ESPN

Het beste uit de Eredivisie, Bundesliga en meer

 Kies voor ESPN Eredivisie of ESPN International
 Maandelijks opzegbaar

Welk pakket kies jij?

Volg live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League met ESPN Eredivisie. Volg internationale topsport uit o.a. de Bundesliga, MLS en ATP- en WTA-tennis met ESPN International. Of combineer het beste uit de Eredivisie met o.a. La Liga, de Premier League en Formule 1 met het complete sportpakket.

ESPN Eredivisie is dé voetbalzender van Nederland. Kijk met drie kanalen naar exclusief topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het TOTO KNVB-bekertoernooi. Je volgt het overal live met Ziggo GO en ESPN Watch.

Met ESPN International kijk je naar internationale topsport. Volg met drie kanalen niet alleen live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League, maar ook honkbal, ijshockey, American Football en meer.

Met Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie combineer je het beste nationale voetbal met de beste (inter)nationale sport. Geniet van Formule 1, La Liga, Premier League, Serie A, UEFA Champions League, de Eredivisie én nog veel meer topsport in één voordelig pakket. Ideaal voor de ultieme sportliefhebber.

FOX Sports wordt ESPN: zelfde zender, andere naam

Zelfde zender, andere naam

ESPN kijk je bij Ziggo

FOX Sports is nu ESPN. En je pakket? Die blijft gewoon hetzelfde. Je kijkt op de vertrouwde kanalen naar nationaal en internationaal voetbal en andere topsporten. Gewoon, zoals je gewend bent. 

Volg live topvoetbal met ESPN | Ziggo Zakelijk

ESPN Eredivisie

Met ESPN Eredivisie mis je geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal. Drie exclusieve kanalen met topvoetbal uit de beste Nederlandse competities. 

divider
  • 3 kanalen met topvoetbal
  • Live de beste Nederlandse competities
  • Sportnieuws op ESPN Vandaag
  • Boeiende voetbaldocu's en Club TV
ESPN International kijk je bij Ziggo

ESPN International

Met ESPN International kijk je naar internationale topsport. Volg met drie kanalen niet alleen live voetbal, maar ook tennis, honkbal, ijshockey en meer.

divider
  • 3 kanalen met internationale topsport
  • Topvoetbal uit de Bundesliga, Europa League en MLS
  • Tennis uit de WTA Tour
  • Grote Amerikaanse competities als MLB, NFL en NHL
Combineer Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie

Sportpakket

Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie

Met Ziggo Sport Totaal en ESPN Eredivisie combineer je het beste nationale voetbal met de beste (inter)nationale sport. Geniet van F1, Premier League, La Liga, Eredivisie én nog veel meer topsport. 

divider
  • Compleet sportpakket met 9 kanalen vol topsport
  • F1, Europees topvoetbal, Eredivisie, tennis en meer
Volg live topsport met Ziggo GO

Kijk online op ieder device

Met Ziggo GO of ESPN Watch

Overal in de EU live tv-kijken, opnemen en programma's terugzien. Dat doe je met Ziggo GO op je computer, of met de Ziggo GO app op je smartphone of tablet. Download de app via:

ESPN kijken met een dagpas

Geen abonnement, wél die ene wedstrijd

Je hoeft geen abonnement op ESPN, maar wil wel af en toe een wedstrijd kijken? Daar hebben we de dagpas voor! Met een ESPN Dagpas kijk je van 8.00 uur 's morgens tot de volgende ochtend 8.00 uur naar alle zenders van ESPN Eredivisie of ESPN International. Je bestelt ‘m al vanaf 6 dagen voor aanvang van de wedstrijd. Zo ben je er dus altijd live bij. Met een Dagpas van € 7,95 kijk je 24 uur lang naar alle duels uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Bundesliga of de MLS.

Bestellen? Op elke ontvanger werkt het nét even anders, dus dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Dagpas

Tv in je café, mag dat?

De juiste licenties voor tv in het openbaar

Wanneer je klanten in een openbare ruimte televisie aanbiedt (je café, sportschool of wachtruimte) krijg je te maken met de Auteurswet. Je hebt daarvoor een licentie van Videma nodig. Dat geldt niet voor kanalen als Ziggo Sport die niet in openbare ruimtes getoond mogen worden. Wil je ESPN uitzenden in publieke gelegenheden, zoals cafés? Dan heb je naast je abonnement ook een officiële ESPN Zakelijk licentie nodig.

Veelgestelde vragen

Naast Ziggo GO krijg je als abonnee van ESPN ook gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je overal in de EU naar ESPN op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast.

De zenders van ESPN Eredivisie en ESPN International zijn te vinden vanaf kanaal 421:

ESPN (Eredivisie) op kanaal 421
ESPN 2 (Eredivisie) op kanaal 422
ESPN 3 (Eredivisie) op kanaal 423
ESPN 4 (International) kanaal op 424
ESPN 5 (International) kanaal op 425
ESPN 6 (International) kanaal op 426

Bekijk het volledige zenderoverzicht

Wanneer je klanten in een openbare ruimte televisie aanbiedt (je café, sportschool of wachtruimte) krijg je te maken met de Auteurswet. Je hebt daarvoor een licentie van Videma nodig. Dat geldt niet voor kanalen als Ziggo Sport die niet in openbare ruimtes getoond mogen worden. Wil je ESPN uitzenden in publieke gelegenheden, zoals cafés? Dan heb je naast je abonnement ook een officiële ESPN Zakelijk licentie nodig.