Overstappen

De zaak must go on, dus je neemt geen risico. Met de Overstapservice blijf je
gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Daar zorgen we voor.

  • Naadloos overstappen zonder zelf iets te doen
  • Geen minuut offline
  • Gratis installatie door Ziggo monteur

Eenvoudig geregeld

Overstappen is super simpel. Geef bij je bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen tel offline bent. De zakelijke menukaart nog even bekijken? Een overzicht van alle producten vind je op de zelf samenstellen pagina.

Wie liever de touwtjes in handen houdt kan natuurlijk ook zelf het abonnement bij de oude provider opzeggen.

4, 3, 2, 1... overstappen!

Keuze gemaakt? Volg onderstaande vier stappen en in no time werk je verder met onze zakelijke producten.

Overstappen | Ziggo Zakelijk

4. Controleer je huidige contract

Pak het contract met de huidige provider erbij en noteer de contract- en opzegtermijn. Kun je die niet vinden? Geef ons toestemming, dan zoeken wij het voor je uit. Vermijd dubbele kosten door een overstapdatum na de huidige contractperiode te kiezen. Eerder overstappen kan natuurlijk, maar hou dan rekening met de afkoopsom in het contract van je oude provider.

Overstappen | Ziggo Zakelijk

3. Bestel je pakket

Plaats de bestelling en geef aan dat je gebruik maakt van de Overstapservice. Let erop dat je lopende contract binnen 3 maanden afloopt. Ligt de einddatum van je contract verder dan 3 maanden, dan kun je nog geen gebruik maken van de Overstapservice.

Overstappen | Ziggo Zakelijk

2. Bevestig het overstappen

Na het bestellen ontvang je een mail met de link naar het overstapformulier. Vul dit binnen 5 dagen in en zorg dat je de naam van je huidige aanbieder, het contractnummer en de einddatum van het contract invult.

Overstappen | Ziggo Zakelijk

1. Maak een afspraak voor installatie

De laatste stap: neem contact met ons op voor een installatieafspraak. Je monteur installeert de producten gratis en wanneer het je uitkomt.

Handig om te weten

Ja. Je ontvangt na bestelling een overstapformulier waarop je de mee te verhuizen telefoonnummers opgeeft. Die nemen we dan over van je oude provider. Wij zeggen het contract bij je huidige provider voor je op. Zeg het nummer niet zelf op. Want dan kunnen we het huidige vaste nummer niet overnemen.

Ja, dat kan. Meld je daarvoor gewoon aan bij Ziggo Zakelijk. De duur van de overstap hangt af van je huidige contract. Minimaal duurt het overstappen 15 en maximaal 120 dagen. We houden je per e-mail op de hoogte van de voortgang.

Helaas. Je kan alleen tijdens het bestellen aangeven dat je de Overstapservice wilt gebruiken.

Nee. De Overstapservice is bedoeld voor ondernemers met Zakelijk Internet. Bij Zakelijk Internet Pro krijg je een vast contactpersoon die je stap voor stap bij het overstappen begeleidt.

De Overstapservice Zakelijk is een initiatief van COIN en FIST, waaraan de meeste telecomaanbieders in Nederland deelnemen: Belcentrale, Budget Alles-in-1, KPN, MTTM, Netvisit, Qonnected, Speakup, Tele2, T-Mobile, Trined, XS4ALL, Youfone, WeServe en Ziggo. Lees hier alles over dit gezamenlijke initiatief.

Overstappen | Ziggo Zakelijk

Liever zelf achter het stuur?

Als je het overstappen liever zelf regelt, kan dat natuurlijk ook. 

Bel en bestel

Direct telefonisch bestellen? Hou het contractnummer en de einddatum van je huidige abonnement bij de hand en bel onderstaand telefoonnummer.

0800 - 0640

7 dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur