Overslaan en ga naar inhoud

Installatiegarantie

Voor zakelijke klanten

Installatiegarantie van Ziggo Zakelijk

Of je nu zaken doet vanuit Groningen of Maastricht, we zorgen ervoor dat alles werkt. Met een monteur die als het nodig is, gratis bij je langskomt. Een extra service voor onze zakelijke klanten.

De monteur

Onze monteur komt alles aansluiten en gaat pas weg als alles werkt. Van de zolder naar de kelder, tot in de uithoeken van je kantoor.

Wifiscan

Heb je zaken om rekening mee te houden? Dikke muren of stoorzenders; de monteur scant je kantoor en overlegt met je over de krachtigste wifi-oplossing.

Wifi op maat

Het nieuwste modem en een wifibooster voor extra bereik? De monteur stelt het perfect op je situatie af. Een superkrachtig signaal dat voor je werkt.

Welk pakket mogen we komen installeren?

Multi Wifi: de overtreffende trap

Hét professionele wifi-netwerk voor kantoor, terras of festival

Multi Wifi is draadloos internet op steroïden. Met speciale access points aan het plafond is je wifi-netwerk in één klap een professioneel bedrijfsnetwerk. Een veilig gastnetwerk voor bezoekers, een apart netwerk voor collega's. Geen duur LAN-netwerk, maar overal snel, veilig en flexibel werken. Van de printer op de derde verdieping tot de server in de kelder. Dat is Multi Wifi.