Daarom Ziggo Zakelijk

Altijd en overal online werken. Thuis, op kantoor en onderweg. Als je partner in zaken zorgen we daarvoor. Of je nu een startende eenpitter of een groeiende gigant bent, voor kleinzakelijk, mkb en grootzakelijk hebben we een internetabonnement op maat. 

Online vergaderen, streamen, uploaden, downloaden, mailen. Je doet het allemaal zonder problemen op ons krachtige GigaNet. Zo heb je met Zakelijk Internet van Ziggo altijd alles wat je als ondernemer nodig hebt.

supersnel

Supersnel vast internet

Bij Ziggo krijg je altijd en overal de snelheid die je bestelt op je aansluiting.

perfecte wifi

Perfecte wifi

Thuis of op de zaak overal perfecte wifi. Gegarandeerd.

Expert Service

Vakkundige installatie

Je krijgt standaard een installatiemonteur bij een zakelijk abonnement.

Supersnel internet

Met Zakelijk Internet van Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. Op ons krachtige GigaNet ben je klaar voor de toekomst en bereik je nu al tot wel 1000 Mbit/s internet (downloadsnelheid). Zo maken we ondernemen samen een stuk eenvoudiger en ben je altijd veilig verbonden. Of je nu alleen je mail checkt of met grote bestanden werkt, je wifi is altijd snel en stabiel. Gegarandeerd.

  • Al 10 jaar op rij de beste internetprovider volgens Tweakers
  • GigaNet; snel en stabiel internet om zonder gedoe te uploaden, downloaden en streamen. Tegelijkertijd
  • Wifi back-up bundel; gewoon doorwerken als de wifi er even uit ligt (i.c.m. Vodafone-abonnement)
Supersnel internet met Ziggo Zakelijk
Vakkundige installatie

Professionele service

Als ondernemer ben je al druk genoeg. Dan wil je je niet druk maken om het internet. Daarom wordt je internet vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs, krijg je overal professionele wifi en profiteer je altijd van onze Installatiegarantie en Expert Service. Zo blijf je altijd verbonden en kom je nooit voor verrassingen te staan.

  • Zakelijke klantenservice; gratis en elke dag van 8.00 – 22.00 uur bereikbaar
  • Vakkundige installatie met onze Installatiegarantie
  • Geen aansluitkosten

Veilig en betrouwbaar

Bedrijfsgegevens die niet veilig zijn, je computer die vastloopt door een virus. Onnodige risico’s neem je als ondernemer liever niet. Daarom krijg je bij Ziggo Zakelijk de beste beveiligingssoftware Safe Online helemaal gratis. Zo ben je altijd beschermd tegen identiteitsdiefstal, spam en hackers die op privé- en bedrijfsgegevens uit zijn.

  • Gegarandeerde beschikbaarheidsgarantie van 99,6%
  • Gratis internetbeveiliging van F-Secure; 1 tot 5 licenties afhankelijk van je abonnement
  • Gratis Safe Online XL als je Ziggo en Vodafone combineert
Veilig en betrouwbaar online met Ziggo Zakelijk
Zakelijk Internet, supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk

Ondernemen op topsnelheid, vanuit huis

Ook vanuit huis onderneem je op jouw tempo. En wij houden je niet tegen! Want met Ziggo Zakelijk heb je supersnel internet op elke plek in huis. Dankzij SmartWifi en GigaNet. En die voordelen van Zakelijk Internet? Die heb je natuurlijk ook als je thuiswerkt. Zo wordt thuiswerken net zo soepel als op de zaak.

Nog meer voordelen

Profiteer van de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Combineer internet van Ziggo Zakelijk met Vodafone en krijg volop extra voordelen. Elke maand weer. Helemaal gratis.

Zakelijk Internet, supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk
Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Kies kosteloos uit Ziggo Sport Totaal, Movies & Series L en Ziggo Kids.

Gratis Safe Online XL pakket bij Ziggo

Beveilig tot 20 telefoons, tablets of computers met Safe Online XL.

Gratis dubbele data bij Vodafone

Elke maand krijg je 2 keer zoveel data als in je abonnement zit. Helemaal gratis.

Zakelijk Internet, supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk

Bespaar € 4,13 per maand op je Vodafone Red Pro abonnement.

Zakelijk Internet voor het mkb en grootzakelijk

5 TOT 50 WERKNEMERS

Zakelijk Internet Pro

Op zoek naar de meest complete internetoplossing voor jouw bedrijf?

Met Zakelijk Internet Pro heb je geen omkijken meer naar je verbinding. Kies voor een volledige oplossing met snel en stabiel internet, krachtige wifi, gegarandeerde service en diensten op maat zoals:

MEER DAN 50 MEDEWERKERS

Grootzakelijk

Hoe groter het bedrijf, hoe specifieker de wensen.

Vanuit de ruime ervaring van Ziggo en Vodafone denken we graag met je mee en vinden we passende oplossingen voor jouw bedrijf. Bij Grootzakelijk krijg je altijd een aantrekkelijke oplossing van formaat waar je op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

Veelgestelde vragen over Zakelijk Internet

Met een internetabonnement van Ziggo Zakelijk heb je altijd supersnel, slim en veilig vast internet. Volgens Tweakers zijn we zelfs de beste internetprovider, al 10 jaar op een rij.

Of je nu net begonnen bent of al een grote speler bent, voor iedere onderneming hebben we een pakket op maat. Kies voor Zakelijk Internet Start (100/30 Mbit/s) of haal het maximale uit je internet met Zakelijk Internet Giga met een snelheid van 1 Gbit/s. Een ding is zeker, overal in huis of op de zaak krijg je perfecte wifi. Gegarandeerd

Stel je ideale pakket samen.

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens bij je online bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Je kan natuurlijk ook zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen.

Met Zakelijk Internet van Ziggo kan je onder andere kiezen voor extra’s als smart Wifiboosters, Pin Zeker en internetbeveiliging met Safe Online XL. Wil je naast Internet ook televisie kijken en/of bellen via een vaste lijn? Kies dan voor Zakelijk Alles-in-1 en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk hier alle aanvullende producten.

Ja, je ontvangt van ons iedere maand een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Met de Installatiegarantie van Ziggo Zakelijk garanderen we overal in huis of op de zaak perfecte wifi. Onze monteur komt alles aansluiten. Van de zolder naar de kelder, tot in de uithoeken van je kantoor. En zijn er extra zaken om rekening mee te houden? Dikke muren of stoorzenders; de monteur scant je kantoor en overlegt met je over de krachtigste wifi-oplossing.

Dus of je nu in een groot kantoor in Rotterdam zit of zaken doet vanuit huis in Eindhoven. Wij zorgen voor perfecte wifi. Overal. Gegarandeerd.

Wanneer je klant bent van Vodafone en klant wordt van Ziggo Zakelijk krijg je volop extra voordelen. Zoals een gratis extra tv-pakket, gratis internetbeveiliging met Safe Online XL en tot € 4,13 per maand korting op je Vodafone abonnement.

Videogesprekken met Microsoft Teams, Zoom of Google Meet vragen gemiddeld een download- en uploadsnelheid van 4 Mbit/s. Wanneer je online videobelt en tegelijkertijd ook presenteert of je scherm deelt zit dit al snel rond de 12 Mbit/s.

Wil je altijd verbonden blijven, ook als je met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde netwerk werkt? Dan adviseren we minimaal Zakelijk Internet Complete met een snelheid van 500 Mbit/s download en 40 Mbit/s upload. Dan weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt videobellen zonder haperingen.

Benieuwd welke snelheid je nu hebt? Doe de speedtest.

Uiteraard! Tussendoor pas je je Zakelijke pakket eenvoudig aan. Je abonnement aanvullen met extra diensten, zenders of wifi-apparatuur? Je regelt het allemaal eenvoudig online.

Na jouw aanvraag leveren we binnen 1 tot maximaal 10 werkdagen op het aangegeven adres. Maak je gebruik van de Overstapservice? Dan regelen wij alles met je huidige provider en zorgen we ervoor dat je geen seconde offline bent.