Ziggo Speedtest

Sneller dan het licht of trager dan verwacht? Test je zakelijke internetverbinding met de speedtest. Sluit je laptop of PC aan op het modem via een internetkabel voor de meest betrouwbare uitkomst.

Is je snelheid naar wens?

Ja
Nee

Top! Zo hoort het ook. 
Toch is je zaak altijd in beweging. Daarom hebben hier een aantal producten uitgelicht die misschien wel interessant voor je zijn.

Écht overal snelle wifi

Met smart Wifiboosters ben je verzekerd van de snelste verbinding. Altijd. Overal. 

Bestel smart Wifiboosters

Voordeel met Vodafone

Combineer je een Ziggo internetaansluiting met (zakelijk) mobiel bellen van Vodafone? Dan krijg je non-stop gratis extra's! Dubbele data, € 4,13 korting p.m., veilig online...

Bekijk alle voordelen

Gelukkig hebben we de oplossing...
want bij Ziggo Zakelijk haal je vaak hogere snelheden dan bij andere aanbieders. Tot wel 1000 Mbit/s. Hoe dat komt? Ons netwerk loopt via Hybrid Fibre-Coax (HFC), waarbij maar liefst 97% van het signaal via glasvezel loopt.

Verbeter je wifi

Meestal is een probleem met de wifi snel en gemakkelijk opgelost. Bekijk wat je zelf kunt doen, of schakel een expert in om je te helpen.

Wifi troubleshooting

Ga voor snel

Als professional is snel internet een vereiste. Overal. Ook achterin kantoor. En als je met veel bent. Tijd voor een upgrade naar Ziggo Zakelijk Internet.

Bekijk onze internetpakketten

Voor de 10e keer

Is Ziggo uitgeroepen tot ‘Beste internetprovider van het jaar’. En daar zijn we trots op.