Ziggo Zakelijk Speedtest

Sneller dan het licht of trager dan verwacht? Test je zakelijke internetverbinding met de speedtest. Sluit je laptop of PC aan op het modem via een internetkabel voor de meest betrouwbare uitkomst.

Is je snelheid naar wens?

Top! Zo hoort het ook. 
Toch is je zaak altijd in beweging. Daarom hebben hier een aantal producten uitgelicht die misschien wel interessant voor je zijn.

Écht overal snelle wifi

Met smart Wifiboosters ben je verzekerd van de snelste verbinding. Altijd. Overal. 

Bestel smart Wifiboosters

Voordeel met Vodafone

Combineer je een Ziggo internetaansluiting met (zakelijk) mobiel bellen van Vodafone? Dan krijg je non-stop gratis extra's! Dubbele data, € 4,13 korting p.m., veilig online...

Bekijk alle voordelen

Gelukkig hebben we de oplossing...
want bij Ziggo Zakelijk haal je vaak hogere snelheden dan bij andere aanbieders. Tot wel 1000 Mbit/s. Hoe dat komt? Ons netwerk loopt via Hybrid Fibre-Coax (HFC), waarbij maar liefst 97% van het signaal via glasvezel loopt.

Verbeter je wifi

Meestal is een probleem met de wifi snel en gemakkelijk opgelost. Bekijk wat je zelf kunt doen, of schakel een expert in om je te helpen.

Wifi troubleshooting

Ga voor snel

Als professional is snel internet een vereiste. Overal. Ook achterin kantoor. En als je met veel bent. Tijd voor een upgrade naar Ziggo Zakelijk Internet.

Bekijk onze internetpakketten

Speedtest | Ziggo Zakelijk

Ziggo is uitgeroepen tot beste internetprovider

Volgens de bezoekers van Tweakers

Handig om te weten

De downloadsnelheid is de snelheid waarmee je gegevens zoals bestanden, films, muziek en afbeeldingen binnenhaalt op je laptop of mobiel. Je uploadsnelheid is de snelheid waarmee je gegevens verstuurt.

Kortom, bij een hogere Mbit/s downloadsnelheid download je sneller je bestanden en worden bijvoorbeeld video's sneller weergegeven. En met een hogere Mbit/s uploadsnelheid kan je sneller een bestand versturen.

Ping, ook wel latency genoemd, geeft in milliseconden aan hoelang het duurt om vanaf jouw locatie een server te bereiken. Dus hoe snel data tussen jou en de server wordt uitgewisseld. Bij ping geldt de regel: hoe lager, hoe beter. De ideale ping zit daardoor tussen de 0 en 15.

Snel internetten begint met een sterk wifisignaal. Dat signaal verbeter je vaak met een paar kleine aanpassingen. Ook zonder technische kennis.

Bekijk hier wat je kunt doen om het beste uit je wifi te halen

Videogesprekken met Microsoft Teams, Zoom of Google Meet vragen gemiddeld een download- en uploadsnelheid van 4 Mbit/s. Wanneer je online videobelt en tegelijkertijd ook presenteert of je scherm deelt zit dit al snel rond de 12 Mbit/s.

Wil je altijd verbonden blijven, ook als je met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde netwerk werkt? Dan adviseren we minimaal Zakelijk Internet Complete met een snelheid van 500 Mbit/s download en 40 Mbit/s upload. Dan weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt videobellen zonder haperingen.

Bekijk alle internetpakketten

Speedtest | Ziggo Zakelijk