Over de inflatiecorrectie van dit jaar

Inflatiecorrectie

Overal stijgen de prijzen; van je energieverbruik, de boodschappen tot je sportabonnement. Dat noemen we inflatie. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekent elk jaar hoeveel duurder het leven geworden is ten opzichte van het vorige jaar. Het wijzigen van de prijzen als gevolg van de inflatie noemen we inflatiecorrectie.

Met ingang van 1 juli 2023 passen we daarom een inflatiecorrectie van gemiddeld 8,5% toe op de prijzen van onze pakketten en de beltarieven. Dit is volgens de algemene voorwaarden en we blijven met de wijziging binnen het gemiddelde 2022 CBS inflatiecijfer van 10%.

Dit ga je ervan merken

De inflatiecorrectie per 1 juli geldt alleen op de prijzen voor de pakketten: internet, tv en vast bellen (zoals Zakelijk Volop Bellen). Ook de tarieven voor bellen buiten de bundel en de prijs voor Pin Zeker veranderen. Op de prijzen van extra diensten zoals streamingservices, zenderpakketten en SmartWifi pods passen we de correctie niet toe. Op de factuur van de maand juli staat het nieuwe tarief. Dit zie je dan eenvoudig terug in Mijn Ziggo.

Deze voordelen heb je nu bij Ziggo Zakelijk

Je favoriete sporten

1Gbit/s snelheid landelijk beschikbaar 

Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit.  

SmartWifi

SmartWifi van Ziggo

Met ons nieuwe SmartWifi modem die je kunt uitbreiden met SmartWifi pods heb je altijd en overal perfecte wifi.

Ziggo GO

Volop extra voordelen

Combineer je internet van Ziggo met Vodafone dan krijg je allerlei voordelen. Tot € 4,13 korting, dubbele data, een extra tv-pakket én het Safe Online XL-pakket.

Veelgestelde vragen

Als de prijzen in Nederland stijgen, dan stijgen ook onze kosten. Om te zorgen dat je iedere dag een stabiele verbinding hebt, gebruiken we veel energie voor het netwerk en de datacenters. Ook de kosten van materiaal voor het leveren van diensten en onderhoud zijn sinds vorig jaar gestegen.

Daarom passen we per 1 juli 2023 een inflatiecorrectie van gemiddeld 8,5% toe op de prijzen van onze pakketten en beltarieven. Dit is volgens de algemene voorwaarden en met deze wijziging blijven we binnen het gemiddelde 2022 CBS inflatiecijfer van 10%.

Naast de prijs voor Zakelijk Vast Bellen wijzigt ook de prijs voor de Zakelijk Volop Bellen bundels en de gesprekstarieven en start- en minuuttarief buiten de bundel. De inflatiecorrectie geldt ook voor een extra telefoonlijn. Klik hier voor de nieuwe tarieven voor bellen.

Als je een actiekorting met ons hebt afgesproken voor een bepaalde periode, dan houd je die gewoon totdat die actieperiode is afgelopen.

Heb je per 1 juli nog recht op een kortingsbedrag of –percentage, dan wordt die de resterende periode berekend over het nieuwe tarief.

Jazeker, je blijft de Volop extra voordelen zoals korting, dubbele data en nog veel meer houden.

De inflatiecorrectie wordt toegepast volgens de algemene voorwaarden van je abonnement. Daarom is het niet mogelijk om je abonnement kosteloos op te zeggen voor het einde van je contract.

Heb je een maandelijks aanpasbaar abonnement? Kijk in Mijn Ziggo of er een voordeliger abonnement met minder mogelijkheden beter bij je past of bel gratis naar 0800 – 0620.

Inflatiecorrectie | Klantenservice | Ziggo Zakelijk