Voor iedereen een passend aanbod. Wat voor onderneming heb jij?

  • Wifi Back-up Zakelijk
  • Snelheden tot 1.200 Mbit/s
  • Unlimited Learning
Speedmeter

Zakelijk Internet Xtra is nu nog sneller! 

Snelheden tot 1.200 Mbit/s

Zakelijk Internet Xtra: supersnel & stabiel | Ziggo Zakelijk

Overal perfecte wifi met SmartWifi pods

Als ondernemer is een snel en stabiel wifi-netwerk prioriteit nummer één. Daarom krijg je bij Zakelijk Internet Xtra altijd 2 SmartWifi pods. Dat zijn slimme wifi-versterkers die zorgen dat je altijd en overal in huis of op kantoor perfecte wifi hebt.

Daarom Zakelijk Internet Xtra

De 4 belangrijkste redenen waarom ondernemers voor Ziggo Zakelijk kiezen.

Zo werkt SmartWifi

SmartWifi

Met SmartWifi van Ziggo Zakelijk heb je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi.

Zo werkt SmartWifi
Altijd online door middel van een simkaart in je computer

Wifi Back-up

Zelfs als je vaste verbinding het even niet doet blijf je eenvoudig online. Zo kun je altijd doorwerken.

Alles over Wifi Back-up
Onze Business Crew helpt je graag

Business Crew

Met onze zakelijke klantenservice beloven we dat je altijd online en in business blijft.

Onze Business Crew helpt graag
Onze monteurs helpen graag

Installatieservice

We laten een monteur alles volledig installeren zodat je daarna direct kan ‘vliegen’.

Meer over onze installatieservice

De perfecte start

Ook zakendoen met Ziggo Zakelijk? Klant worden is simpel. We leggen graag alles stap voor stap voor je uit, van interesse tot installatie. Alles voor een perfecte start!

Zakelijk Internet Xtra: supersnel & stabiel | Ziggo Zakelijk
Veelgestelde vragen

Kies je voor Zakelijk Internet Xtra met een langere looptijd, dan krijg je een extra korting per maand op het internetdeel van het abonnement, net zo lang als de looptijd van het contract. Je bepaalt zelf je maandelijkse voordeel door de internetsnelheid en de looptijd van je contract te kiezen.

De kortingen verschillen per abonnement, zoals deze tabel laat zien.

Voorbeeld: je kiest Zakelijk Internet Giga Xtra met een contractduur van 3 jaar. Je ontvangt dan 36 maanden lang € 5 korting op het maandbedrag. 

  12 maanden 24 maanden 36 maanden
Zakelijk Internet Start Xtra - € 2,50
Zakelijk Internet Complete Xtra € 2,50 € 5
Zakelijk Internet Giga Xtra - € 2,50 € 5

Bekijk ook de actievoorwaarden.

Heb je Ziggo, dan gebruik je ons krachtige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

Of je nu net begonnen bent of al een grote speler bent, voor iedere ondernemer hebben we een pakket op maat. Kies voor Start Xtra of haal het maximale uit je internet met Zakelijk Internet Giga Xtra met een snelheid van 1.2 Gbit/s. Een ding is zeker, met Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. 

Stel je ideale pakket samen

Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens bij je online bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Je kan natuurlijk ook zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen.

Met Zakelijk Internet van Ziggo kan je onder andere kiezen voor extra’s als SmartWifi boosterPin Zeker en internetbeveiliging met Safe Online XL. Wil je naast Internet ook televisie kijken en/of bellen via een vaste lijn? Kies dan voor Zakelijk Alles-in-1 en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk hier alle aanvullende producten

Videogesprekken met Microsoft Teams, Zoom of Google Meet vragen gemiddeld een download- en uploadsnelheid van 4 Mbit/s. Wanneer je online videobelt en tegelijkertijd ook presenteert of je scherm deelt zit dit al snel rond de 12 Mbit/s.

Wil je altijd verbonden blijven, ook als je met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde netwerk werkt? Dan adviseren we minimaal Zakelijk Internet Complete met een snelheid van 600 Mbit/s download en 60 Mbit/s upload. Dan weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt videobellen zonder haperingen.

Benieuwd welke snelheid je nu hebt? Doe de Speedtest.

Zakelijk Internet Xtra: supersnel & stabiel | Ziggo Zakelijk