• Wifi Back-up Zakelijk
  • Snelheden tot 1000 Mbit/s
  • Unlimited Learning

Onze internetpakketten

Online vergaderen, streamen, uploaden, downloaden, mailen. Je doet het allemaal zonder problemen op ons krachtige GigaNet. Of je nu thuis of op kantoor werkt, met een zakelijk internetabonnement van Ziggo heb je altijd alles wat je als ondernemer nodig hebt.

-
Zakelijk Internet

Start Xtra

Zakelijk Internet Xtra: supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk

Dit pakket is ons instappakket. Ideaal voor als je regelmatig iets opzoekt, e-mails leest, filmpjes kijkt en kleine bestanden deelt. 

 2 SmartWifi pods

Vanaf
42,50
per maand

-
Zakelijk Internet

Complete Xtra

Zakelijk Internet Xtra: supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk

Als je nét wat meer van je verbinding verwacht, kies je voor Zakelijk Internet Complete – net als de meeste van onze klanten. 

Vanaf
47,50
per maand

-
Zakelijk Internet

Giga Xtra

Zakelijk Internet Xtra: supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk

Met ons krachtigste internetpakket dat we ooit hebben gehad ben je klaar voor de toekomst en werk je altijd extreem snel zonder haperingen.

Vanaf
60,-
per maand

Lastige keuze?

Beantwoord een aantal vragen met onze keuzehulp en we geven je passend advies.

SmartWifi pods

Als ondernemer is een snel en stabiel wifi-netwerk prioriteit nummer één. Daarom krijg je vanaf Zakelijk Internet Complete Xtra altijd gratis 2 SmartWifi pods. Dat zijn slimme wifi-versterkers die zorgen dat je altijd en overal in huis of op kantoor perfecte wifi hebt.

Daarom Zakelijk Internet Xtra
De 4 belangrijkste redenen waarom ondernemers voor Ziggo Zakelijk kiezen.

smart-wifi

SmartWifi

Met SmartWifi van Ziggo Zakelijk heb je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi.

Lees meer
wifi-backup

Wifi Back-up

Zelfs als je vaste verbinding het even niet doet blijf je eenvoudig online. Zo kun je altijd doorwerken.

Lees meer
business-crew

Business Crew

Met onze zakelijke klantenservice beloven we dat je atlijd online en in business blijft.

Lees meer
unlimited-learning

Unlimited Learning

Krijg toegang tot ruim 250 online trainingen en cursussen voor persoonlijke groei.

Lees meer
Ziggo is Tweakers Award winnaar

Ziggo is uitgeroepen tot beste internetprovider

Volgens de bezoekers van Tweakers

Veelgestelde vragen

Met Zakelijk Internet van Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. Niet voor niets zijn we al 11 jaar op rij de beste internetprovider volgens Tweakers.

Of je nu net begonnen bent of al een grote speler bent, voor iedere ondernemer hebben we een pakket op maat. Kies voor Zakelijk Internet Start (100/30 Mbit/s) of haal het maximale uit je internet met Zakelijk Internet Giga met een snelheid van 1 Gbit/s. Een ding is zeker, overal in huis of op de zaak krijg je perfecte wifi. Gegarandeerd

Stel je ideale pakket samen.

Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens bij je online bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Je kan natuurlijk ook zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen.

Met Zakelijk Internet van Ziggo kan je onder andere kiezen voor extra’s als smart Wifiboosters, Pin Zeker en internetbeveiliging met Safe Online XL. Wil je naast Internet ook televisie kijken en/of bellen via een vaste lijn? Kies dan voor Zakelijk Alles-in-1 en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk hier alle aanvullende producten.

Videogesprekken met Microsoft Teams, Zoom of Google Meet vragen gemiddeld een download- en uploadsnelheid van 4 Mbit/s. Wanneer je online videobelt en tegelijkertijd ook presenteert of je scherm deelt zit dit al snel rond de 12 Mbit/s.

Wil je altijd verbonden blijven, ook als je met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde netwerk werkt? Dan adviseren we minimaal Zakelijk Internet Complete met een snelheid van 500 Mbit/s download en 40 Mbit/s upload. Dan weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt videobellen zonder haperingen.

Benieuwd welke snelheid je nu hebt? Doe de speedtest.

Zakelijk Internet Xtra: supersnel én stabiel | Ziggo Zakelijk
Op zoek naar oplossingen voor
 mkb of grootzakelijk?

Bij Vodafone Business bieden we internet- en telefoonoplossingen op maat.