Unlimited Learning

Groei verder: ontwikkel jezelf en je bedrijf

  • Toegang tot 250 online trainingen, podcasts en webinars
  • Leren waar en wanneer jij wilt
  • Gratis bij Zakelijk Internet

Klaar om de volgende stap te zetten? Mooi, dan ben je hier aan het juiste adres. Unlimited Learning geeft je namelijk de mogelijkheid om via één plek aan de slag te gaan met diverse professionele en gecertificeerde online trainingen. Je krijgt toegang tot 250 e-learnings, podcasts en webinars, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Gratis en exclusief voor onze zakelijke klanten. 

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Software skills

Alle Office programma’s zijn vertegenwoordigd op alle niveaus maar ook handige trainingen op het gebied van digitale veiligheid en e-commerce.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Taal

Spaans, Frans of Duits, voor beginners en gevorderden. Je Zakelijk Engels verbeteren? Nederlands als tweede taal? Ook dat leer je hier heel eenvoudig.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Vitaliteit & gezondheid

Een mindful-momentje is soms heel aangenaam in deze drukke tijd. Kijk eens bij de Arbo-gerelateerde trainingen, zodat je tijdens het werken geen nekklachten krijgt. 

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Hoe meld ik me aan voor Unlimited Learning?

Met een paar simpele stappen is het zo geregeld

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Mijn Ziggo account

Zorg ervoor dat je Mijn Ziggo account geactiveerd is. Nog geen account? Maak er een aan.

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Check e-mailadres

Zorg dat je e-mailadres bij ons bekend en up-to-date is. Check het in je Mijn Ziggo account

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

E-mailadres toevoegen

Activeer je Unlimited Learning account met hetzelfde e-mailadres als in Mijn Ziggo.

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Account activeren

Is je account geactiveerd? Dan ben je ready-to-go. Log in en registreer je voor je eerste cursus

Heb je nog geen Zakelijk Internet van Ziggo?
Klik dan hier om direct te bestellen.

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Welke skill ga jij ontwikkelen?

Ontdek welke trainingen bij jou passen. In een paar klikken vertelt de Skill Generator welke skills je al onder de knie hebt en welke je nog kunt ontwikkelen. Word jij een Digibeest of een Zenmeester? 

Handig om te weten

Unlimited Learning is een online trainingsplatform. Het biedt klanten van Vodafone Red Pro en Ziggo Zakelijk Internet de mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en belangrijke zakelijke vaardigheden. Alle trainingsmodules zijn gratis. Je volgt ze wanneer dat jou het beste uitkomt.  

Klanten die in aanmerking komen, ontvangen een e-mail van Vodafone of Ziggo met een link naar het Unlimited Learning-portal. Daar kun je een wachtwoord aanmaken. LET OP: gebruik voor je aanmelding altijd het e-mailadres dat bij Vodafone of Ziggo geregistreerd staat bij je voorkeursmethode voor communicatie.  

Unlimited Learning werkt in Chrome, Safari en Firefox. LET OP: podcasts kun je het beste beluisteren op een mobiel apparaat. E-learnings, webinars en scans bekijk je het beste via je computer. 

Elke gebruiker met een Red Pro-overeenkomst kan zich aanmelden voor Unlimited Learning (dat wil zeggen 1 plek per mobiel telefoonnummer). Voor Ziggo-klanten geldt dit voor de hoofdaccounthouder (1 plek per account). 

Met Vodafone en Ziggo profiteer je van de krachtige combinatie van twee sterke merken. Ben je klant van zowel Vodafone als Ziggo? Dan ontvangt je niet alleen Volop extra Voordelen, maar heb je ook meer keuze in trainingen. Je krijgt toegang tot categorieën als Persoonlijke effectiviteit & Management & Leiderschap, Recht & Coaching. Klik hier als Ziggo-klant of hier als Vodafone-klant om vandaag nog over te stappen. 

Dat je niet kan inloggen bij Unlimited Learning kan meerdere oorzaken hebben. Op dit moment is ons platform alleen toegankelijk voor Ziggo Zakelijk Internet en/of Vodafone Red Pro klanten. Krijg je een foutmelding dat de website niet beschikbaar is of op dit moment niet reageert? Dat betekent dat we bezig zijn met een update. Wij vragen je geduld te hebben en het over een uur nog een keer te proberen. Mocht het probleem aanhouden, neem dan contact met ons op via: support@unlimitedlearning.nl 

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Gebruik de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Wil jij nog meer uit Unlimited Learning halen? Kies dan voor Vodafone en Ziggo samen. Want als je zakelijke klant bent bij beiden, dan profiteer je van tot maar liefst 250 gratis gecertificeerde online trainingen, webinars en podcasts.

Unlimited Learning | Ziggo Zakelijk

Ik mis Ziggo nog

Ben je al Vodafone Red Pro klant? Kies dan nu ook voor Ziggo Zakelijk Internet en krijg naast de volop extra voordelen toegang tot maar liefst 100 extra online trainingen. 

 Ik heb alleen een abonnement bij Vodafone

Ik mis Vodafone nog

Ben je al Ziggo Zakelijk Internet klant? Kies dan nu ook voor Vodafone Red Pro en krijg naast de volop extra voordelen toegang tot maar liefst 100 extra online trainingen. 

Ik heb alleen een abonnement bij Ziggo

Ik heb beide

Combineer Zakelijk Internet van Ziggo met je Vodafone Red Pro abonnement en krijg naast de volop extra voordelen toegang tot maar liefst 250 gratis online trainingen.