Overslaan en ga naar inhoud

Unlimited Learning

Groei verder: ontwikkel jezelf en je bedrijf

  • Gratis bij Zakelijk Internet
  • Toegang tot 250 online trainingen, podcasts en webinars
  • Leren waar en wanneer jij wilt

Wat is Unlimited Learning?

Unlimited Learning is een online trainingsplatform en geeft je de mogelijkheid om via één plek aan de slag te gaan met diverse professionele en gecertificeerde online trainingen. Je krijgt toegang tot 6 professionele opleidingscategorieën met daarin tot 250 e-learnings, podcasts en webinars. Zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Gratis en exclusief voor onze zakelijke klanten. Bekijk hieronder de categorieën of ga direct naar het aanbod in Unlimited Learning. Klaar om de volgende stap te zetten?

Uitgelicht

Podcasts voor onderweg

Luister onderweg naar je vakantiebestemming de interessantste podcasts gewoon op je mobiel.

Top 10 korte learnings

Zin in een uitdaging? Bekijk onze top 10 korte learnings en leer bijvoorbeeld alles over bescherming van klantgegevens.

Categorieën

Hybride werken & gezondheid

Hoe vind je een goede balans tussen werk en privé? Hoe blijf je fysiek en mentaal fit en hoe kan hybride werken jou en je bedrijf hierbij helpen?

(Cyber) Security

Weet jij hoe je een phising mail herkent? Of hoe je je klantgegevens kan beschermen? Leer als kleine ondernemer veilig online te werken.

Talen

Spaans, Frans of Duits, voor beginners en gevorderden. Je zakelijk Engels verbeteren of foutloos Nederlands schrijven? Ook dat leer je hier heel eenvoudig.

Software

Met de Excel, Powerpoint of andere Office trainingen til je jouw skills naar een hoger niveau. Word een echte Teams en Office 365 ninja.

Persoonlijke effectiviteit

Groeien betekent ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Zet jezelf op de kaart met een van de trainingen personal branding of leiderschap. 

(Online) Marketing & Social Media

Haal meer uit jouw LinkedIn pagina of en creëer succes op Instagram. Leer meer over je social media kanalen en hoe jij je als bedrijf op de kaart kan zetten.

Hoe meld ik me aan voor Unlimited Learning?

Inloggen in Unlimited Learning doe je makkelijk en snel, via je account voor Mijn Ziggo. Zo kun je direct beginnen. Nog geen account? Volg dan onderstaande stappen. 

Account Mijn Ziggo

Zorg ervoor dat je account voor Mijn Ziggo geactiveerd is. Nog geen account? Maak er een aan.

Check e-mailadres

Zorg dat je e-mailadres bij ons bekend en up-to-date is. Check het in Mijn Ziggo.

E-mailadres toevoegen

Activeer je Unlimited Learning account met hetzelfde e-mailadres als in Mijn Ziggo.

Account activeren

Is je Unlimited Learning account geactiveerd? Dan ben je ready-to-go. Log in en registreer je voor je eerste cursus.

Heb je nog geen Zakelijk Internet van Ziggo?
Klik dan hier om direct te bestellen.

Handig om te weten

Unlimited Learning is een online trainingsplatform. Het biedt klanten van Vodafone Red Pro en Ziggo Zakelijk Internet de mogelijkheid om cursussen te volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en belangrijke zakelijke vaardigheden. Alle trainingsmodules zijn gratis. Je volgt ze wanneer dat jou het beste uitkomt.  

Klanten die in aanmerking komen, ontvangen een e-mail van Vodafone of Ziggo met een link naar het Unlimited Learning-portal. Daar kun je een wachtwoord aanmaken. LET OP: gebruik voor je aanmelding altijd het e-mailadres dat bij Vodafone of Ziggo geregistreerd staat bij je voorkeursmethode voor communicatie.  

Unlimited Learning werkt in Chrome, Safari en Firefox. LET OP: podcasts kun je het beste beluisteren op een mobiel apparaat. E-learnings, webinars en scans bekijk je het beste via je computer. 

Elke gebruiker met een Red Pro-overeenkomst kan zich aanmelden voor Unlimited Learning (dat wil zeggen 1 plek per mobiel telefoonnummer). Voor Ziggo-klanten geldt dit voor de hoofdaccounthouder (1 plek per account). 

Dat je niet kan inloggen bij Unlimited Learning kan meerdere oorzaken hebben. Op dit moment is ons platform alleen toegankelijk voor Ziggo Zakelijk Internet en/of Vodafone Red Pro klanten. Krijg je een foutmelding dat de website niet beschikbaar is of op dit moment niet reageert? Dat betekent dat we bezig zijn met een update. Wij vragen je geduld te hebben en het over een uur nog een keer te proberen. Mocht het probleem aanhouden, neem dan contact met ons op via: support@unlimitedlearning.nl