Thuiswerken met Microsoft Teams

We helpen je bedrijf met de installatie

Wij zorgen voor een oplossing-op-maat, zodat je zo snel mogelijk met Microsoft Teams aan de slag kunt. Anderen gingen je al voor, zoals ParkMobile en hun snelle overstap naar Teams. Onze Accountmanagers staan voor je klaar.

Ondernemers zonder bestaande licenties kunnen Microsoft Teams 6 maanden kosteloos gebruiken bij het afsluiten van een jaarabonnement. We helpen je graag op afstand met de installatie en inrichting door middel van een intakegesprek. Op deze pagina vind je meer informatie over dit speciale aanbod. 

In drie stappen geregeld

Thuiswerken met Microsoft Teams  | Ziggo Zakelijk

1. Maak een afspraak

We bellen je wanneer het jou uitkomt. Bespreek met ons je wensen en mogelijkheden om Microsoft Teams optimaal te gebruiken. Wij zorgen voor een oplossing-op-maat.

Thuiswerken met Microsoft Teams  | Ziggo Zakelijk

2. Aan de slag met Teams

Video-chatten, vergaderen, live bestanden delen. Met Microsoft Teams gaat samenwerken gewoon door, maar dan online. Waar je ook bent. Blijf 24/7 verbonden met je collega's.

Training

3. Onboarding & training

Werkt de standaard oplossing niet voor jouw business? We denken graag met je mee. Denk aan hulp bij onboarding en trainingen voor medewerkers. Vraag ernaar tijdens je afspraak.

Voor het eerst in aanraking met Microsoft?

Nu de eerste 6 maanden gratis voor nieuwe gebruikers.

Ondernemers zonder bestaande licenties* kunnen Microsoft Teams 6 maanden kosteloos gebruiken bij het afsluiten van een jaarabonnement
- Bij minder dan 300 gebruikers kom je in aanmerking voor 6 maanden gratis Microsoft 365 Business Basic, bij het afsluiten van een jaarabonnement.
- Bij meer dan 300 gebruikers kom je in aanmerking voor 6 maanden gratis Microsoft 365 Business Standard bij het afsluiten van een jaarabonnement.
*Na de aanvraag vindt verificatie plaats m.b.t. bestaande Microsoft licenties

Wanneer de gratis periode van 6 maanden verlopen is, zal voor maand 7 tot en met 12 het reguliere bedrag gelden. Na de contracttijd van een jaar zal de licentie automatisch worden verlengd met een opzegtermijn van 1 maand.

Bovenstaand aanbod kun je combineren met een gratis intake van minimaal 2 uur, afhankelijk van jouw bedrijfsgrootte. Onze experts helpen je graag op afstand met het activeren van jouw Microsoft Teams omgeving.

Meteen aan de slag?

Meer over Microsoft Teams

Onze experts helpen je graag

Onze experts helpen je op afstand met het  implementeren van Microsoft Teams. Zonder enige kosten.

Voor iedere onderneming

Elke onderneming, groot en klein, kan virtueel vergaderen, videobellen en online meetings plannen. Blijf zo continu met elkaar verbonden.

Veilig online zaken doen

Microsoft werkt vanuit één van de veiligste clouds ter wereld. Met Teams werk je veilig online én voldoe je aan de AVG-voorwaarden.

Gratis te activeren bij Red Pro

Wist je dat Microsoft 365 Business Basic gratis te activeren is als onderdeel van Vodafone Red Pro abonnementen? De Business Basic licentie bevat de gratis online versie van Office 365, inclusief Teams.

Vragen of hulp nodig?

We zitten voor je klaar.

Maak een afspraak met één van onze consultants voor gratis advies.

Thuiswerken met Microsoft Teams  | Ziggo Zakelijk