Zakelijke Telefonie

Geen gedoe met nóg meer kabels, maar zakelijk bellen via internet. Via een vaste lijn, een telefooncentrale in de cloud, één-op-één of in een groepsgesprek: klanten en collega's klinken altijd kraakhelder dichtbij.

Volop Bellen

Onbeperkt bellen met een vaste lijn

Hang je dagelijks met klanten aan de lijn? Met Volop Bellen bel je voor een vast bedrag onbeperkt naar nummers binnen Nederland.

Nu tot 3 maanden GRATIS!

Bereikbaar voor klanten

Met Zakelijk Bellen ben je goed bereikbaar voor klanten, of je nou kiest voor 1 of 2 vaste lijnen of voor een VoIP telefooncentrale.

 
 

Bespaar flink op de kosten

Bel onbeperkt voor een vast laag bedrag per maand. Meer nodig? Kies voor Hosted VoIP met alle functionaliteiten van een fysieke telefooncentrale (PBX), zónder grote investering.

 
 

Baas over eigen bereikbaarheid

Onbeperkt bellen of een telefooncentrale in de cloud? Tussendoor je centrale aanpassen van 2 naar 100 medewerkers? Dat kan!

 
 

Ben je op zoek naar een flexibel en goedkoper alternatief voor ISDN? Met Zakelijk Vast Bellen of Hosted VoIP ben je direct up-to-date.

Let business flow. Get Pro

  • Professionele Wifi
  • Uiterst beveiligd
  • IJzersterke service

Internet is de slagader van ieder bedrijf. Dus we zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent tijdens je overstap. Je kiest voor betrouwbaar en snel internet voor de beste prijs van Nederland. Voor producten op maat en up- of downgraden wanneer je wilt. Gegarandeerde service waar je op kunt bouwen, ook 's avonds of in het weekend. Van veilig en mobiel werken in de cloud tot een wifinetwerk voor gasten: Professionele Wifi & Zakelijk Internet Pro werkt, zodat jij je werk kunt doen.

Meer over Pro

Al 10 jaar op rij winnaar beste internet provider

Bron: Tweakers Awards 19/20

Al klant bij Ziggo? Stap probleemloos over naar zakelijk of upgrade je pakket.

Je bent al klant bij Ziggo?

Als zzp'er overstappen op een zakelijk abonnement kan voordelig zijn. Met zakelijke facturen hou je de administratie op orde. Zo heb je aftrekbare zakelijke kosten voor de belasting helder in beeld. Gaan de zaken snel nog beter dan je dacht, dan breid je je pakket eenvoudig uit met zakelijke producten zoals Volop Bellen Internationaal op je 2e vaste lijn of een upgrade naar Pro.

Overstappen, up- of downgraden, telefonie toevoegen? Dat regel je snel online, ook als je kiest voor Pro.

Regel het nu

Onze zakelijke klantenservice is 7 dagen per week gratis bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur (zondag tot 21.00 uur)

Overstappen

Simpel met onze overstapservice. We zorgen dat je gewoon online en bereikbaar blijft.

Meer over de overstapservice

Nummerbehoud

Als je overstapt kun je je oude vaste telefoonnummer vaak gewoon behouden.

Meer over de nummerbehoud

Wil je advies over onze diensten?

Bel ons

Bel ons

Iedere dag van 8.00 tot 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Of we komen langs

Wil je ons iets laten zien? Nodig ons uit en krijg ter plekke advies over het pakket dat het beste bij jouw situatie past. Vul je gegevens in en we bellen binnen 2 werkdagen voor een afspraak.

 
 
 
 
Telefonie van Ziggo voor grootzakelijke klanten: SIP Trunking, Hosted VoIP, alles voor de bereikbaarheid van grote bedrijven.

Grootzakelijk bellen

Ziekenhuis, scholengemeenschap, vakantiepark, gemeente, winkelketen. Een groot bedrijf met meerdere vestigingen en grote groepen gebruikers heeft zijn eigen specifieke wensen. SIP Trunking, Hosted VoIP, het klinkt ingewikkeld maar maakt de bereikbaarheid voor grote bedrijven een stuk eenvoudiger.

  • Meerdere vestigingen
  • Grote groepen gebruikers