Met Ziggo in zaken? Check je postcode

Je wilt razendsnel Zakelijk Internet of andere professionele producten voor de zaak? Check je postcode. Zo weet je direct of Ziggo Zakelijk al beschikbaar is op je adres.

Check je postcode

Miljoenen panden in Nederland zijn al verbonden met ons netwerk. Andere panden hebben in elk geval de mogelijkheid voor een aansluiting. De postcodechecker controleert op basis van postcode en huisnummer wat de mogelijkheden zijn in jouw bedrijfspand. Zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Ziggo is beschikbaar op dit adres

Goed nieuws! Dit adres is aangesloten op ons netwerk. Je hoeft alleen nog maar je ideale pakket samen te stellen.

Hier is nog geen Ziggo-aansluiting, maar...

We staan te trappelen om een spiksplinternieuwe kabel bij je aan te leggen. Vraag vandaag nog een aansluiting aan. Bel ons via:

0800-0640 (gratis)

    ...of laat je gegevens achter en we bellen je terug

  1. Binnen 2 werkdagen bellen we je terug voor een advies op maat  

Bezig met aansluiten

Op dit moment sluiten we dit adres aan op ons netwerk. Meestal is dit binnen een paar dagen geregeld, soms duurt het een paar weken. Zodra de aansluiting klaar is, kun je Ziggo Zakelijk bestellen. Bel voor de actuele status:

0800 - 0620 (Gratis)

We zijn er bijna

Er ligt een kabel vanaf het aansluitpunt in de wijk naar dit adres. De kabel is alleen nog niet aangesloten op het pand. Wil je graag een aansluiting? Bel ons dan via:

0800 0640 (gratis)

    ...of laat je gegevens achter, dan we bellen je terug

  1. Binnen 2 werkdagen bellen we je terug voor een advies op maat  

Gezamenlijke aansluiting

Dit adres is aangesloten op een gezamenlijke aansluiting. Ziggo levert hier wel signaal, maar producten en diensten kun je alleen via de verhuurder afnemen. Neem voor meer informatie contact op met de beheerder van het pand.

Verouderde aansluiting

Dit adres is aangesloten op het Ziggo-netwerk. De aansluiting is alleen nog niet geschikt voor digitale diensten. Op dit moment kun je hier dus geen zakelijk internet of andere producten en diensten afsluiten. Daar brengen we graag verandering in! Bel ons via:

0800-0640 (gratis)

    ...of laat je gegevens achter en we bellen je terug

  1. Binnen 2 werkdagen bellen we je terug voor een advies op maat  

Dit adres komt in aanmerking voor een gratis aansluiting!

Dit pand staat op een bedrijventerrein dat nog niet is aangesloten op het Ziggo-netwerk. Meld je vandaag nog aan als geïnteresseerde. Zijn er genoeg andere geïnteresseerde ondernemers in de regio, dan leggen we de aansluiting helemaal gratis aan en... geven we je als bedankje een Smart TV cadeau!

DYNAMIC FEEDBACK HEADER

0800-0620 (gratis)

Meestgestelde vragen over je aansluiting

Ik vraag een nieuwe aansluiting aan. Hoe lang duurt het tot deze wordt opgeleverd?

Voor een geheel nieuwe aansluiting zijn vergunningen van de gemeente en afspraken met aannemers nodig. Daardoor duurt het proces van aanvraag tot oplevering 4 tot 14 weken. Wij houden je tijdens het hele proces natuurlijk op de hoogte van de stand van zaken. Meer weten? Bekijk de Kabelaansluiting: van start tot finish

Werkt de postcodecheck ook voor grootzakelijke klanten?

Nee, omdat producten voor grote ondernemingen niet altijd direct via ons kabelnetwerk lopen. De postcodechecker controleert alleen of het standaard netwerk beschikbaar is op het ingevoerde adres. Producten voor de grootzakelijke markt vragen vaak om maatwerk. Meer informatie of gespecialiseerd advies?
Bel 088 123 9500 (normaal tarief), iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Liever iemand spreken?

Bel ons

Bel ons gerust

0800 - 0640 (gratis)

Iedere dag van 8.00 tot 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Of chat met ons

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur.