Mobiel Internet

Met je laptop op schoot in de trein of op je tablet in je hotelkamer, ook onderweg gaat je werk door. Openbare wifi is niet overal beschikbaar en helaas niet veilig. Dan is mifi (mobiele wifi) een uitkomst; je eigen mobiele hotspot altijd op zak. Eenvoudig, voordelig, snel én veilig.

Mobiele wifi: mifi-router plus simkaart

Mifi: hotspot op zakformaat

Met een simkaart voor je device

Ben je veel onderweg en wil je met je laptop, tablet of notebook overal online werken? Dan kun je natuurlijk een openbaar wifinetwerk gebruiken. Maar dan ben je afhankelijk van plekken waar je openbare wifi hebt én het is niet veilig.

Je kan ook een wifi-hotspot maken van je mobiel, maar dan ben je razendsnel door je databundel heen en je batterij is snel leeg. De oplossing? Een extra datasimkaart voor je tablet, laptop of notebook.

Overal veilig online werken

Met mobiel internet van Vodafone

Openbare wifi vind je bijna overal, maar dat is niet de veiligste weg voor zakelijke transacties of het delen van privacy-gevoelige bedrijfsdata. Iedere simkaart is beveiligd met een wachtwoord. Verander het standaard wachtwoord wel altijd! Gebruik cijfers, (hoofd-) letters en speciale tekens.

Nu je binnen de EU geen roamingkosten meer betaalt, is je simkaart met mobiel data-abonnement ook goed te gebruiken op een congres in Genève of je hotelkamer in Lissabon. Zit je voor je werk in Dubai, dan werk je veilig en voordelig online door een lokale simkaart te gebruiken.

Ja, ik wil Mobiel Internet

Mobiel internet van Vodafone betekent altijd supersnel internet via 4G en een beveiligde verbinding.

Basic

8, 26

p.m.

 
 

Standard

16, 53

p.m.

 
 

Extra

24, 79

p.m.

 
 

En krijg gratis dubbele data.

En krijg 3, 6 of 9 euro korting p.m.

Al klant?

Heb je al een Ziggo Zakelijk internetabonnement? Bestel dan je mobiel internet abonnement via Vodafone.
Ook dan krijg je mooie kortingen én de mifi-router cadeau!

Meest gestelde vragen over Mobiel Internet

Waarom mifi als je tegenwoordig ook overal gratis openbare wifi hebt?

Omdat je op openbare wifi niet via een beveiligde verbinding werkt. Bankzaken doe je daarom liever niet via openbare wifi. Of het versturen van privacy-gevoelige klantgegevens. Met een mifi-router en een mobiel internet abonnement heb je altijd een snelle en veilige verbinding op zak.

Ik kan toch ook gewoon mijn mobiel als hotspot gebruiken?

Dat kan zeker. Maar met een middagje samenwerken via je mobiel als hotspot ben je wel snel door je databundel heen. Of je batterij is te vroeg leeg. En wil je wat zwaardere bestanden versturen, dan mis je de snelheid die je wél met mobiele wifi hebt.

Liever iemand spreken?

We bellen je

Laat je telefoonnummer achter,
dan bellen we je direct.

Bel me nu
 
 

Of chat met ons

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur.