Mobiel Internet

Met je laptop op schoot in de trein of op je tablet in je hotelkamer, ook onderweg gaat je werk door. Openbare wifi is niet overal beschikbaar en helaas niet veilig. Dan is mifi (mobiele wifi) een uitkomst; je eigen mobiele hotspot altijd op zak. Eenvoudig, voordelig, snel én veilig.

Mu met mifi-router cadeau!
Mobiele wifi: mifi-router plus simkaart

Mifi: hotspot op zakformaat

Met een simkaart en een mifi-router

Ben je veel onderweg en wil je met je laptop, tablet of notebook overal online werken? Dan kun je natuurlijk een openbaar wifinetwerk gebruiken. Maar dan ben je afhankelijk van plekken waar je openbare wifi hebt én het is niet veilig.

Je kan ook een wifi-hotspot maken van je mobiel, maar dan ben je razendsnel door je databundel heen en je batterij is snel leeg. De oplossing? Een mifi-router: een klein oplaadbaar apparaatje waar je een simkaart met een data-abonnement instopt.

Overal veilig online werken

Met mobiel internet van Vodafone

Openbare wifi vind je bijna overal, maar dat is niet de veiligste weg voor zakelijke transacties of het delen van privacy-gevoelige bedrijfsdata. Iedere mifi-router is beveiligd met een wachtwoord. Verander het standaard wachtwoord wel altijd! Gebruik cijfers, (hoofd-) letters en speciale tekens.

Nu je binnen de EU geen roamingkosten meer betaalt, is je simkaart met mobiel data-abonnement ook goed te gebruiken op een congres in Genève of je hotelkamer in Lissabon. Zit je voor je werk in Dubai, dan werk je veilig en voordelig online door een lokale simkaart te gebruiken.

mifi-router cadeau

Een mifi-router cadeau

Bestel nu Zakelijk Internet plús een 2-jarig mobiel data abonnement van Vodafone. Je profiteert in één klap van meerdere voordelen:

  • Mifi router t.w.v. € 69,- cadeau
    Creëert een beveiligde verbinding, waarmee je met 10 apparaten tegelijk online kan. Tot 300 Mbit/s downloadsnelheid. Simmetje erin, druk op 'aan' en go! En dan ook nog:
  • De eerste 3 maanden gratis Zakelijk Internet
    Totale korting tot wel € 357,-
 

 

Ja, ik wil Mobiel Internet

Mobiel internet van Vodafone betekent altijd supersnel internet via 4G en een beveiligde verbinding.

Basic

8, 26

p.m.

 
 

Standard

16, 53

p.m.

 
 

Extra

24, 76

p.m.

 
 

En krijg gratis dubbele data.

En krijg 3, 6 of 9 euro korting p.m.

Al klant?

Heb je al een Ziggo Zakelijk internetabonnement? Bestel dan je mobiel internet abonnement via Vodafone.
Ook dan krijg je mooie kortingen én de mifi-router cadeau!

Meest gestelde vragen over Mobiel Internet

Waarom mifi als je tegenwoordig ook overal gratis openbare wifi hebt?

Omdat je op openbare wifi niet via een beveiligde verbinding werkt. Bankzaken doe je daarom liever niet via openbare wifi. Of het versturen van privacy-gevoelige klantgegevens. Met een mifi-router en een mobiel internet abonnement heb je altijd een snelle en veilige verbinding op zak.

Ik kan toch ook gewoon mijn mobiel als hotspot gebruiken?

Dat kan zeker. Maar met een middagje samenwerken via je mobiel als hotspot ben je wel snel door je databundel heen. Of je batterij is te vroeg leeg. En wil je wat zwaardere bestanden versturen, dan mis je de snelheid die je wél met mobiele wifi hebt.

Hoe stel ik zo'n mifi router in?

Kijk, dat is nou het leukste: dat is heel simpel. Simmetje erin, druk op 'aan' en voilà: je hotspot is ready to go!

Liever iemand spreken?

We bellen je

Laat je telefoonnummer achter,
dan bellen we je direct.

Bel me nu
 
 

Of chat met ons

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur.