Ziggo Uitblinkservice

Nik Spierenburg is Ziggo engineer in hart en nieren. Hij gaat iedere dag op pad om ondernemers met internetproblemen uit de brand te helpen, zodat ze zo snel mogelijk weer online zijn.

Nik: 'Het klinkt misschien een beetje cliché, maar dit vind ik het leukste aan mijn werk: een ontevreden klant helpen en weer tevreden achterlaten!'

ziggo-nik-spierenburg

Aflevering 1: Fresh Tuesday

In de Uitblinkservice helpt onze monteur Nik zzp'ers en ondernemers met hun internetverbinding. In deze eerste aflevering gaat hij op bezoek bij e-commerce adviseur Marcel Borgman van Fresh Tuesday. Wat voor internettips heeft Nik voor Marcel?

'Geld verdienen met een webshop is moeilijker dan je denkt'

Met zijn bedrijf Fresh Tuesday zorgt Marcel Borgman ervoor dat ondernemers online meer groei en rendement behalen. 'Veel mensen denken tegenwoordig dat ze met een webshop makkelijk geld kunnen verdienen. In de praktijk valt dat vaak tegen. Dan help ik ze verder.' Hoe doet Marcel dat? Download zijn verhaal hieronder.

nik-spierenburg

Even voorstellen: Nik Spierenburg

Ziggo engineer sinds 2018
Werkgebied: Midden-Nederland
Leeftijd: 38

Krijgt een kick van: Afwisseling en mensen helpen
‘Iedere keer als de deur open gaat is het weer een verrassing wie erachter woont. Geen dag is hetzelfde. En iedere klant vraagt weer een andere benadering. Ik vind het leuk om klanten te helpen en wil iedere klant met een tevreden gevoel achterlaten. Dan heb ik echt een goeie dag.’

Meest bijzondere ervaring:
‘Ik heb een keer een mediabox omgewisseld bij een oudere sportverslaggever. Deze meneer had allerlei sportwedstrijden opgenomen en vond het jammer dat die verloren gingen. Desondanks verliep de installatie van de nieuwe mediabox soepel en snel. De man zei: “Voordat je vertrekt krijg je iets van me.” Ik dacht dat hij een fooitje bedoelde, maar toen ik klaar was ging hij achter zijn piano zitten en gaf me een serenade. Dat was wel heel speciaal.'

Tips van engineer Nik

Zo heb je altijd snel en betrouwbaar internet

icon-thumbs-up

1. Kies het juiste internetpakket

Als zzp’er kun je vaak prima vooruit met Zakelijk Internet Start. Daarmee kun je met 5 apparaten tegelijk online zijn. Heb je uitbreidingsplannen met je bedrijf? Dan kun je overstappen naar Complete. Hiermee kun je met 5 tot 50 apparaten tegelijk online zijn. En bovendien wordt je internetsnelheid 4 keer zo snel! 

icon-calendar-time

2. Supersnelle hulp bij storing? Ga voor Pro

Wil je nog meer gemak en comfort? Upgrade je zakelijke internetabonnement dan naar Pro. Met Pro krijg je bij een storing gegarandeerd hulp binnen 4 uur. Daarnaast kun je met Pro handige diensten afnemen, zoals Office 365, een VoIP-telefooncentrale en Multi Wifi, een gescheiden gastennetwerk. 

icon-modem

3. Snel en stabiel internet? Doe een check

Hoe dichter in de buurt van je modem, hoe sterker je wifi-signaal. Zet je modem daarom in een ruimte waar je vaak werkt. Zo vrij en zo hoog mogelijk en het liefst 30 cm van andere elektronische apparaten af. Wifi verliest namelijk kracht door betonnen muren, isolatie en elektronische apparatuur.

Werk je op zolder of in een grote kantoorruimte? Sluit dan een Wifibooster aan voor een sterker signaal. Bovendien kunnen alle Ziggo Zakelijk klanten gebruikmaken van de Ziggo Power Promise. Als je twijfelt over je verbinding, komt de engineer even langs voor een check. 

Probeer 3 maanden gratis zakelijk internet

Boventitel

Een seconde tijdwinst betekent 50% meer winst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Meneer de Monteur