SmartWifi Boosters

Altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi

Alle voordelen op een rij

overal perfecte wifi

Overal perfecte wifi

Zorgeloos uploaden, downloaden, mailen, streamen en vergaderen zonder haperingen? Met SmartWifi boosters geniet je overal van perfecte wifi.

boost je bereik

Boost je bereik

Supersnelle wifi op zolder, in de garage en in je thuiskantoor? Je bepaalt helemaal zelf waar je de SmartWifi boosters plaatst.

mesh wifi

Mesh-technologie

Dankzij de mesh-technologie ben je altijd verbonden met het wifi-punt dat het sterkste signaal geeft.

optimale snelheid

Optimale snelheid

Meerdere slimme wifi punten zorgen samen voor één optimaal draadloos netwerk in je hele huis of kantoor.

geen kabels

Geen kabels

Alle SmartWifi boosters plaats je
waar je maar wilt. Dus geen gedoe met internetkabels.

eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Je installeert de SmartWifi boosters snel en eenvoudig zelf met de Deco app van TP-Link op je smartphone.

SmartWifi is slimme wifi

Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen er vaak voor dat de wifi-verbinding niet overal even snel is. Een stabiel en snel wifi-netwerk is voor jou onmisbaar. Daarom hebben wij nu SmartWifi voor je. Dat is slimme wifi die er zelf voor zorgt dat je overal en altijd in huis of op de zaak perfecte wifi hebt. 

Plaats elke SmartWifi booster op de gewenste plek om een wifi-punt te creëren. Samen vormen ze dan een krachtig, draadloos wifi-netwerk in je huis of zaak. Je hoeft dan nooit meer van netwerk te wisselen als je naar een andere ruimte loopt.

perfecte wifi

Hoe werken SmartWifi boosters?

Met SmartWifi boosters verdeel je een wifi-verbinding eenvoudig door je hele huis of kantoor. Met een ruime dekking heb je overal in huis of op de zaak optimaal bereik. En je bepaalt zelf waar je de boosters plaatst zodat je overal op volle snelheid van perfecte wifi kan genieten. Je installeert de SmartWifi boosters snel en eenvoudig zelf met de Deco app van TP-Link. 

Smart Wifiboosters

SmartWifi boosters zijn makkelijk zelf te installeren

Installeer met de app en plaats ze waar je maar wilt.

installeer met app
Installeer ze met de app

SmartWifi boosters installeer je eenvoudig en snel met de app. Download de app en volg de instructies op het scherm om zo thuis of op de zaak direct van de allerbeste wifi te genieten.

SmartWifi boosters
Plaats ze waar je wilt

Je kunt SmartWifi boosters overal plaatsen. Plaats er bijvoorbeeld een in een goed geïsoleerde ruimte op kantoor. Of thuis op zolder om daar de ideale thuiswerkplek met perfecte wifi te creëren. 

SmartWifi boosters
Geniet van feilloos internet

Na het installeren en plaatsen van de wifiboosters profiteer je gelijk van een optimale verbinding. Nu kun je overal in huis of op de zaak prima mailen, videobellen en appen. 

smart wifiboosters

Eenvoudige installatie

Je installeert de SmartWifi boosters snel en eenvoudig zelf. Download de app, volg de instructies op je scherm en geniet direct van de allerbeste wifi-verbinding.

Supersnel ondernemen

Bij een nieuw Zakelijk Internet Xtra abonnement ontvang je standaard 3 gratis SmartWifi boosters. Ongeacht welke snelheid je kiest. Hiermee optimaliseer je de verbinding in je thuiskantoor of op de zaak om overal snel te mailen, appen, sharen en videobellen. Ook als je naar een andere ruimte loopt of op zolder werkt. Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen er soms voor dat je verbinding er niet sneller op wordt. Met SmartWifi boosters is dat verleden tijd. de SmartWifi boosters zitten standaard inbegrepen bij je Zakelijk Internet Xtra abonnement.  Zolang je klant blijft, kun je de boosters gebruiken.

Wifi pod
Veelgestelde vragen
Met een mesh wifi systeem heb je meerdere slimme wifipunten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf.

Nee, een wifi-range extender (repeater) levert wifi van mindere kwaliteit dan SmartWifi boosters. Een range extender ontvangt het wifi-signaal van het modem en stuurt dat versterkt weer door. Daardoor halveert de range extender de wifi-snelheid. Plaats je de range extender op een plek waar het signaal niet goed is, dan neemt de snelheid nog meer af. Daarom raden we het gebruik ervan af.

Vaak is het gebruik van ons SmartWifi modem al voldoende om altijd en overal perfecte wifi te ervaren. Is dat ook zo bij jou? Dan heb je geen extra wifipunten nodig.

Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in het huis of kantoor niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je ruimte wat groter is en als er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn, heb je vaak een wifi-versterker nodig. In dat geval bieden de SmartWifi boosters een goede oplossing.

SmartWifi boosters