Overslaan en ga naar inhoud

Succesverhalen van onze klanten

Hoe kun je als ondernemer jouw bedrijf zo snel mogelijk klaarmaken voor deze nieuwe fase? Hier lees je verhalen over hoe verschillende bedrijven, met onze hulp, snel van start zijn gegaan.
Tips
Hoe Parkmobile het callcenter thuis parkeerde

Oscar Bogaers is Manager IT Projects & Business Applications bij Parkmobile. Een bedrijf dat de afgelopen weken in recordtempo overstapte naar Microsoft Teams in combinatie met telefonie. ‘We zijn best een vooruitstrevend bedrijf, maar merken nu toch hoe afhankelijk we waren van ons kantoor.’  

Lees meer
Tips
Hoe muziek de eenzaamheid overbrugt

Op Goede Vrijdag drukken de bewoners van verpleeghuis Mariahoeve hun neus tegen het raam: cabaretier Najib Amhali staat op de parkeerplaats! Samen met zijn band en de directeur van de Focus and Fun Foundation biedt hij ouderen een 'muziekboeket' aan. Een muzikale opkikker in de eenzame tijd die het coronavirus met zich meebrengt.

Lees meer
Tips
Extra mobiele dekking voor IC's

Het Erasmus medisch centrum in Rotterdam breidt zijn intensive care-afdeling uit vanwege de coronacrisis. Een bestaande vleugel van het ziekenhuis wordt leeggemaakt en ingericht als IC. In deze vleugel bleek echter behoefte aan extra mobiele dekking. Een team van Vodafone Business maakte dit binnen no time mogelijk.

Lees meer
Tips
In drie dagen digitaal

Hoe ging het onderwijs om met het fysiek sluiten van scholen en universiteiten? Ubel Zetstra van ROC Noorderpoort vertelt over hoe zij, in nog geen drie dagen tijd, de lessen van 14.000 studenten online hebben kunnen opvangen met behulp van Skype for Business.

Lees meer

Vragen of hulp nodig?

We helpen je graag