Ziggo Replay

Met Ziggo Replay kijkt u programma’s van afgelopen week heel gemakkelijk terug, zonder extra kosten.

Ziggo Replay in de praktijk

Te laat thuis voor uw favoriete programma? Vergeten een opname in te stellen? Of schakelt u net te laat in en heeft u het begin van die mooie film gemist? Dan komt Replay TV van pas. 

In deze handige video ziet u hoe Replay werkt.

Hoe werkt het?

Programma’s terugkijken met Replay gaat gemakkelijk via de ingebouwde tv-gids. U kunt tot 7 dagen terug kijken door terug te scrollen in de tijd en een programma uit te kiezen. Ook een programma dat nú op tv is kunt u direct vanaf het begin kijken.

 
 

Direct beschikbaar

Programma’s in Replay zijn direct beschikbaar na afloop van de uitzending. Zelfs als een programma nog bezig is, kunt u direct terug naar het begin. Handig als u bijvoorbeeld net te laat uw tv aanzet en het begin van die mooie film mist.

 
 

Zonder extra kosten

Replay is onderdeel van alle abonnementen van Ziggo. U betaalt dan niks extra. Dat geldt ook voor het terugkijken van programma’s van commerciële zenders. En tot wel 7 dagen terug.

 
 

Ziggo Replay

Replay is onderdeel van alle abonnementen van Ziggo. Het laat u tv op een nieuwe manier beleven. Met opnemen en pauzeren, een heel gebruiksvriendelijk menu en natuurlijk Movies & Series: het films- en seriespakket van Ziggo.

 
 
Replay TV is onderdeel van Horizon
Replay TV is onderdeel van Horizon

Zenders met Ziggo Replay

Met de Ziggo Mediabox XL kijkt u tot 60 zenders terug met Replay. Alle grote Nederlandse zenders natuurlijk, van NPO tot RTL en SBS. Maar ook de programma's op themakanalen als Discovery en Eurosport kijkt u eenvoudig terug met Replay.

Dit zijn de zenders met Replay:

 
 

Toon meer opties