Ziggo Replay

Met Ziggo Replay kijk je bijna alle programma’s van afgelopen week heel gemakkelijk terug, zonder extra kosten.

Replay TV met Ziggo Zakelijk

Dit is Ziggo Replay

The Voice of Holland, 3 op Reis of juist die spannende film. Er is zóveel te zien dat je soms niet weet wat te kijken. Met Replay TV mis je geen moment! Wij nemen die spannende wedstrijd of je favoriete serie alvast voor je op, zodat je die tot 7 dagen na de uitzending gratis terugkijkt. Op een moment dat het jou uitkomt. Lekker thuis voor de buis met de Mediabox Next, of onderweg, met de Ziggo GO app. 

De voordelen van Ziggo Replay

Tot 7 dagen lang gratis terugkijken

Pauzeren en terugspoelen

Programma opnieuw starten

Haarscherpe beeldkwaliteit

Overal onderweg met Ziggo GO

Ziggo Replay

Kies je favoriete pakket mét Ziggo Replay

Zo werkt Ziggo Replay

Met Ziggo Replay pauzeer je het programma met een druk op de knop. Begin gemist? Zo kijk je programma's vanaf het begin. In twee klikken klaar.

1. Druk op de knop TV GIDS

Met Replay TV kijk je wat je wilt, op het moment dat je dit het beste uitkomt. Gisteren je favoriete serie gemist? Geen probleem: blader via de tv gids naar het programma dat je alsnog wilt kijken en druk op OK.

2. Speel af vanaf het begin

Alle programma's met het Replay TV-icoontje kun je opnieuw bekijken. Ook als iets nog niet is afgelopen kun je al direct beginnen bij het begin. Zo hoef je niks meer te missen, zelfs niet van je favoriete sport!

Combineer Vodafone en Ziggo en profiteer van alle gratis extra's

Combineer Vodafone met Ziggo

  • € 4,13 korting p.m. op alle Vodafone abonnementen
  • Dubbele data (m.u.v. Red Pro Unlimited)
  • Gratis internetbeveiliging voor 20 apparaten
  • Gratis extra tv-pakket

Ga je voor Ziggo Zakelijk Internet Pro? Dan hebben we speciale gratis extra’s om je business een boost te geven.

Nieuw! Neem Replay TV overal mee naartoe.

Neem Ziggo Replay overal mee naartoe

Met Ziggo GO voor tablet en smartphone

Ook als je onderweg bent, kun je alle programma’s zien wanneer je er zin in hebt. Met de gratis Ziggo GO app neem je het gemak van Replay TV met je mee. Daarmee kijk je overal in Nederland via wifi, 3G of 4G naar je favoriete films, series en tv-programma’s. Gewoon op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Zet het naar je hand

Televisiekijken zoals jij het wilt

Simpel in gebruik

Ziggo Replay is heel eenvoudig te gebruiken. Simpelweg door in de tv-gids te navigeren naar het programma dat je opnieuw wilt zien. Een druk op de OK-knop geeft je alle opties, zoals 'Afspelen vanaf begin'.

 
 

Ruim 50 tv-zenders

Van publieke tot commerciële tv-zenders. Met maar liefst 57 tv-zenders waar je uit kunt kiezen, zet je de tv-gids voortaan naar je eigen hand met Replay TV.

 
 

De beste films en series

Honderden films en series kijken wanneer het jou uitkomt. On demand vanaf je eigen bank. Of onderweg op je tablet en smartphone met de Ziggo GO app.