Online tv-kijken

Televisiekijken doen we tegenwoordig niet alleen meer op onze televisie. Met uw Ziggo tv-abonnement kunt u overal waar u maar wilt tv-kijken op je smartphone, tablet en laptop. Niet alleen in en om het huis. Ook in de trein, achterin de auto of op de camping. In heel Nederland.

Wat u hiervoor nodig heeft? Een tv-abonnement van Ziggo, de Ziggo GO app en een internetverbinding.

Horizon Go-app

Ziggo GO app

Voor tablet en smartphone

Kijk naar populaire tv-zenders, stel opnames in op uw Mediabox XL en kijk de nieuwste films met On Demand of Movies & Series. Allemaal op uw tablet en smartphone. Log in met uw persoonlijke Mijn Ziggo accountgegevens.

Download voor AppleAndroid of Windows 10.

 
 
Horizon.tv

Ziggogo.tv

Voor computer en laptop

Kijk ook online op uw computer of laptop. Op onze website ziggogo.tv ziet u naast populaire tv-zenders ook topfilms, series en documentaires On Demand. Om online tv te kijken logt u in met uw persoonlijke Mijn Ziggo accountgegevens.

 
 

Welke zenders kijkt u live via de app?

Met de Ziggo GO app kijkt u live op uw smartphone of tablet naar de populairste zenders. Welke zenders dat zijn ziet u in het zenderoverzicht. De in de app beschikbare zenders herkent u aan de volgende logo's:

 (beschikbaar via wifi op het netwerk van Ziggo)
 (overal beschikbaar, ook mobiel)

Wat kun je nog meer met Horizon TV?

Wat kunt u nog meer met Ziggo GO?

Wat kun je nog meer met Horizon TV?

TV Gemist

Met TV Gemist kijkt u populaire programma’s terug van de publieke omroepen, SBS6, Net5 en Veronica.

 
 

Afstandsbediening

Gebruik uw tablet of smartphone als afstandsbediening. Kies eenvoudig en snel welk programma u wilt zien.
Alleen in combinatie met de Ziggo Mediabox XL. 

 
 

Movies & Series

Heeft u toegang tot Movies & Series, dan geniet u ook van films en series op uw tablet of smartphone met Ziggo GO.

 
 

In heel Nederland

Gebruik de Ziggo GO app niet alleen in en om het huis. Ook in de trein, achterin de auto of op de camping. In heel Nederland.

 
 
MyPrime

Movies & Series

Het film- en seriepakket van Ziggo

Bepaal met Movies & Series van Ziggo helemaal zelf wat er op tv is. Nooit meer zinloos zappen, u heeft altijd iets te zien! Kies uit 1000 films en 1000 afleveringen van series. Complete seizoenen van series en speelfilms in alle genres. U kijkt wat u wilt, zo vaak u wilt. Onbeperkt.

 
 

Systeemvereisten

Apple iOS app

Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Ziggo GO is compatible met iPhone, iPad en iPod Touch.

 
 

Android app

Vereist Android 4.0 of nieuwer.

 
 

Windows 10

Vereist minimaal Windows 10.

 
 

Ziggogo.tv

Om online tv te kijken op uw computer heeft u de Silverlight plug-in nodig. Deze is gratis te downloaden. Let op: Google Chrome ondersteunt geen Silverlight.

 
 

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan Online tv-kijken?

Er zijn geen kosten verbonden aan Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal in Nederland: Online tv-kijken is gratis voor alle Ziggo klanten. Als u buitenshuis tv-kijkt via een 3G- of 4G-verbinding, dan verbruikt u wel data uit uw mobiele databundel.

Wie kunnen er gebruikmaken van Online tv-kijken?

Alle Ziggo klanten kunnen gebruikmaken van Online tv-kijken. U kijkt naar populaire zenders. Welke dit zijn is afhankelijk van uw tv-abonnement. Eenmalig inloggen doet u met uw Mijn Ziggo accountgegevens.

Ik maak al gebruik van Online tv-kijken. Moet ik de app nu opnieuw downloaden?

Voor de Ziggo GO-app is een nieuwe update beschikbaar. Als deze is geïnstalleerd, dan heeft u vanaf dat moment ook Ziggo GO. Zorg dus dat u altijd de meest actuele versie van de app heeft.

Ik heb (nog) geen Mijn Ziggo account. Wat nu?

Na eenmalig inloggen kijkt u Online tv-kijken. Daarvoor heeft u uw Mijn Ziggo gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Heeft u (nog) geen Mijn Ziggo account, dan kunt u er eenvoudig één aanmaken.

Kan ik met Online tv-kijken ook films en series van Movies & Series kijken?

Ja, als Movies & Series onderdeel is van uw abonnement, dan kan dat. Binnen, buiten, overal.

Kan ik ook films, series en programma's via On Demand en TV Gemist kijken?

Films, series en programma’s die u bestelt via On Demand en programma’s via TV Gemist kunt u kijken in en om het huis. Op dit moment is het nog niet mogelijk om buitenshuis via een andere internetverbinding te kijken.

Welke tv-zenders kan ik kijken via de Ziggo GO app?

U kijkt naar populaire zenders; welke dit zijn is afhankelijk van uw tv-abonnement bij Ziggo. Binnenshuis (als u kijkt via een Ziggo internetverbinding) kunt u meer zenders kijken dan buitenshuis. In het zenderoverzicht kunt u eenvoudig zien welke zenders u kunt kijken met uw abonnement. En welke binnenshuis en buitenshuis beschikbaar zijn.

Kan ik met de Ziggo GO app ook in het buitenland Online tv-kijken?

Met de Ziggo GO-app kunt u overal in Nederland tv-kijken wanneer u verbonden bent met internet. Buiten Nederland werkt dit niet.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk Online tv-kijken?

Met uw Mijn Ziggo accountgegevens kunt u met maximaal 2 apparaten tegelijk Online tv-kijken kijken.

 

Hulp bij TV & Radio

Heeft u hulp nodig bij de installatie of heeft u een vraag over het gebruik van uw Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.