Alles-in-1 | Internet & TV | Internet Only

Stel je zakelijke pakket samen

Check de beschikbaarheid

Kies je internetsnelheid

Kies je looptijd en voordeel

Hoe langer je klant blijft, hoe groter je maandelijkse extra korting. En fijn om te weten: je mag je internetsnelheid tijdens de contractduur natuurlijk altijd aanpassen. Zowel omhoog als omlaag, zonder extra kosten. 

Kies je aanvullende producten

De extra's zijn maandelijks opzegbaar

Internet
Televisie

Deze extra's zijn alleen te bestellen bij TV Start of TV Complete

Telefoon

Daarom Ziggo Zakelijk

Supersnel internet
overal perfecte wifi
eenvoudige installatie

Veelgestelde vragen

Als Ziggo klant kun je uiteraard ook een ander pakket bestellen. Dit regel je gemakkelijk in Mijn Ziggo. We zetten je huidige abonnement naadloos om naar je nieuwe abonnement. Je hoeft je geen zorgen te maken over dubbele kosten.

Heb je op dit moment een korting op je Ziggo abonnement? Dan komt deze te vervallen als je overstapt naar een nieuw pakket. Geniet je elke maand van volop extra voordelen? Deze krijg je nog steeds zolang je klant bent bij Vodafone en Internet van Ziggo hebt.

Aanvullende diensten – zoals een zenderpakket of je e-mailadres – nemen we automatisch mee naar je nieuwe abonnement. 

Als je gebruikmaakt van de Overstapservice, doen wij alles. Je kunt ook kiezen om zelf op te zeggen.  

Zelf opzeggen 
Wanneer je zelf opzegt bij je huidige provider kunnen we je binnen 3 tot 5 werkdagen aansluiten. Loopt je contract nog? Dan kan je zelfs aangeven dat je over 6 maanden wilt overstappen. Wanneer je gaat verhuizen, moet je altijd zelf je oude abonnement opzeggen. Dit is handig omdat je tijdelijk een abonnement op je oude én je nieuwe adres kan hebben en je daardoor geen dag zonder internet hoeft te zitten.  

Overstapservice 
Je kan ook gebruikmaken van onze Overstapservice, dan is overstappen makkelijk en zonder gedoe. Wij zeggen je contract op en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk gebruik kunt maken van Ziggo. De Overstapservice kun je gebruiken als de overstapdatum minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden in de toekomst ligt. We hebben minimaal 1 maand nodig, omdat we te maken hebben met de wettelijke opzegtermijn van je huidige aanbieder. Ga je verhuizen? Zeg dan zelf je oude abonnement op. 

Ja, dat kan. Kies dan bij de eerste vraag 'Ben je al klant?' voor: Ja, particulier. Kies je pakket en de rest wijst zich vanzelf. We houden je per e-mail op de hoogte.

In ons glasvezel-kabel netwerk wordt de techniek van glasvezel en kabel slim gecombineerd voor een perfecte verbinding. We gebruiken de technische voordelen van beide kabels voor stabiel en snel internet. Daarmee krijg je altijd de snelheid die je nodig hebt.

Van onze datacenters tot de straatkast ligt glasvezel. Glasvezel is ideaal voor het afleggen van grote afstanden en het tegelijkertijd versturen van veel data. Van de straatkast tot je huis kiezen we voor kabel, de bewezen en betrouwbare techniek die op dit moment al naar de meeste huizen in Nederland ligt. 

We leveren nu al internet tot 1 Gbit/s. We hebben ook succesvol getest met snelheden van 10 Gbit/s. Dit is 100 keer sneller dan wat het gemiddelde huishouden in Nederland nu heeft. En we kunnen door de steeds slimmere software zelfs nóg hogere snelheden halen. Met ons glasvezel-kabel netwerk ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

Iedere maand ontvang je van ons een btw-factuur. Hierdoor is het mogelijk om de btw terug te vragen en de kosten af te trekken. Om aan de eisen van de Belastingdienst te voldoen moet het internetabonnement op naam van de zaak staan en moet je kunnen aantonen dat het internet enkel voor zakelijk gebruik is.

Kies je voor Zakelijk Alles-in-1 met een langere looptijd, dan krijg je een extra korting per maand op het internetdeel van het abonnement, net zo lang als de looptijd van het contract. Je bepaalt zelf je maandelijkse voordeel door de internetsnelheid en de looptijd van je contract te kiezen.

De kortingen verschillen per abonnement, zoals deze tabel laat zien.

Voorbeeld: je kiest Zakelijk Internet Giga Xtra met een contractduur van 3 jaar. Je ontvangt dan 36 maanden lang € 7,50 korting op het maandbedrag. 

  12 maanden 24 maanden 36 maanden
Zakelijk Internet Start Xtra - € 2,50
Zakelijk Internet Complete Xtra € 2,50 € 5
Zakelijk Internet Giga Xtra € 2,50 € 5 € 7,50

Bekijk ook de actievoorwaarden.