Mijn Ziggo aansluiting

Van zakelijk internet en zakelijk bellen tot extra wifinetwerk en voip-centrale: alles begint met de juiste kabelaanslluiting. Of je nu thuis werkt of in je bedrijfspand. Heb je nog geen aansluiting of wil je een bestaande aansluiting wijzigen of verplaatsen? Geen probleem.

Wat kunnen we voor je doen?

Miljoenen panden in Nederland zijn al verbonden met ons netwerk. Andere panden hebben in elk geval de mogelijkheid voor een aansluiting. Vul de postcode en het huisnummer in van het pand dat je wil laten aansluiten, dan zie je direct wat de mogelijkheden zijn.

Postcode niet gevonden.
Huisnummer niet gevonden.
Adres niet gevonden.
Toevoeging
Toevoeging
Geen toev.

Dit pand is al aangesloten

Goed nieuws! Dit adres is al aangesloten op ons netwerk. Niet weerhoudt je om een keuze te maken uit al onze zakelijke diensten.

Dit adres sluiten we graag aan!

We staan te trappelen om een spiksplinternieuwe kabel bij je aan te leggen. Vraag vandaag nog een aansluiting aan en je ontvangt binnen 5 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Wordt aan gewerkt!

We zijn aan het werk om dit adres aan te sluiten op ons netwerk. Zodra we klaar zijn, kun je onze zakelijke producten en diensten bestellen. Hoe lang dat duurt? Lees Kabelaansluiting: van start tot finish.

We zijn er bijna

Er ligt een kabel vanaf het aansluitpunt in de wijk naar dit adres. De kabel is alleen nog niet aangesloten op het pand. Om dat te regelen vraag je eenvoudig een kabelaansluiting aan.

Gedeelde aansluiting

Dit adres is aangesloten op een gezamenlijke aansluiting. Ziggo levert hier wel signaal, maar producten en diensten kun je alleen via de verhuurder afnemen. Neem voor meer informatie contact op met de beheerder van het pand.

Verouderde aansluiting

Dit adres is aangesloten op het Ziggo-netwerk, maar nog niet geschikt voor digitale diensten. Op dit moment kun je hier dus geen zakelijk internet of andere producten en diensten afsluiten. Bel ons op 0800-0620 (gratis) om te overleggen wat je mogelijkheden zijn.

Je komt in aanmerking voor een gratis aansluiting!

Dit pand staat op een bedrijventerrein dat nog niet is aangesloten op het Ziggo-netwerk. Meld je vandaag nog aan als geïnteresseerde. Zijn er genoeg andere geïnteresseerde ondernemers in het geselecteerde gebied, dan leggen we de aansluiting helemaal gratis aan en... geven we je als bedankje graag een Samsung 40" Smart TV cadeau!

Hier gaan we binnenkort gratis aanleggen

Dit pand staat op een bedrijventerrein dat nog niet is aangesloten op het Ziggo-netwerk. Dat gaat snel veranderen. Meld je vandaag nog aan als geïnteresseerde en we leggen de aansluiting helemaal gratis aan. En... kies je voor Ziggo Zakelijk, dan geven we je als bedankje graag een Samsung 40" Smart TV cadeau!

Zit de kabelaansluiting in je bedrijfspand op een onbereikbare plek? Of ga je misschien verbouwen of uitbreiden en moet daardoor ook de infrastructuur van de IT-middelen gewijzigd worden? Hier vraag je eenvoudig een wijziging van de hoofdaansluiting aan.

Je hebt al een aanvraag gedaan?

Het aanleggen van een nieuwe aansluiting duurt 4 to 14 weken. Wil je meer weten over welke stappen er worden genomen om de aansluiting mogelijk te maken? We hebben het voor je uitgetekend. 

Je hebt al een aanvraag gedaan?

Het aanleggen van een nieuwe aansluiting duurt 4 to 14 weken. Wil je meer weten over welke stappen er worden genomen om de aansluiting mogelijk te maken? We hebben het voor je uitgetekend.