Mijn Ziggo aansluiting

Van zakelijk internet en zakelijk bellen tot extra wifinetwerk en voip-centrale: alles begint met de juiste kabelaansluiting. Of je nu thuis werkt of in je bedrijfspand. Heb je nog geen aansluiting of wil je een bestaande aansluiting wijzigen of verplaatsen? Geen probleem.

Wat kunnen we voor je doen?

Miljoenen panden in Nederland zijn al verbonden met ons netwerk. Andere panden hebben in elk geval de mogelijkheid voor een aansluiting. Vul de postcode en het huisnummer in van het pand dat je wil laten aansluiten, dan zie je direct wat de mogelijkheden zijn.

Postcode niet gevonden.
Huisnummer niet gevonden.
Adres niet gevonden.
Toevoeging
Toevoeging
Geen toev.

Ziggo is beschikbaar op dit adres

Goed nieuws! Dit adres is aangesloten op ons netwerk. Je hoeft alleen nog maar je ideale pakket samen te stellen.

Hier is nog geen Ziggo-aansluiting, maar...

We staan te trappelen om een spiksplinternieuwe kabel bij je aan te leggen. Vraag vandaag nog een aansluiting aan. Bel ons via:

0800-0640 (gratis)

    ...of laat je gegevens achter en we bellen je terug

  1. Binnen 2 werkdagen bellen we je terug voor een advies op maat  

Bezig met aansluiten

Op dit moment sluiten we dit adres aan op ons netwerk. Meestal is dit binnen een paar dagen geregeld, soms duurt het een paar weken. Zodra de aansluiting klaar is, kun je Ziggo Zakelijk bestellen. Bel voor de actuele status:

0800 - 0620 (Gratis)

We zijn er bijna

Er ligt een kabel vanaf het aansluitpunt in de wijk naar dit adres. De kabel is alleen nog niet aangesloten op het pand. Wil je graag een aansluiting? Bel ons dan via:

0800 0640 (gratis)

    ...of laat je gegevens achter, dan we bellen je terug

  1. Binnen 2 werkdagen bellen we je terug voor een advies op maat  

Gezamenlijke aansluiting

Dit adres is aangesloten op een gezamenlijke aansluiting. Ziggo levert hier wel signaal, maar producten en diensten kun je alleen via de verhuurder afnemen. Neem voor meer informatie contact op met de beheerder van het pand.

Verouderde aansluiting

Dit adres is aangesloten op het Ziggo-netwerk. De aansluiting is alleen nog niet geschikt voor digitale diensten. Op dit moment kun je hier dus geen zakelijk internet of andere producten en diensten afsluiten. Daar brengen we graag verandering in! Bel ons via:

0800-0640 (gratis)

    ...of laat je gegevens achter en we bellen je terug

  1. Binnen 2 werkdagen bellen we je terug voor een advies op maat  

Dit adres komt in aanmerking voor een gratis aansluiting!

Dit pand staat op een bedrijventerrein dat nog niet is aangesloten op het Ziggo-netwerk. Meld je vandaag nog aan als geïnteresseerde. Zijn er genoeg andere geïnteresseerde ondernemers in de regio, dan leggen we de aansluiting helemaal gratis aan en... geven we je als bedankje een Smart TV cadeau!

Zit de kabelaansluiting in je bedrijfspand op een onbereikbare plek? Of ga je misschien verbouwen of uitbreiden en moet daardoor ook de infrastructuur van de IT-middelen gewijzigd worden? Hier vraag je eenvoudig een wijziging van de hoofdaansluiting aan.

Je hebt al een aanvraag gedaan?

Het aanleggen van een nieuwe aansluiting duurt 4 tot 14 weken. Wil je meer weten over welke stappen er worden genomen om de aansluiting mogelijk te maken? We hebben het voor je uitgetekend. 

Je hebt al een aanvraag gedaan?

Het aanleggen van een nieuwe aansluiting duurt 4 to 14 weken. Wil je meer weten over welke stappen er worden genomen om de aansluiting mogelijk te maken? We hebben het voor je uitgetekend.