Techfanaten kiezen voor Ziggo

Nieuws - 25-02-2019

De beste internetprovider van Nederland? Daar is de meerderheid van techcommunity Tweakers het over eens: Ziggo.

Techfanaten kiezen voor Ziggo

Voor de negende keer op rij won Ziggo de Tweakers Award voor ‘Beste Internet Provider’ van Nederland. Een bijzondere prijs, omdat het om een beoordeling en waardering gaat van een onafhankelijke community van meer dan een half miljoen leden met één passie: technologie.

Met stip op 1

Met zo’n 40% van de stemmen gaf Ziggo negen providers het nakijken. ‘Een mooie prestatie die laat zien dat onze leden veel vertrouwen hebben in de producten en diensten van Ziggo’, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur van techcommunity Tweakers.

De uitreiking

De uitreiking van de twaalfde editie van de Tweakers Awards vond plaats op donderdag 7 februari in het Koninklijk Instituut van de Tropen. Dit jaar had de uitreiking een multimediaal karakter. De techcommunity onthulde de winnaars aan de hand van een video die een dag in het leven van een Tweaker laat zien. Entertainer Niek Boes sloot de uitreiking af.

John van Vianen, Directeur Zakelijke markt bij VodafoneZiggo, is erg blij dat Ziggo voor de 9e keer op rij de award in de wacht sleepte. 'Wij zijn oprecht trots op deze overwinning en blijven, als "Beste internet provider 2018-2019", uiteraard ons best doen om onze diensten en services ook voor onze zakelijke klanten verder te verbeteren.'