Hoe sluit ik partijen aan bij mijn app?

'Je kunt pas knallen als je goede cijfers fabriceert'

Rudolf van der Velde was het wachten op personeel in drukke restaurants zat. Daarom ontwikkelde hij Checkk, een app waarmee je in de horeca kunt bestellen en betalen. Maar hoe sluit je horecazaken aan op je app? Hij vroeg Luuc Elzinga, CEO van Tiqets, om advies.

Ondernemers pitchen bij Tiqets

Drie ondernemers leggen een vraag voor aan CEO Luuc Elzinga van Tiqets. In deze video bespreekt Rudolf van der Velde, co-founder van Checkk, zijn uitdaging met Luuc.

Rudolfs vraag: Ik heb een gave app ontwikkeld, maar hoe sluit ik partijen aan?

Met de app van Rudolf, Checkk, hoef je in het restaurant niet op de bediening te wachten om te bestellen of betalen. Je kunt de rekening ook heel gemakkelijk delen met je vrienden. Het verdienmodel van Checkk is duidelijk en de app is getest en klaar voor gebruik. Maar hoe krijg je restaurants nou zo ver dat ze zich aansluiten? En wanneer ga je op zoek naar investeerders? Co-founder Rudolf vroeg Luuc om advies. Net zoals bij Tiqets blijkt een goed aanbod in de app de sleutel tot succes.

De tips van Luuc:

  • Focus eerst op één stad, zo bouw je sneller een vaste groep gebruikers op.
  • Ga langs bij restaurantketens, desnoods elke dag, tot ze begrijpen wat jij komt brengen.
  • Zorg eerst voor resultaten voordat je investeerders benadert, investeerders willen bewijs zien.

Meer pitches bij Tiqets

Toffe tips voor iedere ondernemer

De afgelopen 3 jaar interviewde Ziggo Zakelijk tientallen bevlogen ondernemers over succesvol ondernemerschap. De tips en tricks delen we graag in een overzichtelijk e-book: de Uitblinkersbundel.

Tiqets in Zaken

In de documentaireserie Uitblinkers in Zaken komen ondernemers aan het woord die een inspirerend verhaal hebben. Ondernemers die uitblinken in hun vak. We volgden ook AFASBunqThe Next WebCorendonOgerNew York Pizza, MAS en Studio 100. In deze serie volgen we de CEO van Tiqets, ticketkoning Luuc Elzinga.