Tiqets in Zaken

Groeien tot kunst verheven

Nooit meer in de rij staan voor een attractie? Dat kan met de e-tickets van Tiqets. Het is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, haalde al meer dan € 20 miljoen aan investeringen binnen en groeide in korte tijd naar 130 medewerkers. Hoe heeft CEO Luuc Elzinga dat voor elkaar gekregen? Dat zie je in deze nieuwe editie van Uitblinkers in Zaken.

Docu: Groeien tot kunst verheven

Wereldwijd naar de grootste musea en attracties, zónder gedoe in de rij? Dat is de belofte van Luuc Elzinga van Tiqets. Luuc heeft al meer dan € 20 miljoen aan investeringen binnengehaald - maar dat is niet voldoende. Lukt het Luuc om op tijd genoeg geld te verzamelen?

Meer uit deze serie

Toffe tips voor iedere ondernemer

De afgelopen 3 jaar interviewde Ziggo Zakelijk tientallen bevlogen ondernemers over succesvol ondernemerschap. De tips en tricks delen we graag in een overzichtelijk e-book: de Uitblinkersbundel.

Kom in de flow met Ziggo Zakelijk Internet. Nu tot 4 maanden gratis!

Even voorstellen: wie runt Tiqets?

Luuc Elzinga (41 jaar)

Eind 2013 richtte Luuc Elzinga, samen met twee anderen, Tiqets op. In eerste instantie richtte het bedrijf zich volledig op zakelijke afnemers, maar al snel bleek de particuliere markt aantrekkelijker en lucratiever te zijn. Met Luuc aan het roer maakte Tiqets een flinke groeispurt, en hengelde ruim 17 miljoen aan investeringen binnen.

Stef Pillen (CFO, 33 jaar)

Als Chief Financial Officer, is Stef Pillen het financiële geweten van Tiqets. In 2017 kwam hij aan boord van het bedrijf, dat te boek staat als een van de snelst groeiende start-ups van Nederland. Samen met Luuc heeft hij als doel om met Tiqets snel op te schalen en wereldwijd uit te breiden naar nieuwe steden.