'Ga eropuit en laat ze proeven'

Eda Specialiteiten wil meer klanten werven, zonder groot marketingbudget. Hoe doe je dat?

New York Pizza - 03-05-2017

Hakan runt met zijn vrouw een Turks restaurant in Venray. Niet de makkelijkste plek. Hoe kunnen ze hun zaak laten groeien zonder groot marketingbudget? Philippe Vorst geeft advies.

New York Pizza helpt zaken

Drie ondernemers pichten hun uitdaging bij Uitblinker in Zaken New York Pizza. Oprichter en eigenaar Philippe Vorst geeft advies.

Eda Specialiteiten in Venray

Hakan wil zijn Turkse restaurant laten groeien. Heb je daarvoor een groot marketingbudget nodig? Philippe: 'Nee, je moet gewoon bedrijven bezoeken. Met monsters en je eten achterlaten. Laat mensen proeven, want het is hartstikke lekker.' Dus, hoe nu verder?

Dit is het advies van Philippe aan Hakan:

  • Wil je meer klanten of meer cateringklussen? Marketing is het antwoord.
  • Bezoek bedrijven met monsters en je menukaart. Laat ze proeven!
  • Richt je blik naar op de buitenwereld en verkoop je product.
 
 

In de documentaireserie Uitblinkers in Zaken komen ondernemers aan het woord die een inspirerend verhaal hebben. Ondernemers die uitblinken in hun vak. Zo volgden wij eerder Corendon en Oger. In deze serie volgen we New York Pizza CEO Philippe Vorst.