Help, mijn baas is micro-manager

'Ik weet echt álles wat er in mijn bedrijf gebeurt'

In Zaken - 23-01-2017

Atilay Uslu weet het zeker: hij is een micro-manager. En hij gelooft ook echt dat die manier van leidinggeven werkt. Heeft hij gelijk en is micro-management een onterecht verguisde managementstijl?

Met dank aan de manier van leiding geven

Atilay Uslu heeft per definitie het gelijk aan zijn zijde. Corendon groeide onder zijn leiding van een eenmanszaak tot een bedrijf met zevenhonderd miljoen euro omzet. Met dank, vindt hij zelf, aan zijn manier van leidinggeven: micro-management.

'Ik weet echt álles wat er in mijn bedrijf gebeurt.'

Betrokkenheid tot in de details

In een sector waar de marges flinterdun zijn, zoals in de reissector, komt het aan op de details. In de documentaire over Atilay geeft hij voorbeelden van zijn stijl. Zo werkt Atilay twee nachten per maand op Schiphol, omdat hij achter de balie steeds opnieuw dingen uitvindt over wat zijn klanten prettig en juist niet prettig vinden. 

 
 

Corendon in Zaken

In de documentaireserie Uitblinkers in Zaken komen ondernemers aan het woord die een inspirerend verhaal hebben. Ondernemers die uitblinken in hun vak. In deze serie volgen we Corendon-oprichter Atilay Uslu.

 
 
 
 

De MKB'er die wil groeien kiest voor supersnel internet

Als MKB’er met groeiambitie kies je voor zakelijk internet van Ziggo. Omdat je door wilt. Want met 500 Mbit/s internetsnelheid en de flexibele oplossingen van Ziggo houdt niets je tegen. Tijdelijk met 4 maanden 25% korting op je abonnement.