De toekomst? Die is nu

VodafoneZiggo verbindt mensen, machines en bedrijven

Altijd, overal en met iedereen verbonden. Via wifi, vaste lijn of mobiel. Dat is wat VodafoneZiggo biedt. Nu en in de toekomst.

Vodafone en Ziggo sloegen in januari 2017 de handen ineen. Samen staan we sterk voor al je mobiele-, wifi- en vaste verbindingen. Voor in huis, onderweg en op de zaak. Slimme connecties waarop jij en je klanten kunnen vertrouwen. Nu en in de toekomst.

Maar we bieden meer dan slimme connecties tussen netwerken en techniek. We verbinden mensen en bedrijven. Groot en klein. Lokaal en internationaal.

De motor van de Gigabit Society

Connectiviteit. Het wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Sinds de fusie hebben we alle mogelijkheden in huis. Een digitale infrastructuur die altijd up-to-date is, een ijzersterk netwerk en vooruitstrevende digitale diensten. Zo zijn én blijven we de motor van de ‘Gigabit Society’. Een wereld waarin we mensen en machines makkelijker, sneller en veiliger verbinden. Hoe?

Wij doen mee. Jij ook?

Een Gigabit Society met Smart Cities, Smart Parking, Smart Waste, briljante oplossingen binnen the Internet of Things. Wij doen mee. Met plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Meer over onze producten en diensten voor verschillende branches