Ziggo meert aan in Dokkum

- 27-09-2018

Kloppende harten en glunderende gezichten. Tijdens de Admiraliteitsdagen in Dokkum gaf Ziggo leerlingen uit het bijzonder onderwijs een speciale dag.

Dit jaar was het de achtste keer dat de Admiraliteitsdagen in Dokkum werden georganiseerd. Klanten van Ziggo weten inmiddels wat een feest dat is. Op uitnodiging van hoofdsponsor Ziggo genoten zij vanaf een VIP-dek van spectaculaire optredens van onder anderen André Hazes jr.

Zó mooi

Voor 15 leerlingen uit het bijzonder onderwijs had Ziggo een extra speciaal cadeau: samen met hun ouders kregen ze de kans om het muzikale evenement van dichtbij mee te maken. Tijdens een rondvaart op de Markol, het schip van de stichting Gehandicapten Watersport Grou, zwaaiden de leerlingen glunderend naar de menigte op de wal. ‘Dit is zó mooi. Echt geweldig dat onze zoon de Admiraliteitsdagen op deze manier mee kan maken. Alle kinderen aan boord vroegen of we volgend jaar weer gaan’, zegt een blije moeder. Maar liefste vijf keer vertrok Markhol met verschillende groepen aan boord.

Recordaantal bezoekers

Jan Michiel van der Gang, voorzitter van de Admiraliteitsdagen, blikt terug op de grootste en best bezochte editie tot nu toe. ‘We hebben 85.000 bezoekers mogen ontvangen, een absoluut record waar we zelf ook nog beduusd van zijn. En, zonder één wanklank! Hier staat een heel gelukkig Dokkum na te stralen!'