Zorginstelling Baalderborg: 'Onze medewerkers kunnen zich weer focussen op zorg'

Zorg en woonplezier

Optimale zorg én maximaal woonplezier

Veilig, beschermd en plezierig wonen

U zet zich in voor goede en efficiënte zorg. Het is belangrijk dat bewoners en cliënten zich veilig voelen binnen uw zorginstelling. U wilt dat ze er met plezier wonen. En dat cliënten die thuis wonen ook daar veilig zijn.

Woonplezier en individuele keuzevrijheid

Wij dragen bij aan een plezierige woonomgeving voor uw bewoners en cliënten. Uw bewoners en cliënten kunnen zelf bepalen of ze televisie, internet en/of bellen van Ziggo willen afnemen. Zelfstandig en naar eigen wens. Zo werken we samen aan optimale zorg en maximaal woonplezier. En helpen we u met het gescheiden aanbieden van wonen en zorg.

Bescherming, veiligheid en zelfredzaamheid voor uw bewoners en cliënten

Lees in onze online brochure hoe wij in de praktijk werken aan veiligheid en bescherming, woonplezier, mensen met elkaar verbinden en mensen ontzorgen in de zorg.

Een zorgdesk met vaste projectleiders voor al uw vragen

U concentreert zich op het verlenen van de beste zorg. Terwijl wij u maatwerk leveren. Een speciale zorghelpdesk, het regelen van facturatie en klantenservice en het faciliteren van digitale zorg. Download de brochure voor alle details van ons zorgaanbod voor senioren en download hier de brochure voor de GGZ/VGZ.

Speciale zorgdesk voor uw bewoners

Cliënten helpen en vragen beantwoorden doen wij graag voor u. Uw cliënten bellen met onze zorgdesk waar speciaal getrainde medewerkers zitten die snappen welke vragen uw cliënten hebben. Zo krijgen zij alle hulp en het respect dat ze verdienen.

 

Thuis in het ziekenhuis

Thuis in het ziekenhuis

Een zo plezierig mogelijk verblijf

U zet zich in voor goede en efficiënte zorg. Het is belangrijk dat patiënten zich zoveel mogelijk thuis voelen binnen uw ziekenhuis. Ziggo biedt oplossingen die bijdragen aan een zo optimaal mogelijk ziekenhuisverblijf.

Huiskamergevoel

Ook voor patiënten in ziekenhuizen leveren wij het ‘huiskamergevoel’ met ruime keuze en kwaliteit van digitale televisie aan het bed. Zo voelt het toch een beetje zoals thuis.

Informatie ziekenhuis

Met de extra mogelijkheden van digitale TV voor ziekenhuizen ontstaan ook de mogelijkheden om later speciale ziekenhuis themakanalen toe te voegen. Bijvoorbeeld een eigen patiëntenintranet, een kanaal met informatie over medicijngebruik of aparte kindertelevisie.

Toekomstvast

Met digitale TV leveren ziekenhuizen een hogere kwaliteit aan hun patiënten. Ziggo werkt voor haar digitale TV service nauw samen met de belangrijkste leveranciers van ‘next generation’ bedterminals. Dus naast TV en radio kan ook telefoon en internet via dezelfde verbinding en terminal worden geïntegreerd.

Partners

Wij werken samen met gespecialiseerde partners om zorginstellingen nog beter te ontzorgen. Bijvoorbeeld met Technica en Ontzorg.net. Technica biedt efficiënte oplossingen voor communicatie, informatie, veiligheid en infra-structuur. Door deze samenwerking wonen uw bewoners en cliënten veilig en comfortabel. Ontzorg.net realiseert intelligente communicatieplatformen voor de zorg. Samen zorgen we dat uw bewoners en cliënten probleemloos gebruik maken van telefoon, TV en internet.

 

Ruud Honkoop

Sales Manager

Meer weten over
Ziggo in de zorg?

Bescherming, veiligheid en zelfredzaamheid voor uw bewoners en cliënten.

‘Onze bewoners krijgen het respect dat ze verdienen.’

 

Van VAR-verklaring naar modelovereenkomst

Zet jij regelmatig zzp'ers of freelancers in voor je bedrijf? Dan werkte je tot voor kort met een VAR-verklaring. Volgens de nieuwe wetgeving moet je gaan werken met een modelovereenkomst. Ben jij daar al klaar voor?

Minder stress dankzij tablets in Juliana Kinderziekenhuis

Kinderarts Fréderique Hofstede kreeg uit handen van Laurens Timmer, accountmanager zorg van Ziggo, 6 tablets. Het Juliana Kinderziekenhuis gaat de tablets gebruiken om kinderen met spelletjes afleiding te bezorgen. Zo ervaren ze minder stress, wat de genezing ten goede komt.

Online met Ziggo in Ronald McDonald huizen

Ziggo Zakelijk draagt ouders en zieke kinderen een warm hart toe. Marja van Bijsterveldt, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, is blij met de sponsoring vanuit Ziggo voor snel internet. “Hiermee zijn onze gasten altijd verbonden met de rest van de wereld.”

 • Ouderwets gezellig voetbal kijken
 • Geen gesleep met dossiers
 • Kleindochter op internet
 • Oplossingen voor de care
 •  
   

  Neem contact met ons op

  Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

  Ziggo op Linkedin

  Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.