Ziggo in de zorg

Skypen met de familie vanuit een ziekenhuisbed. Zelf een tv-pakket kiezen, ook voor bewoners van het zorgcentrum. Van e-health tot zelfredzaamheid: met de nieuwste toepassingen zorgen we voor de beste ondersteuning.

 
 
 
 

Veilig verbonden

E-health, internet en interactieve TV. In de zorg kun je niet zonder veilige, betrouwbare en snelle verbinding. Zorg op afstand, veilig verbonden.

 
 

Korte lijntjes

Persoonlijke aandacht en korte lijnen. Je eigen accountmanager en een speciaal op de zorg gerichte klantenservice.

 
 

Ervaren specialist

Samenwerken met honderden zorginstellingen heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd. We bieden daardoor altijd diensten op maat.

 
 

Dichter bij door zorg op afstand

E-health toepassingen zoals beeldbellen, online therapeutische tools en sensortechnologie zijn onmisbaar in de zorg van vandaag. Maar ook gewoon een eigen internetverbinding en wifi, of kijken naar lievelingsprogramma’s op tv, draagt bij aan zelfredzaamheid en welzijn.

Wij zorgen ervoor dat het werkt, voor cliënten, bewoners en medewerkers. Door een krachtig netwerk te leveren. En elke cliënt te voorzien van een betrouwbare internetverbinding die nodig is voor goede zorg op afstand. Door vermaak te bieden met een ruime keuze uit televisiezenders, films en series. Maar ook door online dossiertoegang mogelijk te maken, zodat zorgverleners altijd de laatste documenten bij de hand hebben. Ook als ze een cliënt bezoeken. Zodat je meer tijd hebt voor de kern: zorg, aandacht en persoonlijk contact.

Zorginstelling, ziekenhuis of zorgcentrum: je wilt het beste voor cliënten, patiënten of bewoners. En medewerkers moeten met plezier en efficiënt kunnen werken. Nieuwe technologie is dan een uitkomst, maar het moet wel naar verwachting werken.

Met een professioneel ICT-fundament van Ziggo kies je voor stabiele en betrouwbare verbindingen. Inclusief innovatieve telefonie-oplossingen en tv-pakketten met ruime zenderkeuze. Zo vergroot je het woonplezier en de zelfredzaamheid van de cliënt en heeft de zorgverlener weer meer tijd vrij voor de zorg die hij wil geven. Bovendien ondersteunen we de instelling waar nodig in adminitsratieve taken.

Elke zorginstelling staat voor andere uitdagingen. Aan de hand van je specifieke wensen en eisen komen we tot een pakket van diensten dat bij de instelling past.

Cliënten in het zorgcentrum kiezen eigen pakket, net als thuis

Net als thuis

Of je nu in het ziekenhuis ligt of in een zorginstelling woont, je wilt net als thuis snel internet en interactieve tv. Daarom bieden we producten en oplossingen die zijn toegespitst op gebruik in de zorg.

 
 
Zorgdesk: klantenservice voor de zorg van Ziggo Grootzakelijk

Meer tijd, meer aandacht

Met een speciaal op de zorg gerichte zorgdesk bieden we directe technische- en administratieve ondersteuning aan de cliënt. Medewerkers zijn getraind om te werken met mensen van alle leeftijden, achtergronden en beperkingen.

 
 
Ziggo Grootzakelijk in de zorg: persoonlijke uitleg aan cliënten

Vaste ondersteuning

Vragen stel je aan je eigen accountmanager. Een vaste projectmanager regelt alles tot en met de oplevering. En als dat nodig is komen we persoonlijk langs om bewoners uit te leggen wat er van onze diensten verwacht mag worden.

 
 

Onderhoud en service

Onze Zakelijke Klantenservice is geopend van 8.00 tot 22.00 uur.

Gaat er iets mis?   〉

Bel 0800 43 252   〉

Direct geholpen

Al klant? Vragen over de diensten die je afneemt? Gebruik het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Producten voor de zorg van morgen

Ziggo in de zorg: overal draadloos online met Multi Wifi, meer dan genoeg bandbreedte met een glasvezelaansluiting, veilig werken in de cloud. Producten die aansluiten bij de behoefte. Samen brengen we je wens in kaart.

Mutli Wifi in de zorgsector

Multi Wifi

Cliënten en bezoekers lopen continu in en uit. Met Multi Wifi beweegt het wifi-netwerk mee. Met Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen. Iedereen altijd en overal online.

Alles over Multi Wifi

 
 
Verbind verschillende locatie met VPN

VPN diensten

VPN (Virtual Private Network) koppelt veilig en snel verschillende netwerken aan elkaar, waar je ook bent. Met toegang tot ons snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL. 

Alles over VPN diensten

 
 
Ziggo Grootzakelijk Premium Zorgdesk

Premium zorgdesk

Problemen met ICT? Onze Premium zorgdesk is 24/7 bereikbaar. Je eigen contactpersoon zorgt ervoor dat een eventuele storing snel wordt opgelost.

Meer info? Bel 0800 43 252

 
 

Deze organisaties gingen je voor

Professionele, flexibele en passende oplossingen. We kunnen het wel zeggen, maar tevreden klanten zijn het beste voorbeeld.

Verstandelijk beperkte bewoners kiezen zelf pakket

Zorginstelling Radar wil graag dat de bewoners met een verstandelijke of meervoudige beperking dezelfde dingen kunnen doen als iedereen. Dus wilden zij op iedere kamer internet, televisie en telefonie aan kunnen bieden. In samenwerking met Ziggo kiezen bewoners nu zelf hun pakket. Bovendien kunnen zij met vragen terecht bij een speciale helpdesk. En met een betrouwbare internetverbinding levert Radar ook zonder problemen 'zorg op afstand' door bijvoorbeeld met bewoners te Skypen wanneer zij ergens hulp bij nodig hebben.

Meer tevreden grootzakelijke klanten

Radar
LUMC
Baalderborg Groep
Maastricht UMC
Ertoe Doen Pameijer
UMCG

Klanten aan het woord

"Mijn dochter heeft me een tablet gegeven. In het begin vond ik het wel een eng ding, maar samen zijn we gaan oefenen en het is eigenlijk heel makkelijk."

Ida, moeder van Ineke, oma van Fleur

“Administratie is in mijn werk een noodzakelijk kwaad, maar het contact met cliënten maakt veel goed. Het papierwerk is trouwens beter te doen nu we een tablet hebben. Ik hoef niet meer met dossiers te slepen."

Shirley, verpleegkundige thuiszorg

Nieuws

Meer informatie of een afspraak?

Vul het contactformulier in, bel ons, of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we snel terug. Binnen twee werkdagen spreek je een medewerker die weet wat er in jouw sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel ons gerust

Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee.

088 - 123 9500 (normaal tarief)

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 

Of we bellen je terug


Laat je telefoonnummer achter of gebruik het contactformulier, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur