Thuis in retail

Alles-in-1 keer geregeld

Een betrouwbare en betaalbare ICT infrastructuur met hoge beschikbaarheid is fundamenteel voor u als retailer. Wij hebben daarom die betrouwbare basis voor moderne en inspirerende winkelconcepten. Zo bedient, bewerkt en behoudt u uw klanten optimaal in een veilige omgeving. Zo bent en blijft u onderscheidend en concurrerend voor een betaalbare prijs.

Ontzorgen

U bent goed in het runnen van uw online en fysieke winkels. Wij in robuuste diensten die flexibel en schaalbaar zijn én soepel met u meebewegen. Wij focussen op een ijzersterke SLA, korte lijnen en snelle service zodat u zich onbezorgd focust op uw zaak.

Ervaren specialist

U bent retailer. Wij ook! Daarom snappen we wat uw wensen zijn. Of het nu gaat om internet, wifi en pinnen of het samen creëren van een totaalbeleving in uw winkels. Met de andere ruim 750 retailers en ketens is het ook gelukt. We hebben landelijke dekking, ruime ervaring en een rijke klantenbase.

Wifi in de winkel

Gratis wifi in winkels is een must. Zo biedt u extra service en geeft u de verkoop een flinke boost. Klanten bekijken ter plekke de hele collectie, bestellen online de ontbrekende maat en vragen de mening van vrienden. Wij helpen u graag.

Klaar voor de toekomst

Ondernemen betekent meegaan met de tijd. Uw winkelketen heeft met Ziggo alles in huis om voorop te lopen in crosschannel, omnichannel en (online) concepten. Nieuwe techniek? Stap in wanneer u er klaar voor bent. Uw infrastructuur is dat al.

 

Geert-Jan Spelde

Sales Manager

De bruisende stad! @Ziggo Dome

De wereld verandert, de mens verandert en de binnenstad moet mee veranderen. Bewoners blijven alleen als de stad voor hen aantrekkelijk is. Veilig en prettig om te wonen, met goede mobiliteit, zorg en onderwijsmogelijkheden. Een plek die meegaat met digitale ontwikkelingen.

Tijdens het deelcongres 'De bruisende stad! @Ziggo Dome' van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) spraken gemeenten en commerciële partijen over hoe we de binnenstad gezamenlijk weer aantrekkelijk kunnen maken.

Benieuwd naar wat zij besproken hebben? U vindt de samenvatting van het congres in een whitepaper.

Van moeras tot centrum voor entertainment

Hoe tover je een troosteloos gebied om tot bruisend stadsdeel? Daar weet Danny Damman, directeur commerciële zaken van Ziggo Dome, alles van. Tijdens het VNG-deelcongres ‘De bruisende stad!@ZiggoDome!’ vertelt hij meer.

Een bruisende binnenstad creëer je sámen

Hoe hou je een stad levendig? Niet in je eentje, vertelt voorzitter Platform Binnenstadsmanagement Felix Wigman tijdens het deelcongres ‘De bruisende stad!@Ziggo Dome’. 'Gemeentes, vastgoed- eigenaren en exploitanten moeten samenwerken.' 

Een dagje winkelen met vertier tussendoor

Veel gemeenten kampen met verlaten panden en weinig reuring. "Mensen komen niet meer naar de binnenstad om te shoppen." Theo Glaudemans vertelt tijdens ‘De bruisende stad!@Ziggo Dome’ hoe de binnenstad herleeft met augmented reality.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

Ziggo op Linkedin

Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.