Altijd en overal verbonden

Toeristen wegwijs maken met een app en ondernemers helpen met digitale zelfpromotie. Dat regel je snel, veilig en stabiel via wifi in de openbare ruimte. Voor medewerkers én voor het publiek.

 
 

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en korte lijnen. Met een vaste contactpersoon en een speciaal voor lokale overheden ingerichte Service Desk is alles snel en goed geregeld.

 
 

Een zorg minder

De focus van de gemeente ligt op de beste dienstverlening en het efficiënt uitvoeren van beleid. ICT moet daarin ondersteunen. Daarom leveren we eenvoudige, robuuste diensten. Stabiel en flexibel.

 
 

Thuis in iedere gemeente

De lokale overheid is er voor iedereen. Onze sterke Publieke Wifi is dat ook. Hiermee verbinden we samen alle doelgroepen. De gemeente krijgt een positiever imago en je geeft een impuls aan de economische ontwikkeling van de stad. Medewerkers, bewoners en bezoekers loggen eenvoudig in op een herkenbare welkomstpagina en kunnen moeiteloos direct en veilig online.

Klaar voor de toekomst met publieke wifi

De binnenstad aantrekkelijker maken met digitale infrastructuur. Voor bewoners, bezoekers én ondernemers. Met dat doel voor ogen bundelde Almere haar krachten met Ziggo. Het resultaat? Een publiek wifinetwerk als basisvoorziening en slimme toepassingen als toekomst.

Ondernemers in de gemeente vragen om een snelle, stabiele digitale infrastructuur

Stimuleren

Ondernemen is het inspelen op nieuwe ontwikkelingen en de vraag uit de alsmaar bewegende markt. Creëer meer bedrijvigheid in de gemeente door ondernemers een snelle, stabiele digitale infrastructuur te bieden. Dat trekt bijvoorbeeld ook start-ups aan. Zo ontstaan nieuwe kansen en stimuleer je lokaal ondernemerschap.

 
 
Ziggo is een betrokken partner en ondersteunt en initieert diverse maatschappelijke projecten.

Betrokken

Ziggo is een betrokken partner en ondersteunt en initieert diverse maatschappelijke projecten. Zoals de ontwikkeling van de ‘WeCity app’, die toeristen in Amsterdam informeert via gratis Ziggo Wifispots. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen voor diverse doelgroepen rondom actuele thema’s zoals bijvoorbeeld online veiligheid.

 
 
Een gastvrije stad? Dat is gratis wifi en gastvrouwen ipv buurtwachten.

Gastvrijheid

Danny Damman, directeur commerciële zaken Ziggo Dome: "Hoe kan jouw stad nog gastvrijer zijn? Waarom lopen er geen gastvrouwen rond in de stad in plaats van buurtwachten? Waarom geen gratis wifi? Waarom niet gratis naar het toilet en gratis parkeren? Vele malen effectiever dan de tonnen die besteed worden aan citymarketing."

 
 

Producten voor gastvrije gemeenten

Verbonden inwoners, welkome bezoekers en trotse ondernemers. Met Publieke Wifi ondersteun je goede service en gastvrijheid in de gemeente.

Internet voor grootzakelijk

Publieke Wifi

Met de zakelijke Wifispots zorg je voor snelle en veilige openbare wifi. Wifispots hebben een snelheid tot 25 Mbit/s, zijn vaak sneller dan mobiel internet en ze hebben geen datalimiet. De dienst is eenvoudig in te richten vanuit de bestaande straatkasten. En het sluit naadloos aan op de twee miljoen Wifispots in Nederland.

Alles over Wifi

 
 
Internet voor grootzakelijk

VPN diensten

VPN (Virtual Private Network) koppelt veilig en snel verschillende netwerken aan elkaar, waar je ook bent. Met toegang tot ons snelle en betrouwbare glasvezel, coax en DSL.
Alles over VPN diensten

 
 
Premium Service Desk Ziggo Grootzakelijk

Premium Service Desk

Heb je vragen? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. En naast je eigen accountmanager heb je een eigen ingang bij de service desk. Je belt met speciaal getrainde medewerkers die weten wat er bij je speelt. Zo word je direct en professioneel geholpen.

Meer info? Bel 0800 43 252

 
 

Onderhoud en service

De Grootzakelijke Klantenservice is bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.

Gaat er iets mis?
Bel 088 121 2500
Direct geholpen

Al klant? Vragen over de diensten die je afneemt? Neem dan contact met ons op.

Deze gemeentes gingen je voor

Profesionele, flexibele en passende oplossingen. We kunnen het wel zeggen, maar tevreden klanten zijn het beste voorbeeld.

Gratis wifi in centrum Roermond

Roermond liep in 2013 al voorop als winkelstad met publieke wifi. Het winkelend publiek blij; gratis online om prijzen te vergelijken, de route naar een bepaalde winkel te checken of iets te delen met vrienden op social media. De ondernemer blij; de kaasboer wordt beter gevonden en trekt meer klanten. Zakelijke gasten in het Grand Café blijven langer zitten omdat ze mobiel via de wifi rustig kunnen werken. Snel, veilig en... gratis. En dat zonder als gemeente zelf te hoeven investeren in een nieuwe infrastructuur. Zo biedt Roermond goede service, zonder zorgen.

Meer tevreden klanten

Gemeente Roermond
Gemeente Den Haag
Gemeente Oosterhout
Drents Drinkwater

“Samen met ondernemers hebben we een plan gemaakt om ons centrum nog aantrekkelijker te maken voor bezoekers. Met als resultaat: gratis wifi in het centrum en een app die de stad helpt verkennen. We zien ook veel Belgische toeristen terug in onze stad, gastvrijheid is erg belangrijk. We willen de meest gastvrije stad van het land worden!”

B. Bergkamp, wethouder economische zaken, Breda

'Ik was verrast dat ik hier in het centrum gratis kon internetten. Dat scheelt me in de kosten. Ik ben zo gewend om even iets op mijn mobiel op te zoeken. Het weerbericht of waar een bepaalde straat is. En voor de kinderen is het ook ideaal! Die hoor je niet, want ze lopen steeds te appen met vriendinnen …

Marije, op bezoek in Roermond

Nieuws

Meer informatie of een gesprek met een adviseur?

Bel ons, of gebruik het adviesformulier. Dan bellen we snel terug.
Bespreek je wensen met een medewerker die weet wat er in je sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel Ziggo Grootzakelijk: 088 123 9500

Bel ons gerust

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we terug.

Of gebruik het adviesformulier

Laat je gegevens achter in het adviesformulier en ontvang vrijblijvend advies van een specialist.

 
 

Meer informatie?

Bel 088 714 5280 of vul het contactformulier in.

w