Gratis wifi in centrum Roermond

Hoe inwoners, ondernemers en toeristen internetten op gratis wifi in de binnenstad.

Thuis in uw gemeente

Ziggo verbindt overheid en burgers

Dagelijks zoeken mensen contact, aan het loket, telefonisch of via internet. Dan is het een must om snel de juiste gegevens te hebben. Wij kunnen u helpen uw medewerkers op een positieve manier in contact te brengen met alle ondernemers, burgers en bezoekers van uw gemeente. Zo stimuleert en faciliteert u de economische ontwikkeling van lokale ondernemers en inwoners in uw gemeente terwijl de kosten voor uw eigen connectiviteit beheersbaar blijven.

Altijd een snelle en stabiele verbinding

Als gemeente ben je burgers van dienst. En het liefst snel en volledig. Hoe druk het ook is. Met onze snelle, veilige en stabiele verbinding lukt dat ook. U verwerkt veilig gegevens terwijl wachtende burgers mobiel internetten via gratis wifi.

Alle burgers en bezoekers overal online

U bent er voor iedereen. Onze wifi is dat ook. Van gemeentehuis tot bushalte en van terras tot winkelcentrum. Met onze publieke wifi verbinden wij samen iedereen. Hierdoor krijgt uw gemeente een positiever imago en geeft u een impuls aan de economische ontwikkeling van uw stad!

Goede dienstverlening ontzorgt

Bij Ziggo snappen we dat het niet uw kerntaak is om met ICT bezig te zijn. Uw focus ligt op het bieden van een zo goed mogelijke dienstverlening en uitvoering van beleid. Daarom leveren wij eenvoudige, robuuste diensten die stabiel en flexibel zijn. U heeft 1 contactpersoon en uw eigen ingang bij onze servicedesk zodat eventuele problemen snel zijn opgelost. Bovendien faciliteert u met publieke wifi de economische groei en ontwikkeling van de ondernemers en burgers binnen uw gemeente. U ontzorgt hen en stimuleert hen tegelijkertijd om nieuwe kansen te pakken.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor uw ambities en de oplossingen van morgen. U wilt burgers online, aan het loket of via telefoon snel en goed van dienst zijn. Met overal snel en stabiel internet voor uw ambtenaren is dat zo geregeld. Ook in de toekomst.

 

Door onze breedbandverbindingen en wifi oplossingen is uw gemeente in staat snel mee te groeien met alle relevante digitale ontwikkelingen, voor nu en in de toekomst. Zo kunt u altijd de juiste digitale inrichting van gemeentelijke taken kiezen en implementeren

 

Frenk Storm

Segment Manager

De bruisende stad! @Ziggo Dome

De wereld verandert, de mens verandert en de binnenstad moet mee veranderen. Bewoners blijven alleen als de stad voor hen aantrekkelijk is. Veilig en prettig om te wonen, met goede mobiliteit, zorg en onderwijsmogelijkheden. Een plek die meegaat met digitale ontwikkelingen.

Tijdens het deelcongres 'De bruisende stad! @Ziggo Dome' van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) spraken gemeenten en commerciële partijen over hoe we de binnenstad gezamenlijk weer aantrekkelijk kunnen maken.

Benieuwd naar wat zij besproken hebben? U vindt de samenvatting van het congres in een whitepaper.

Van moeras tot centrum voor entertainment

Hoe tover je een troosteloos gebied om tot bruisend stadsdeel? Daar weet Danny Damman, directeur commerciële zaken van Ziggo Dome, alles van. Tijdens het VNG-deelcongres ‘De bruisende stad!@ZiggoDome!’ vertelt hij meer.

Een bruisende binnenstad creëer je sámen

Hoe hou je een stad levendig? Niet in je eentje, vertelt voorzitter Platform Binnenstadsmanagement Felix Wigman tijdens het deelcongres ‘De bruisende stad!@Ziggo Dome’. 'Gemeentes, vastgoed- eigenaren en exploitanten moeten samenwerken.' 

Een dagje winkelen met vertier tussendoor

Veel gemeenten kampen met verlaten panden en weinig reuring. "Mensen komen niet meer naar de binnenstad om te shoppen." Theo Glaudemans vertelt tijdens ‘De bruisende stad!@Ziggo Dome’ hoe de binnenstad herleeft met augmented reality.

 • Minder erg om te wachten
 • Meer traffic
 • Aantrekkelijke binnenstad
 • Oplossingen voor uw gemeente
 •  
   

  Neem contact met ons op

  Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

  Ziggo op Linkedin

  Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.