Overal Wifi voor gasten

Gastvrijheid kan niet meer zonder gratis wifi. Liefst net zo snel en stabiel als thuis. Dus daar zorgen we voor. En dat zie je terug. In mooie reviews op Facebook, Tripadvisor of Zoover bijvoorbeeld. 

 
 

Flexibel en betrouwbaar

Moet het wifi-netwerk worden uitgebreid? Geen probleem. Onze technici meten het terrein op en stellen de apparatuur op voor de perfecte wifidekking. Zo hebben je medewerkers overal veilig toegang tot de managementsystemen en kunnen je gasten zorgeloos internetten. 

 

 
 

Een zorg minder

Internet, wifi, televisie, dat is niet je 'core business'. Je steekt je energie en tijd in goed gastheerschap. Daarom leveren we eenvoudige, robuuste diensten. Die makkelijk met je meegroeien. Dat is zorgeloos ondernemen.

 
 

Thuis in goed gastheerschap

Een kortingscoupon voor de campingwinkel aanbieden via de smartphone, wie had daar een paar jaar geleden van gehoord? Of wat dacht je van een app waarmee gasten de verwarming in hun huisje alvast een graadje hoger zetten en de gordijnen dicht doen? Zomaar wat voorbeelden van potentiële mogelijkheden. Maar dat kan alleen met stabiel, snel internet en wifi met voldoende bandbreedte. Daarom bieden we een futureproof fundament. Voor alle hightech opties en digitale concepten waarmee je je gasten blij verrast en de concurrentie een stap voor blijft.

Klaar voor de toekomst

Het eerste wat gasten verwachten? Een snelle internetverbinding, gratis wifi en een ruime zenderkeuze op TV. Net als thuis. Zelf wil je een netwerk dat klaar is voor de toekomst, zodat je je gasten op hun wenken kunt bedienen. We zorgen ervoor dat je nu al de juiste infrastructuur hebt, voor de technologie waarmee je je gasten een nóg betere ervaring kunt bieden. Zodat zij die ervaring ook delen met hun vrienden en familie. Tijdens en ná hun bezoek.

Producten voor goed gastheerschap

Een ontspannen verblijf, dat is wat we je gasten geven. Een snelle internetverbinding, gratis wifi en een ruime zenderkeuze op TV, net als thuis. Maar we bieden meer. Onze infrastructuur is betrouwbaar en ingericht op de toekomst en we bieden steeds meer diensten waarmee je de gasten echt in de watten legt.

Multi Wifi in de hospitality branche

Multi Wifi

Op het hotelterras, op het kampeerterrein, in de jachthaven. Op de 1e en op de 8e etage van het hotel, in het vakantiehuisje en rondom het zwembad. Iedereen altijd en overal online.

Alles over Multi Wifi

 
 
Televisie voor de hospitality branche

Televisie

Lekker samen vanuit het luxe hotelbed die mooie film kijken. Terwijl de kinderen in het tropisch zwemparadijs dobberen, kijkt papa gewoon Ziggo Sport in het huisje, net als thuis. Digitaal, dus de beste kwaliteit.

Alles over televisie

 
 
Premium Servicedesk voor de hospitality branche

Premium Servicedesk

Problemen met ICT? Onze Premium Service Desk is 24/7 bereikbaar. Je eigen contactpersoon zorgt ervoor dat een eventuele storing snel wordt opgelost.

Meer info? Bel 0800 43 252

 
 

Onderhoud en service

De Grootzakelijke Klantenservice is bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur.

Gaat er iets mis?
Bel 088 121 2500
Direct geholpen

Al klant? Vragen over de diensten die je afneemt? Neem dan contact met ons op.

Tevreden klanten in hospitality

Hoogenboom Vakantieparken tevreden klant Ziggo zakelijk
Roompot vakanties tevreden klant Ziggo zakelijk
Roompot vakanties tevreden klant Ziggo zakelijk

'Ik zag direct dat de mensen van Ziggo ervaring hadden met wifi in jachthavens. Je kunt niet zomaar wat zenders ophangen, de masten van de boten storen namelijk het signaal.'

Dirck, havenmeester

'Dankzij internet werken we efficiënter. De watervoorziening van de dieren bijvoorbeeld, gaat via het netwerk. Dat wordt nu allemaal automatisch geregeld en gemonitord.'

Gerben, systeembeheerder dierenpark

Nieuws

Meer informatie of een gesprek met een adviseur?

Bel ons, of gebruik het adviesformulier. Dan bellen we snel terug.
Bespreek je wensen met een medewerker die weet wat er in je sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel Ziggo Grootzakelijk: 088 123 9500

Bel ons gerust

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 
Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we terug.

Of gebruik het adviesformulier

Laat je gegevens achter in het adviesformulier en ontvang vrijblijvend advies van een specialist.

 
 

Meer informatie?

Bel 088 714 5280 of vul het contactformulier in.

w