Thuis in hospitality

Internetten en tv-kijken net als thuis

Een ontspannen verblijf voor uw gasten. Daar gaat het u om. Zorgeloos internetten en tv-kijken hoort daar bij. Wij bieden u een betrouwbaar fundament waarmee u steeds nieuwe, creatieve en onderscheidende concepten kunt bouwen die uw gasten een unieke beleving geven en hun verwachtingen overtreft. Naast een hogere opbrengst per gast realiseert u vooral betere reviews van tevreden en dus loyalere klanten.

Net als thuis

U kent uw gasten als geen ander. Wij ook. 4 miljoen huishoudens internetten, bellen en kijken thuis televisie via ons. Wij bieden uw gasten minimaal dezelfde beleving als thuis. En zelfs beter!

Overal snelle wifi

Iedereen is altijd en overal bereikbaar. Wij helpen u graag uw gasten online te krijgen en te houden. Zodat u uw gast optimaal bedient.

Eigen glasvezelverbinding met gegarandeerde bandbreedte

Optimale gastvrijheid? Wij helpen u graag dat te realiseren! Onze razendsnelle infrastructuur stelt u in staat uw gasten de beleving te geven die ze verdienen en vernieuwende en onderscheidende concepten te lanceren. Welke nieuwe toepassingen u ook via internet aan uw gasten beschikbaar wilt maken, u heeft voldoende bandbreedte om aan de verwachtingen van uw klanten te voldoen. En als u de verwachtingen van uw klanten kunt evenaren of zelfs overtreffen, levert dat meer tevreden en loyale klanten op. En dus ook meer positieve beoordelingen op Tripadvisor, Facebook en via mond-tot-mond reclame.

Zorgeloos ondernemen

Wij begrijpen dat snel en betrouwbaar internet, wifi en televisie niet uw core business is. Uw vak is goed gastheerschap en daar wilt u het liefst zoveel mogelijk tijd aan besteden. Daarom leveren wij eenvoudige, robuuste diensten die makkelijk met u meegroeien. U heeft 1 contactpersoon waarmee u alles direct kunt regelen zodat eventuele problemen snel zijn opgelost. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

 

Frenk Storm

Sales Manager

Hospitality Meets Technology

De moderne consument wil inchecken met zijn mobiel, snel en gratis wifi en met intelligente digitale stadsgidsen tips op maat krijgen. Gastvrijheid kan niet zonder de laatste technologische toepassingen en die technologie zet de hospitality-sector op zijn kop.  

Wat zijn de kansen en bedreigingen voor de sector? In het debat 'Hospitality Meets Technology' discussieerden professionals over de vraag hoe zij zich kunnen voorbereiden op veranderingen in hun branche en hoe technologie de customer journey en de binding van hun klanten kan optimaliseren. Het debat gemist? Beleef alles in deze digitale whitepaper.

Van VAR-verklaring naar modelovereenkomst

Zet jij regelmatig zzp'ers of freelancers in voor je bedrijf? Dan werkte je tot voor kort met een VAR-verklaring. Volgens de nieuwe wetgeving moet je gaan werken met een modelovereenkomst. Ben jij daar al klaar voor?

Susanne Stolte: 'Gastvrijheid moet je koesteren'

Afgestudeerden van de Hotelschool The Hague vinden steeds vaker hun weg bij grote ondernemingen die niets met hospitality te maken hebben. JHet toont aan dat gastvrijheid gewild is, ook buiten de hospitality-branche.

Verras je klant op onverwachte momenten

Gastvrijheid is in de horeca belangrijker dan ooit. En bedrijven kunnen daar iets van leren. Gastvrijheidstrainer Bas Schampers geeft tips. Zie je klant als gast. Verras hem op onverwachte momenten. 

 • Onze gasten zijn blij met de wifi
 • Bezoekers terug laten komen
 • Gemak voor ons en onze gasten
 • Oplossingen voor de hospitality
 •  
   
   
   

  Ziggo Multi Wifi

  Medewerkers en gasten overal en tegelijk veilig wifi

  Medewerkers en gasten lopen continu in en uit in de diverse faciliteiten die u biedt. Met Multi Wifi beweegt uw wifi-netwerk mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen. Zo kan iedereen altijd en overal online. In openbare ruimten, speeltuinen, vakantiebungalows, op de camping of hotelkamer. Handig én een extra service die past bij deze tijd.

  Neem contact met ons op

  Nieuwsgierig hoe wij uw ambities helpen realiseren? Bel ons gratis via 088 - 12 39 500 en maak een afspraak met onze segmentmanager. Gebruik het contactformulier.

  Ziggo op Linkedin

  Volg ons op Linkedin! Dan weet u als eerste alles over onze ontwikkelingen en de branches die wij vertegenwoordigen.