Thuis in iedere branche

Van tv net als thuis in alle huisjes van het vakantiepark tot gratis wifi in de hele binnenstad. En van digitale patiëntendossiers tot smartboards in alle leslokalen. Iedere branche heeft zijn eigen behoeften. En Ziggo de passende oplossingen.

 
 
 
 

Zorgeloos verbinden

Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar in iedere branche. De cliënt of gast merkt het als je de ICT op orde hebt. Met verschillende locaties naadloos gekoppeld via het bedrijfsnetwerk, op de locatie afgestemde televisie en goed uitgeruste contactcentra zorg je voor tevreden klanten. Tegelijkertijd zijn dat zaken waar je niet teveel tijd aan kwijt wilt zijn. Je doet liever gewoon je werk; gasten ontvangen, bewoners de zorg geven die ze nodig hebben of inspirerend onderwijs bieden bijvoorbeeld.

Daarom bieden we diensten die je werk verlichten en naadloos aansluiten op de wensen binnen jouw bedrijf of branche. En heb je een vraag of ontstaan er nieuwe wensen? We denken steeds weer graag met je mee. Van Public Wifi en televisienetwerken tot mobiel: voor elke organisatie de juiste oplossing.

Ziggo Grootzakelijk in de zorgsector

Zorg

Van beeldbellen tot online therapeutische tools. Moderne technologie draagt bij aan het welzijn en de zelfredzaamheid van cliënten.

Meer over Ziggo in de zorg

 
 
Ziggo Grootzakelijk in het onderwijs

Onderwijs

Een betrouwbaar netwerk met veel bandbreedte maakt alle onderwijsapplicaties op elke locatie eenvoudig toegankelijk voor docenten en leerlingen.

Meer over Ziggo in het onderwijs

 
 
Ziggo Grootzakelijk in lokale overheid

Lokale Overheid

Verbind inwoners, bezoekers en ondernemers in een gastvrije gemeente met de nieuwste voorzieningen. De 'smart city' is de toekomst.

Meer over Ziggo in lokale overheid

 
 
Ziggo Grootzakelijk in Hospitality

Hospitality

Van reservering tot verblijf of review: gastvrijheid bestaat niet zonder technologie. Verbonden gasten zijn ontspannen gasten. Die komen terug.

Meer over Ziggo in hospitality

 
 
Ziggo Grootzakelijk in studentenhuisvesting

Studentenhuisvesting

Offline? Dat is voor een student geen optie. Digitale colleges, overleg via Skype. Daarom zorg je als huisvester voor razendsnel en stabiel internet.

Meer over Ziggo in studentenhuisvesting

 
 
Ziggo Grootzakelijk in retail

Retail

Klanten willen de shoppingervaring die naadloos overgaat van je website naar je winkel. On- en offline, we richten het zo voor je in.

Meer over Ziggo in retail

 
 

Uit de praktijk

Voorbeelden spreken het meest tot de verbeelding. Hoe doen anderen het in jouw branche?
Tegen welke problemen liepen ze aan en welke oplossingen bedachten zij samen met Ziggo? En hoe tevreden zijn ze daarmee?

Een zorg minder bij Baalderborg

Baalderborg is een zorgorganisatie voor verstandelijk gehandicapten en ouderen. Samen met Ziggo draaide in de woonlocatie ‘De Wilg’ een pilot.

Sandra Postema, hoofd ICT: "We gingen op zoek naar een partij die ons op elke kamer kon voorzien van draadloos internet, tv en telefonie. Dat ging heel goed. Onze medewerkers kunnen zich nu meer richten op de zorg."

Gratis wifi voor iedereen in binnenstad Roermond

Inwoners, ondernemers en gemeente Roermond zijn blij met de WifiSpots van Ziggo in het stadscentrum. De weg naar die ene winkel vinden via Google Maps of met een laptop nog even werken in het grand café, het kan allemaal. Gratis.

Zo voelen bezoekers zich welkom en worden ondernemers beter gevonden. Bovendien geeft het de gemeente de mogelijkheid om digitaal te innoveren. Van indoor-plattegronden tot virtuele speurtochten, de mogelijkheden zijn er.

Meer tevreden klanten

Baalderborg Groep
DUWO
Roompot vakanties
Gemeente Den Haag
SD Fryslân
Hogenboom Vakantieparken

Onderhoud en service

De Zakelijke Klantenservice is geopend van 8.00 tot 22.00 uur.

Gaat er iets mis?   〉

Bel 0800 43 252   〉

Direct geholpen

Al klant? Vragen over de diensten die je afneemt? Gebruik het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

 

Meer informatie of een afspraak?

Vul het contactformulier in, bel ons, of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we snel terug. Binnen twee werkdagen spreek je een medewerker die weet wat er in jouw sector speelt en ervoor zorgt dat de gekozen oplossing precies bij je bedrijf past.

Bel ons gerust

Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen en denken met je mee.

088 - 123 9500 (normaal tarief)

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur

 
 

Of we bellen je terug


Laat je telefoonnummer achter of gebruik het contactformulier, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur